reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌼🌸Marcowe kreski 🌸🌼 wiosenne kwiaty rozkwitają, a nasze testy dwie kreseczki dają

reklama
Mam wynik AMH z dzisiaj - 4,41ng/ml. Jest ok? Ciul że idę na 17 do ginekologa i tak wolę najpierw Was zapytać 😂

Załączniki

• IMG_5736.jpeg
    IMG_5736.jpeg
    88,9 KB · Wyświetleń: 79
Sorki, że się wetnę bo nie do mnie pytanie, ale to może być każda wizyta. Ja nie byłam jeszcze ani razu u żadnego lekarza w Luxmedzie, wszędzie chodzę prywatnie i potem występuję o zwrot kosztów :D
Faktycznie, sprawdziłam to teraz i u mnie jest zwrot 100% kwoty za wizytę u ginekologa razem z USG do 650 zł kwartalnie. Jednak za monitoring owulacji wyświetla się, że zwrot za usługę nie jest możliwy. Ale np badanie progesteronu mam, że zwracają 100%.

Cos czuje że Luxmed nagle zostanie przez nas zasypany fakturami i obniża limity :D 🤣

Ostatnia edycja:
Ja tez grzebalam . Ale potem odkładałam w jedno miejsce i sprawdzalam co chwile.
Aa i jeszcze chodzenie po pokojach bo moze w tym swietle bedzie lepiej widac🤣 oo latarce juz nie wspomnę 😁
O matko gdybyś Ty widziała co ja wyprawiałam z tymi testami teraz od niedzieli... Pół mojego telefonu to są zdjęcia testów w różnych pokojach, z lampą, bez lampy, w świetle dziennym, sztucznym, a może w cieniu lepiej widać, a może jednak tutaj. A mój dzielny mąż nie dość, że do psychiatryka mnie nie wysłał, to robił jeszcze swoim telefonem zdjęcia bo on ma makro to może lepiej uchwyci 😂😂😂😂

Ja pierdziele ale mnie w macicy kłuje od rana... Nawet leżenie nie pomaga :/ Mam nadzieję, że to dobry znak a nie zły

O matko gdybyś Ty widziała co ja wyprawiałam z tymi testami teraz od niedzieli... Pół mojego telefonu to są zdjęcia testów w różnych pokojach, z lampą, bez lampy, w świetle dziennym, sztucznym, a może w cieniu lepiej widać, a może jednak tutaj. A mój dzielny mąż nie dość, że do psychiatryka mnie nie wysłał, to robił jeszcze swoim telefonem zdjęcia bo on ma makro to może lepiej uchwyci 😂😂😂😂

Ja pierdziele ale mnie w macicy kłuje od rana... Nawet leżenie nie pomaga :/ Mam nadzieję, że to dobry znak a nie zły
czyli legendarne musowanie nadeszło?

Mam wynik AMH z dzisiaj - 4,41ng/ml. Jest ok? Ciul że idę na 17 do ginekologa i tak wolę najpierw Was zapytać 😂
z mojej orientacji super wynik, gratulacje!

reklama
Do góry