reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌼🌸Marcowe kreski 🌸🌼 wiosenne kwiaty rozkwitają, a nasze testy dwie kreseczki dają

Super, to teraz intensywne starania przed Tobą 😍 a jak wrażenia z samego zabiegu?

Pierwsze wstrzyknięcie nic nie bolało, ale już dwa kolejne strasznie. Aż mi się pojawił odruch wymiotny z bólu (ale na szczęście tylko odruch). No i oczywiście pierwsze pytanie które zadałam po, to kiedy mogę iść do domu 😂

reklama
Pierwsze wstrzyknięcie nic nie bolało, ale już dwa kolejne strasznie. Aż mi się pojawił odruch wymiotny z bólu (ale na szczęście tylko odruch). No i oczywiście pierwsze pytanie które zadałam po, to kiedy mogę iść do domu 😂
To pewnie bolało po tej stronie co była lekko przytkana. Dobrze że to tylko chwila 😃

Mam pytanie, może głupie ale co tam 😆 Co znaczy "przytkany/zatkany/niedrożny" jajowód? W sensie, czym on się zapycha czy może się zapchać nagle, czy jeśli jest zapchany to znaczy że zawsze tak było i po przepchaniu już się nie zatka? 🧐

Jeżu jak Wam zazdroszczę dziewczyny, ze Wam się udało to zrobić 😂😂 ja od września próbuje i nadal nie mogę, za mna już dwa przyjęcia do szpitala na HSG skończe odesłaniem mnie z kwitkiem, bo coś tam

reklama
Mam pytanie, może głupie ale co tam 😆 Co znaczy "przytkany/zatkany/niedrożny" jajowód? W sensie, czym on się zapycha czy może się zapchać nagle, czy jeśli jest zapchany to znaczy że zawsze tak było i po przepchaniu już się nie zatka? 🧐
Chciałabym też to wiedzieć 😂 Niestety na moje pytania nie potrafią mi odpowiadać. Na co to znaczy, usłyszałam „to oznacza, że teraz mógł się poszerzyć”. Na pytanie po co mi wenflon, „tak asekuracyjnie, bo miała pani podawany kontrast”.

Do góry