Kitsune
Moderator
Nie stresuj się tym, bo naprawdę szansa że trafi Cię CP jest turbo mała Ciesz się że ciąża jest, na resztę już wpływu nie maszA sama nie wiem xd
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie stresuj się tym, bo naprawdę szansa że trafi Cię CP jest turbo mała Ciesz się że ciąża jest, na resztę już wpływu nie maszA sama nie wiem xd
nie przejmuj się, ja jestem najmłodsza wszędzie i wszyscy zachodzą w ciążę tylko nie ja.Dziś w pracy wieści szczęśliwe, koleżanka w ciąży oczywiście dużo szczęścia, ale mnie wcięło. Pierwszy raz nie było mi przykro a poczułam się rozbawiona swoją sytuacja. Oto w staraniach o ciąże wyprzedziła mnie 43 latka…. cieszę się dla niej oczywiście to nie ja jestem centrum świata ale przecież mogłyśmy być obie w ciąży prawda nic by to światu nie umniejszyło xd ale naprawdę 43 latka zaszła w ciąże szybciej niż ja, może ja pójdę na jakiś stand up o swoim życiu przynajmniej łatwo mi bylo o piękny uśmiech bo sam mi się cisnął na usta
Już "nakrzyczalam" na młodego, że matkę stresuje od poczęcia ale i tak czekam na wyniki betkiNie stresuj się tym, bo naprawdę szansa że trafi Cię CP jest turbo mała Ciesz się że ciąża jest, na resztę już wpływu nie masz
nie przejmuj się, ja jestem najmłodsza wszędzie i wszyscy zachodzą w ciążę tylko nie ja.
Lada beta a to zaliczasz sie na listopad czy grudzień?No dobra, szału nie ma, ale będę szła na mamuski
Wydaje mi się, lekarz dopiero da znać tak realnie, a na kalkulatorach między 30.11 a 2.12, z tym że najmłodsza dwójkę przenosiłam o dwa tygodnie, więc na pewno nie idę na listopadowki. Owu byla.monitorowana, była 9 marca.Lada beta a to zaliczasz sie na listopad czy grudzień?
Eee to może otworzysz grudniowe mamusie a my do ciebie dolaczymy trzymam mocno kciuki za wassWydaje mi się, lekarz dopiero da znać tak realnie, a na kalkulatorach między 30.11 a 2.12, z tym że najmłodsza dwójkę przenosiłam o dwa tygodnie, więc na pewno nie idę na listopadowki. Owu byla.monitorowana, była 9 marca.
Czekam, aż ktoś założy wątek ja się nie nadajeEee to może otworzysz grudniowe mamusie a my do ciebie dolaczymy trzymam mocno kciuki za wass
Bardzo bym chciała, żeby było dużo dziewczyn z kresek ;*Eee to może otworzysz grudniowe mamusie a my do ciebie dolaczymy trzymam mocno kciuki za wass