reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌼🌸Marcowe kreski 🌸🌼 wiosenne kwiaty rozkwitają, a nasze testy dwie kreseczki dają

reklama
Nie kumam o co chodzi z tą moją owulacją, rano dwie tłuste krechy, a teraz znowu bladziutka kreska. Czy to znaczy że już po owu?

Wybaczcie, aale to mój pierwszy cykl z testami i jestem kompletnie zielona w temacie.

Załączniki

• 20240319_175618.jpg
    20240319_175618.jpg
    2,2 MB · Wyświetleń: 85
Odebrałam wypis i widzę że mi też wyszła podwyższona glukoza. Już się umówiłam na krzywą w luxmedzie. Wiecie czy oni tam dają glukozę czy muszę kupić? W sumie może lepiej kupię w razie co, jaki smak polecacie? 😅
Dają swoją ale ja polecam kupić smakową. Dużo lepiej się to pije. Ja miałam chyba raz cytrynową, a raz pomarańczową.
Jak robisz już badanie krzywej to przypilnuj sobie żebyś dostała skierowanie na krzywą 3 punktową plus 3 punktowa insulinowa. Mi za pierwszym razem nie zrobili takiej, a ja też nie byłam w temacie żeby walczyć o skierowania na 3 pkt glukozy i insuliny. Jak za pół roku z wynikami trafiłam do super lekarza to musiałam odczekać kolejne miesiące żeby powtórzyć badanie już z całym kompletem.

Odebrałam wypis i widzę że mi też wyszła podwyższona glukoza. Już się umówiłam na krzywą w luxmedzie. Wiecie czy oni tam dają glukozę czy muszę kupić? W sumie może lepiej kupię w razie co, jaki smak polecacie? 😅

Ja kupowałam w aptece, miałam smak cytrynowy i nie było tragedii ☺️

Hejka, dziewczyny czy miała któraś z was wykonana histeroskopie bez znieczulenia ?? Da się przeżyć?
Co masz na myśli pisząc bez znieczulenia? Znieczulenie musi być, chociażby miejscowe (ja takie miałam). Ale też gdzieniegdzie można zrobić w znieczuleniu ogólnym gdzie Cię usypiają na chwilę :)

Nie kumam o co chodzi z tą moją owulacją, rano dwie tłuste krechy, a teraz znowu bladziutka kreska. Czy to znaczy że już po owu?

Wybaczcie, aale to mój pierwszy cykl z testami i jestem kompletnie zielona w temacie.
Sprawdź ponownie jutro :) ja tak mam, że testy popołudniowe/wieczorne zawsze są bledsze

reklama
Do góry