Chce_byc_mama_wielu
Fanka BB :)
A czy proovulin jest spoko?A bierzesz jakiś inozytol?
U mnie jajniki lepiej wyglądają po inzytolu z aliness - 6 kapsułek dziennie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A czy proovulin jest spoko?A bierzesz jakiś inozytol?
U mnie jajniki lepiej wyglądają po inzytolu z aliness - 6 kapsułek dziennie
No właśnie mnie tak wczoraj dopadlo zimno dreszcze, napady gorąca i tak chwila na zmianę, ból calego ciała, mięśni, kości, stawy, najbardziej plecy, jakby ktoś skakał mi po nich.A ja uwaga uwaga... Nie mam żadnego testu w domu. Miałam zamówić, ale w końcu tego nie zrobiłam. Nie wierzę w ten cykl, nawet nie chce mi się sprawdzać kiedy mam owulkę bo i tak nie mam czasu ani siły na seksy...
Także @fckathy przepisz mnie proszę na ławeczkę, bo w cuda nie wierzę.
Czuję się fatalnie, od kilku dni mam jakieś dziwne ataki dreszczy, uczucie jakbym miała gorączkę - ale temperatura jest okej. Trzęsę się z zimna w normalnych temperaturach Dłonie i stopy non stop zimne. Nie mam pojęcia co się dzieje... Napisałam nawet dzisiaj na czacie do internisty z pytaniem do kogo mam się z tym zgłosić, to kazała tylko zrobić CRP i morfologię a jeśli się nie poprawi to wizyta stacjonarna. Ale ja nawet nie mam kiedy iść na badania bo to trzeba zrobić na czczo a rano to ja jestem w pracy
Heja w marcu! U nas też pogoda nie zachęca do wyjścia na zewnątrz dzisiaj mam urlop i musiałabym na jakieś zakupy jechaćWitam Was oficjalnie 1 marca nie wiem jak u Was ale u mnie leje deszcz, aura sprzyja tylko temu, żeby zostać w domu pod kocykiem- a ja już zameldowałam się w pracy.
Miłego dnia dla Was i dobrego początku tego miesiąca
@Charlotte9 wszystkiego najlepszego! Dużo zdrówka, spełnienia marzeń i żeby od dzisiaj wszystko szło po Twojemu!