reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌼🌸Marcowe kreski 🌸🌼 wiosenne kwiaty rozkwitają, a nasze testy dwie kreseczki dają

Niestety w pracy nie mam opcji dzisiaj robić innych rzeczy. Jest za dużo pracy. Trudno, mam nadzieję że nic się nie stanie 🙄🙄
staraj się oszczędzać:) myślę że jak będziesz uważać nic się nie stanie:) zarodeczek jest chroniony w milusiej wyściółce z macicy😅
Normalnie my testujemy szybko i szybko wiemy o ciąży, ale są dziewczyny, którym okres spóźnia się tydzień i dopiero robią test, a do tego czasu nie uważają na siebie…
Także spokojnie:)

reklama
Niestety w pracy nie mam opcji dzisiaj robić innych rzeczy. Jest za dużo pracy. Trudno, mam nadzieję że nic się nie stanie 🙄🙄
Ja wiem że lepiej by było dla Twojej głowy żebyś nie dźwigała. Ale tak logicznie to na tym etapie nie mamy żadnego wpływu na to co się dzieje w środku. Tak uważam. I uważam że lepiej będzie jak nie będziesz się tym zamartwiać.

Jeżu dziewczyny, czy Wy tez zwracacie uwagę na to jakie tu dziewczyny zdjecia nieraz na forum wrzucają 😂😂😂 raz na jakiś czas zdjęcie podpaski, teraz się pojawiło zdjęcie dziecka z wciśniętym kciukiem w twarz 😂😂😂 czy to jest normalne?? Bo dla mnie beka straszna, nie rozumiem tego. Czy to naprawdę nie da się inaczej 😂😂😂
widziałam..👀 😂😅🤦🏽‍♀️🙈

A u mnie dziś 11/12 dpo, fazę lutelaną mam 13 dniową, na teście standardowo: biel wizira, a barwa moczu była ciemna jak piwo, wiec chyba zagęszczenie dobre 😂 Czy jest sens robić jutro test czy odpuścić? Zaznaczę tylko, ze temperaturę mam nadal wysoka, kiedy w ogóle powinna mi spaść?
u mnie spada zazwyczaj dzień przed okresem

Znowu ja i mój spam. Coś jest na rzeczy. To płytkowe doz. Na żywo ładna różowa kreseczka.

Załączniki

• 20240319_131829.jpg
    20240319_131829.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 178
A u mnie dziś 11/12 dpo, fazę lutelaną mam 13 dniową, na teście standardowo: biel wizira, a barwa moczu była ciemna jak piwo, wiec chyba zagęszczenie dobre 😂 Czy jest sens robić jutro test czy odpuścić? Zaznaczę tylko, ze temperaturę mam nadal wysoka, kiedy w ogóle powinna mi spaść?
mi dzień przed lub w dniu krwawienia dopiero:)

reklama
Do góry