reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌼🌸Marcowe kreski 🌸🌼 wiosenne kwiaty rozkwitają, a nasze testy dwie kreseczki dają

Dziewczyny a wypowiecie się coś na temat in vitro.
Jakie szansę przy niskim amh ,jaki koszt.
I czy dofinansowanie by obejmowało przy niskim amh .
I kogo polecacie w tym kierunku?
Wiesz co, na grupie na fejsie kliniki, w której się leczę, dwie babeczki pisały o finalnym koszcie in vitro 50 i 60 tys, ale czy to dobre kwoty czy jakieś wypasione opcje/badania to totalnie nie mam pojęcia, bo nie interesowałam się tym.

reklama
Dziewczyny to są chyba jakieś jaja…
Czy macie jakieś pomysły co może być nie tak?
Żaden owulak według apki nie wyszedł „high” a teraz nagle 0??
Nic nie rozumiem.. ☹️

Załączniki

• IMG_1860.jpeg
    IMG_1860.jpeg
    79,3 KB · Wyświetleń: 105
Wiesz co, na grupie na fejsie kliniki, w której się leczę, dwie babeczki pisały o finalnym koszcie in vitro 50 i 60 tys, ale czy to dobre kwoty czy jakieś wypasione opcje/badania to totalnie nie mam pojęcia, bo nie interesowałam się tym.
O matko aż mi kapcie spadły, ja myślałam że to jest koszt około 20-30 tys

Ja podobne miałam schizy kilka dni temu jak czułam pobolewanie po prawej stronie. Byłam pewna że to ból jajowodu. Bóle i myśli, że to powtórka z pozamacicznej przeszły mi automatycznie w momencie jak zobaczyłam biel na teście 😅
To jest chyba najgorsze rozdwojenie jaźni jakie może być. Jak po bolewa któraś konkretna strona to masz jednoczesną nadzieję że jesteś i że nie jesteś w ciąży. U mnie zwłaszcza że IUI było robione na owulacji z tego jajnika przy którym była CP. Z drugiej strony badania były robione jajowody drożne. Cóż będę czekać, pewnie nie wytrzymam i siknę 10 dpo.

reklama
O matko aż mi kapcie spadły, ja myślałam że to jest koszt około 20-30 tys
Ja też się przeraziłam i staram się na razie o tym nie myśleć. 😶

Dziewczyny to są chyba jakieś jaja…
Czy macie jakieś pomysły co może być nie tak?
Żaden owulak według apki nie wyszedł „high” a teraz nagle 0??
Nic nie rozumiem.. ☹️
Widze u Ciebie parę ciemnych kresek. Zauważyłam, że apka średnio mi działała, jak zmieniało się światło/pozycja z której robiłam zdjęcie (nawet taka różnica czy stoję przodem czy tyłem do okna). A u Ciebie widzę jakby różne światło podczas robienia tych zdjęć. W tym cyklu robię za zawsze z tym samym światłem i z tej samej strony i ten wzrost wygląda naprawdę dobrze (bez jakiegoś nagłego 0 w srodku wzrostu).

Do góry