amusedxxx
Fanka BB :)
Niektóre chyba sikają beta szybciej niż ta w krwi zaczyna krążyćMnie nie pytaj...ale ile ja widziałam jej testów pozytywnych z wynikiem w okolicach 3
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niektóre chyba sikają beta szybciej niż ta w krwi zaczyna krążyćMnie nie pytaj...ale ile ja widziałam jej testów pozytywnych z wynikiem w okolicach 3
Super, że się zdecydowałaś! Też ostatnio zastanawiałam się nad tym co na takim L4 można. Ale tak na logikę, jeśli to L4 na którym można wychodzić z domu, to taka kontrola to jakby nie za wiele znaczy? Skoro może mnie nie być w domu, to chyba nic się nie dzieje jak mnie nie maJa dzisiaj dostałam zwolnienie od psychiatry na miesiąc- w związku z mobbingiem, który ostatnio przeszłam w pracy i zaleceniami dot. starań. I właśnie jak wróciłam do domu to zaczęłam się zastanawiać, co mogę na takim zwolnieniu, a czego nie mogę. Bo takie siedzenie w domu jak na standardowym l4 to trochę mnie przeraża. W końcu to miesiąc czasu.
Niektórzy to się nie przejmują i żadnych kontroli nie mają..ojej jak super! Gratulacje! W końcu!!!
Ja mam znajomego, który od jakiegoś roku jest na takim zwolnieniu (z tym, że ten typek nie jest spoko i wziął to zwolnienie „na lewo” i ciagle gdzieś podróżuje.
Pozwole sobie wtracic. Niektore sikaja, bo sa np. na stymulacji albo w odpowiednim czasie musza wdrozyc leki. Takze…Niektóre chyba sikają beta szybciej niż ta w krwi zaczyna krążyć
Nie mierzyłaś temperatury?Dziewczyny, czy jest taka szansa ze była owulacja a nie widać cialka żółtego na usg? Naprawdę nie mogę w to uwierzyć, książkowy peak na testach, a śluz jak z filmików o metodzie obserwacji. Podwyższenie libido, bolesność jajnika. Ja nawet nie miałam jak sobie wkręcić i wymusić objawy bo nie spodziewałam się cyklu bez owu.
@Veraverrto jaki cudny nickPozwole sobie wtracic. Niektore sikaja, bo sa np. na stymulacji albo w odpowiednim czasie musza wdrozyc leki. Takze…
Badając kolejną betę, sprawdź koniecznie progesteron.Dzięki dziewczyny. Nie nastawiam się na nic, plamienia niestety są więc wszystko się wyjaśni jutro rano. Albo test będzie ciemniejszy albo nie. Jeśli nie - to oznacza że czekam na okres Natomiast zastanawia mnie jaką betę te testy musiały wyłapać, że już wczoraj wychodziły pozytywne...
Tez nie wiem i chyba to pozostanie zagadka. Ale co miesiac mialam taka sytuacje. Czasami potrafil pokazac bete mniejsza niz 2, ale wtedy to juz naprawde byl cien cienia. Niemniej - był. Zastrzyk tez dlugo sie utrzymywal. W cyklu w listopadzie, kiedy drugim razem sie udalo zrobil mi na tyle psikusa, ze pierwsza beta byla 7,8. Na drugi dzien 7,48. Kolejnego juz 20. Takze trafilam na moment, kiedy beta rosla a ta z zastrzyku spadala.@Veraverrto jaki cudny nick
Ja mam z kolei odwrotnie, ale uświadomiłam to sobie dopiero jak trafiłam na forum - muszę sikać jak najwcześniej, bo przy pozytywie muszę od razu jeden lek na pewno odstawić
Ale nadal nie rozumiem, jakim cudem te testy wykrywają betę po dosłownie kilka mIU/ml przy czułości od 10 mIU/ml
No ja nie mam nic przeciwko testowaniu tak wcześnie, sama robiłam już czasami testy od 6dpo. Mój post dotyczył tego, że na testach cienie a beta z krwi tak niska że te testy powinny nic nie pokazywać, więc trochę jakby faktycznie w moczu mogło już być wyższe stężenie niż w krwiPozwole sobie wtracic. Niektore sikaja, bo sa np. na stymulacji albo w odpowiednim czasie musza wdrozyc leki. Takze…
Moze doprecyzuje jeszcze. To bylo 10 dni po Ovitrelle, a 25.10 beta wynosila 34. Obecnie spi w lozeczku