reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌼🌸Marcowe kreski 🌸🌼 wiosenne kwiaty rozkwitają, a nasze testy dwie kreseczki dają

Apropo testów owu- ja od 2 miesięcy korzystam z aplikacji premom, równocześnie używam 2 rodzajów testów (clearblue cyfrowe i easy@home) te easy home wrzucam w nią i nie wiem dlaczego nie oznaczyło mi w tej sytuacji peaku🤔
Miesiąc temu miałam słabsze wybarwienie na 0.99 , a jednak oznaczyło peak. W tym na 1.30 i oceniło na High . Mogę to jakoś ręcznie zmienić, czy coś?
Można :) Przesuń w lewo ten test i będziesz miała różne opcje. Peak chyba też tam jest

reklama
Można :) Przesuń w lewo ten test i będziesz miała różne opcje. Peak chyba też tam jest
Jest! Działa! Dziękuję😊 a masz pomysł dlaczego automatycznie tego nie wyłapała aplikacja?

Załączniki

• Screenshot_20240317_190733_Premom.jpg
    Screenshot_20240317_190733_Premom.jpg
    79,5 KB · Wyświetleń: 68
Może dlatego, że 2 razy odczytała ten sam wynik i zgłupiała? 🫠 Bo u mnie zawsze automatycznie oznacza jak tylko następny wynik jest niższy
A możliwe, ja to pierwsze zdjęcie miałam wrażenie zrobiłam za szybko , więc po chwili wczytałam ponownie to samo, ale lepiej wybarwione🤭

Apropo testów owu- ja od 2 miesięcy korzystam z aplikacji premom, równocześnie używam 2 rodzajów testów (clearblue cyfrowe i easy@home) te easy home wrzucam w nią i nie wiem dlaczego nie oznaczyło mi w tej sytuacji peaku🤔
Miesiąc temu miałam słabsze wybarwienie na 0.99 , a jednak oznaczyło peak. W tym na 1.30 i oceniło na High . Mogę to jakoś ręcznie zmienić, czy coś?
Może spróbuj wykasować jeden z dwóch takich samych wyników 🤔

Edit. Widzę, że już działa 😁

No ja z synem miałam termin wg. Om (owulacja z monitoringu!) Na 26.07 ale na prenatalnych twardo 18.07 🤷 i faktycznie jak się urodził 17, to był wg. Oceny lekarzy 100% w termin
moja szwagierka ma teraz podobną sytuację - miała termin na połowę czerwca, ale po badaniach prenatalnych/ usg zmienili jej termin na 3 czerwca ze względu na rozmiar dziecka.

Jest! Działa! Dziękuję😊 a masz pomysł dlaczego automatycznie tego nie wyłapała aplikacja?
wiesz co, mi mąż zwrócił na to uwagę, żeby robić zdjecia w takim samym oświetleniu oraz zawsze po tym samym czasie. W appce premom jest timer, którym można sobie odliczac czas, a jezeli chodzi o światło to ja zawsze zapalam w łazience takie samo. Plus jest taki, ze nie mam okna.

reklama
Do góry