reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌼🌸Marcowe kreski 🌸🌼 wiosenne kwiaty rozkwitają, a nasze testy dwie kreseczki dają

Apropo testów owu- ja od 2 miesięcy korzystam z aplikacji premom, równocześnie używam 2 rodzajów testów (clearblue cyfrowe i easy@home) te easy home wrzucam w nią i nie wiem dlaczego nie oznaczyło mi w tej sytuacji peaku🤔
Miesiąc temu miałam słabsze wybarwienie na 0.99 , a jednak oznaczyło peak. W tym na 1.30 i oceniło na High . Mogę to jakoś ręcznie zmienić, czy coś?
Można :) Przesuń w lewo ten test i będziesz miała różne opcje. Peak chyba też tam jest

reklama
Można :) Przesuń w lewo ten test i będziesz miała różne opcje. Peak chyba też tam jest
Jest! Działa! Dziękuję😊 a masz pomysł dlaczego automatycznie tego nie wyłapała aplikacja?

Załączniki

• Screenshot_20240317_190733_Premom.jpg
    Screenshot_20240317_190733_Premom.jpg
    79,5 KB · Wyświetleń: 60
Może dlatego, że 2 razy odczytała ten sam wynik i zgłupiała? 🫠 Bo u mnie zawsze automatycznie oznacza jak tylko następny wynik jest niższy
A możliwe, ja to pierwsze zdjęcie miałam wrażenie zrobiłam za szybko , więc po chwili wczytałam ponownie to samo, ale lepiej wybarwione🤭

Apropo testów owu- ja od 2 miesięcy korzystam z aplikacji premom, równocześnie używam 2 rodzajów testów (clearblue cyfrowe i easy@home) te easy home wrzucam w nią i nie wiem dlaczego nie oznaczyło mi w tej sytuacji peaku🤔
Miesiąc temu miałam słabsze wybarwienie na 0.99 , a jednak oznaczyło peak. W tym na 1.30 i oceniło na High . Mogę to jakoś ręcznie zmienić, czy coś?
Może spróbuj wykasować jeden z dwóch takich samych wyników 🤔

Edit. Widzę, że już działa 😁

No ja z synem miałam termin wg. Om (owulacja z monitoringu!) Na 26.07 ale na prenatalnych twardo 18.07 🤷 i faktycznie jak się urodził 17, to był wg. Oceny lekarzy 100% w termin
moja szwagierka ma teraz podobną sytuację - miała termin na połowę czerwca, ale po badaniach prenatalnych/ usg zmienili jej termin na 3 czerwca ze względu na rozmiar dziecka.

Jest! Działa! Dziękuję😊 a masz pomysł dlaczego automatycznie tego nie wyłapała aplikacja?
wiesz co, mi mąż zwrócił na to uwagę, żeby robić zdjecia w takim samym oświetleniu oraz zawsze po tym samym czasie. W appce premom jest timer, którym można sobie odliczac czas, a jezeli chodzi o światło to ja zawsze zapalam w łazience takie samo. Plus jest taki, ze nie mam okna.

reklama
Do góry