reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌼🌸Marcowe kreski 🌸🌼 wiosenne kwiaty rozkwitają, a nasze testy dwie kreseczki dają

reklama
Nie kumam o co chodzi z tą moją owulacją, rano dwie tłuste krechy, a teraz znowu bladziutka kreska. Czy to znaczy że już po owu?

Wybaczcie, aale to mój pierwszy cykl z testami i jestem kompletnie zielona w temacie.

Załączniki

• 20240319_175618.jpg
    20240319_175618.jpg
    2,2 MB · Wyświetleń: 91
Odebrałam wypis i widzę że mi też wyszła podwyższona glukoza. Już się umówiłam na krzywą w luxmedzie. Wiecie czy oni tam dają glukozę czy muszę kupić? W sumie może lepiej kupię w razie co, jaki smak polecacie? 😅
Dają swoją ale ja polecam kupić smakową. Dużo lepiej się to pije. Ja miałam chyba raz cytrynową, a raz pomarańczową.
Jak robisz już badanie krzywej to przypilnuj sobie żebyś dostała skierowanie na krzywą 3 punktową plus 3 punktowa insulinowa. Mi za pierwszym razem nie zrobili takiej, a ja też nie byłam w temacie żeby walczyć o skierowania na 3 pkt glukozy i insuliny. Jak za pół roku z wynikami trafiłam do super lekarza to musiałam odczekać kolejne miesiące żeby powtórzyć badanie już z całym kompletem.

Odebrałam wypis i widzę że mi też wyszła podwyższona glukoza. Już się umówiłam na krzywą w luxmedzie. Wiecie czy oni tam dają glukozę czy muszę kupić? W sumie może lepiej kupię w razie co, jaki smak polecacie? 😅

Ja kupowałam w aptece, miałam smak cytrynowy i nie było tragedii ☺️

Hejka, dziewczyny czy miała któraś z was wykonana histeroskopie bez znieczulenia ?? Da się przeżyć?
Co masz na myśli pisząc bez znieczulenia? Znieczulenie musi być, chociażby miejscowe (ja takie miałam). Ale też gdzieniegdzie można zrobić w znieczuleniu ogólnym gdzie Cię usypiają na chwilę :)

Nie kumam o co chodzi z tą moją owulacją, rano dwie tłuste krechy, a teraz znowu bladziutka kreska. Czy to znaczy że już po owu?

Wybaczcie, aale to mój pierwszy cykl z testami i jestem kompletnie zielona w temacie.
Sprawdź ponownie jutro :) ja tak mam, że testy popołudniowe/wieczorne zawsze są bledsze

reklama
Do góry