Nelliel
Fanka BB :)
Dawaj znać jak po wizycieMam stresa po raz pierwszy od dawna przed dzisiejszą wizytą pokrywam ogromne nadzieje w tym lekarzu, żebym się tylko nie rozczarowała
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dawaj znać jak po wizycieMam stresa po raz pierwszy od dawna przed dzisiejszą wizytą pokrywam ogromne nadzieje w tym lekarzu, żebym się tylko nie rozczarowała
Też to zdążyłam wyguglować już czekam pod gabinetem to zaraz się dowiem co on na toZ tego co wiem, AMH powyżej 3 ng może wskazywać na PCOS. Najlepiej by było, by był między 2 a 3.
Ale zobacz najpierw co powie Twój lekarz.
Jest superMam wynik AMH z dzisiaj - 4,41ng/ml. Jest ok? Ciul że idę na 17 do ginekologa i tak wolę najpierw Was zapytać
Jeszcze jest czas. Trzymam kciukiA ja się skusiłam na zrobienie testu i bez zaskoczenia- biały a dzisiaj 10dpo więc raczej cykl na straty.
A szybko, Jezu jak ja się cieszę ze przynajmniej to jest ok. Ja miałam sono hsg, to mniej skomplikowane zdaję się niż zwykle hsg, byłam w szpitalu tak naprawdę jak na wizycie u lekarza, całość z wywiadem trwała z 30 min max. Musiałam mieć aktualna cytologie, grupę krwi, i skierowanie.@Leanne tez daj znać po drożności jak było
A Ty jesteś z Waw z tego co kojarzę tak ?Jeżu jak Wam zazdroszczę dziewczyny, ze Wam się udało to zrobić ja od września próbuje i nadal nie mogę, za mna już dwa przyjęcia do szpitala na HSG skończe odesłaniem mnie z kwitkiem, bo coś tam