reklama
anyżowa
Fanka BB :)
Ooo to mamy stymulacje tym samym , też mam Gonal, tylko mniejszą dawkę bo 75 j.m.szału dostawałam przez te 6dni spóźnienia biorę gonal 125 i wizytę mam we wtorek więc zobaczymy jak rosną Od immunologa dostałam w zaleceniach acard od owulacji do 8tyg ciąży, encorton do brania 3dni przed transferem do 12tyg ciąży i heparynę od dnia transferu min do 12tyg ciąży.. mój gin jest przeciw immuno i stwierdził że dr Paśnik nic specjalnego nie wymyślił i że on też mi to samo przepisze także zobaczymy
Dobrze, że masz obstawe lekową czekamy na wieści we wtorek, oby jajniki ładnie pracowały
Aileen31
Dobra dziewczyny potrzebuje porady, wiem że żadna z was lekarzem nie jest, do swojej Pani Doktor nie mogę zadzwonić bo jest na urlopie.
Biorę ten Cyclogest dopochwowo. Ale ta infekcja mnie wykańcza, pół nocy nie spałam Myślicie że mogę przejść na progesteron doustny ? Wtedy bym użyła leków przeciwgrzybiczych dopochwowo. Wiem że kombinuje.. Chyba że się przemęczę do 12 DPO czyli do poniedziałku i odstawię leki i dopiero przeleczę infekcje... Ale to będą ciężkie 3 dni...
Biorę ten Cyclogest dopochwowo. Ale ta infekcja mnie wykańcza, pół nocy nie spałam Myślicie że mogę przejść na progesteron doustny ? Wtedy bym użyła leków przeciwgrzybiczych dopochwowo. Wiem że kombinuje.. Chyba że się przemęczę do 12 DPO czyli do poniedziałku i odstawię leki i dopiero przeleczę infekcje... Ale to będą ciężkie 3 dni...
anyżowa
Ja bym zamieniła jeśli masz doustny progesteron w domu i startowała z tym leczeniem infekcji, szczególnie że objawy mocno Ci dokuczają.Dobra dziewczyny potrzebuje porady, wiem że żadna z was lekarzem nie jest, do swojej Pani Doktor nie mogę zadzwonić bo jest na urlopie.
Ale może jakaś teleporada z innym ginem dla pewności?
anela92
Duza dawka jak na początek, ja po 3 miesiącach dopiero doszłam do 1500 dziennie, a przy próbie 2000 zaczęły się rewolucje i jeszcze wróciłam do 1500.Przeszłam dwa dni temu na pełną dawkę metforminy 2x750, nigdy w życiu nie miałam takiego problemu z apetytem jestem głodna, ale na widok jedzenia aż mnie mdli. A jeszcze sobie nagotowałam ostatnio na parę dni i nic nie jestem w stanie z tych rzeczy przełknąć nie wiem czy zacisnąć zęby i się przemęczyć czy zejść jeszcze póki co do jednej tabletki..
ugo
Ja kiedyś doraźnie przy infekcji skorzystałam z globulki pojedynczej. Pomogło na wyciszenie objawów. Jakby Ci pomogła to może udałoby się przyjmować wciąż progaDobra dziewczyny potrzebuje porady, wiem że żadna z was lekarzem nie jest, do swojej Pani Doktor nie mogę zadzwonić bo jest na urlopie.
Marzenaaa12
Dziewczyny ja tez mam pytanie czy jak biore fertistim i tam jest kwas foliowy to musze jeszcze osobno brac kwas foliowy?
penguinlicious
A z ciekawości, jaki resweratrol kupiłaś? Niewykluczone, że ja jednak też będę kupować, a może nawet będę to miała zalecone przez lekarkę ze względu na ten wysoki cholesterol podobnie jak @Dorka66. Powtórzyłam lipidogram w środę (po miesiącu) i jest na pewno dużo lepiej (na razie zmiany tylko w diecie), ale nadal normy TC i LDL przekroczoneDobra ja już po wizycie w aptece. Zapas lametki wykupiony i jutro startuje z kolejną stymulacją. Zakupiłam również resveratol, bo wyczytałam że bardzo dobrze wpływa na jakość komórek jajowych i wracając autem pomyślałam sobie, że ja to już chyba na takim etapie jestem że bym chyba nawet własne siki wypiła gdybym miała pewność że pomoże
Aileen31
Właśnie się umówiłam z jakimś ginekologiem na teleporade na znanym lekarzu zobaczymy co mi powie.Ja bym zamieniła jeśli masz doustny progesteron w domu i startowała z tym leczeniem infekcji, szczególnie że objawy mocno Ci dokuczają.
Ale może jakaś teleporada z innym ginem dla pewności?
reklama
Aileen31
Jeśli bierzesz 2 saszetki dziennie to masz tam 400 ug metylowanego kwasu foliowego więc chyba przy staraniach wystarczy ale niech się jeszcze inne dziewczyny wypowiedząDziewczyny ja tez mam pytanie czy jak biore fertistim i tam jest kwas foliowy to musze jeszcze osobno brac kwas foliowy?