reklama
Kasienkaol
Fanka BB :)
spokojnie… wiemy ze beta rośnie skokowo… poza tym on może być taki bladziutki jutro też, i nie znaczy to odrazu biochemia…Tak Już na głowę dostaję
Ja miałam przez bite trzy dni blade ledwo widoczne kreski… od środy rana do piątku wieczorem, nie ściemniały ani trochę, dopiero w sobotę… i ten ledwo widoczny cień ma 5 lat i siedzi koło mnie
Kasienkaol
zamówimy na aliekspres, tańsze będąBardzo chętnie, tylko potem kasetki do tego kosztują 700 złotych za 25 szt więc już może być ciężko tak co kilka dni kupować
anela92
Za Waszą namową kupilam dzisiaj testy owu z Domowego Laboratorium i faktycznie dużo lepiej się wybarwiają. Natomiast dziś 13 dc a kreska nadal jest jaśniejsza. Chociaż lepsze to niż nic - wczoraj nie było jej w ogóle. Ja już się zaczęłam zastanawiać czy jest możliwe, że owu była w 7 lub 8 dc, zaraz po okresie i przegapiłam ją. Nie chcę mi się w to wierzyć, ale jeśli nie, to znaczy że owu się przesunęła i bd później niż zwykle. Jutro powtórka i zobaczymy czy ściemnieje.
Załączniki
Nelliel
Ehhh bety nadal nie ma...
Porównanie testów z godziny 10 i teraz z 16...
Jak zazwyczaj nie widzę kresek, to tutaj w obu przypadkach widzę i to dość wyraźne
Kitsune
Moderator
Kurde, mój mąż wyczytał że ta maszyna też bada poziom LH... Kupujemy!zrzucamy się?
Kasienkaol
nie sadze ze przegapiłaś. Kiedy miewasz zazwyczaj owulacje ?Za Waszą namową kupilam dzisiaj testy owu z Domowego Laboratorium i faktycznie dużo lepiej się wybarwiają. Natomiast dziś 13 dc a kreska nadal jest jaśniejsza. Chociaż lepsze to niż nic - wczoraj nie było jej w ogóle. Ja już się zaczęłam zastanawiać czy jest możliwe, że owu była w 7 lub 8 dc, zaraz po okresie i przegapiłam ją. Nie chcę mi się w to wierzyć, ale jeśli nie, to znaczy że owu się przesunęła i bd później niż zwykle. Jutro powtórka i zobaczymy czy ściemnieje.
Nelliel
A ja mam jeszcze pytanie co do HSG, bo chyba jak nie czytałam aż tak o tym, to głowa była zdrowsza Czy jak miałyście robioną drożność, to brałyście przed jakieś leki przeciwbólowe? Bo widzę, że bardzo dużo osób to doradza, aż nie wiem czego się spodziewać.
Czy długo się po tym zostaje w szpitalu, bo niby zabieg 15 minut, a mam zabrać od piżamy, po kapcie i szlafrok ze sobą.
Będę wdzięczna jak się podzielicie swoim doświadczeniem
Czy długo się po tym zostaje w szpitalu, bo niby zabieg 15 minut, a mam zabrać od piżamy, po kapcie i szlafrok ze sobą.
Kasienkaol
ja doświadczeń nie mam, ale było brane to u mnie pod uwagę to lekarz powiedział że to jednodniowe, bezA ja mam jeszcze pytanie co do HSG, bo chyba jak nie czytałam aż tak o tym, to głowa była zdrowsza Czy jak miałyście robioną drożność, to brałyście przed jakieś leki przeciwbólowe? Bo widzę, że bardzo dużo osób to doradza, aż nie wiem czego się spodziewać.
Leżenia na oddziale.
reklama
MyszkaMiki30
ja byłam przyjęta o 8rano, kazali się ubrać w piżamkę i szlafrok i zaprowadzili mnie do sali. Pobrali krew. Później miałam usg i czekałam na łóżku na badanie. Zabrali mnie na badanie, a po miałam wrócić do łóżka i trochę odpocząć. Dostałam obiad, chwilę jeszcze tam leżałam i mogłam iść do domu ogólnie to byłam tam od 8 do 14, możesz wziąć przeciwbólowe, ja miałam na żywca i prawie zemdlałam z bóluA ja mam jeszcze pytanie co do HSG, bo chyba jak nie czytałam aż tak o tym, to głowa była zdrowsza Czy jak miałyście robioną drożność, to brałyście przed jakieś leki przeciwbólowe? Bo widzę, że bardzo dużo osób to doradza, aż nie wiem czego się spodziewać.