reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌼🌸Marcowe kreski 🌸🌼 wiosenne kwiaty rozkwitają, a nasze testy dwie kreseczki dają

reklama
Laparoskopie z chromotubacja dokladnie, czyli drożnością 😊 wcześniej miałam robione sono hsg więc już wiedziałam że lewy jest niedrożny, teraz trzeba było sprawdzić czy da się z nim coś jeszcze zrobić no i niestety nie
Rozumiem i szkoda , że nie nie udało się nic zrobić.
Na szczęście drugie ładny;)

dobrze, że weekend to sobie odpoczniesz 🙂

Rozumiem i szkoda , że nie nie udało się nic zrobić.
Na szczęście drugie ładny;)

dobrze, że weekend to sobie odpoczniesz 🙂
No niestety :) ja jakoś w głowie nastawiłam się już na jakieś czarne scenariusze że się pewnie okaże że oba są zblokowane jednak czy coś. Będę miała 2 tygodnie teraz żeby odpocząć 😅

Laparoskopie z chromotubacja dokladnie, czyli drożnością 😊 wcześniej miałam robione sono hsg więc już wiedziałam że lewy jest niedrożny, teraz trzeba było sprawdzić czy da się z nim coś jeszcze zrobić no i niestety nie
Przykro mi , że nie udało się udrożnić lewego😒
Na szczęście jest jeszcze ten drugi. Jak się czujesz?

@wiolaho
Happy Birthday GIF by Mumbai Indians

Spełnienia marzeń🙂

Przykro mi , że nie udało się udrożnić lewego😒
Na szczęście jest jeszcze ten drugi. Jak się czujesz?
Noo i lekarz też powiedział jak się okazało że pęcherzyk po lewej niedrożnej stronie, żeby się tym absolutnie nie przejmować, bo drugi jak najbardziej jest w stanie przejąć jajeczko 😄 czuję się dobrze, cały czas leżę. Po zabiegu rano dostałam leki przeciwbólowe i albo nadal trzymają albo jest ok :) w sumie to czuję jakbym mogła już wstać powoli, no ale trzeba leżeć. Rano wyjęcie cewnika i w końcu jedzenie 🙈

Noo i lekarz też powiedział jak się okazało że pęcherzyk po lewej niedrożnej stronie, żeby się tym absolutnie nie przejmować, bo drugi jak najbardziej jest w stanie przejąć jajeczko 😄 czuję się dobrze, cały czas leżę. Po zabiegu rano dostałam leki przeciwbólowe i albo nadal trzymają albo jest ok :) w sumie to czuję jakbym mogła już wstać powoli, no ale trzeba leżeć. Rano wyjęcie cewnika i w końcu jedzenie 🙈
Super, dzielna jesteś. Trzymam kciuki żeby już nie było więcej przeszkód ❤️

reklama
No tak, już była mowa na forum i były ciążę z tego co pamiętam z przechwyconych jajeczek z przeciwległego jajowodu, także spoko🙂 sądzisz że zdążysz zadziałać jeszcze w tym cyklu? Kiedy wychodzisz?
Nie ważne czy to jeszcze działanie leków- ważne że czujesz się ok i oby tak dalej! 🙂

Do góry