reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌼🌸Marcowe kreski 🌸🌼 wiosenne kwiaty rozkwitają, a nasze testy dwie kreseczki dają

reklama
Dziś w pracy wieści szczęśliwe, koleżanka w ciąży 🐥 oczywiście dużo szczęścia, ale mnie wcięło. Pierwszy raz nie było mi przykro a poczułam się rozbawiona swoją sytuacja. Oto w staraniach o ciąże wyprzedziła mnie 43 latka….🙉 cieszę się dla niej oczywiście to nie ja jestem centrum świata 😅 ale przecież mogłyśmy być obie w ciąży prawda nic by to światu nie umniejszyło xd ale naprawdę 43 latka zaszła w ciąże szybciej niż ja, może ja pójdę na jakiś stand up o swoim życiu 😂 przynajmniej łatwo mi bylo o piękny uśmiech bo sam mi się cisnął na usta 😅
nie przejmuj się, ja jestem najmłodsza wszędzie i wszyscy zachodzą w ciążę tylko nie ja.

No dobra, szału nie ma, ale będę szła na mamuski ;)

Załączniki

• Screenshot_20240327_110427_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20240327_110427_Samsung Internet.jpg
    182,6 KB · Wyświetleń: 182
Wydaje mi się, lekarz dopiero da znać tak realnie, a na kalkulatorach między 30.11 a 2.12, z tym że najmłodsza dwójkę przenosiłam o dwa tygodnie, więc na pewno nie idę na listopadowki. Owu byla.monitorowana, była 9 marca.
Eee to może otworzysz grudniowe mamusie a my do ciebie dolaczymy 😁😁 trzymam mocno kciuki za wass🤞🍀🍀

reklama
Do góry