reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌼🌸Marcowe kreski 🌸🌼 wiosenne kwiaty rozkwitają, a nasze testy dwie kreseczki dają

O kurcze ale ten czas leci, wydawało mi się że dopiero co zaczęłaś 😅 a jak się czujesz? Hormony szaleją czy bez zmian? 😄
U kogoś to zawsze leci😅 mi się jakoś ten cykl dłuży, może dlatego, że okres miałam dłużej niż zazwyczaj🤔
Szef irytuje mnie mocniej niż zwykle, ale nie mam pojęcia czy to akurat sprawka moich hormonków😆 czuję jajniki i podbrzusze, ale lekko.

A Ty stresujesz przed zabiegiem? 😬
To już jutro🫣 jesteś już w szpitalu?

reklama
U mnie zrobione wszystko, co mozna, bo chyba wiecej z męża nie wycisne, mało tego ja poprostu w te dni moge dzień po dniu a mąż niestety nie. Więc dziś na pewno nic, moze jutro jeszcze popraweczka będzie.
Mimo to, sądzę że problem jest u mnie więc myslę, że w normalnym przypadku ten seks starczyłby. Poprzednia trojka powstala na zasadzie "mam ogromną ochotę na sex więc to dziś robimy dziecko" i starczyło aż się posrało.

Załączniki

• Screenshot_20240313_072044_Flo.jpg
    Screenshot_20240313_072044_Flo.jpg
    97,2 KB · Wyświetleń: 71
12 dni po rozstrzygnie✊✊
Bardzo liczyłam na dzisiejszy test, bo akurat mój lekarz dzisiaj przyjmuje i mam wolne więc mogłabym się wtrynić na wizytę... A tak to dopiero za tydzień. No nic, spodziewałam się że to za wcześnie. Po 11 zrobię następny test i jak będzie cokolwiek to na betę skoczę może.

U kogoś to zawsze leci😅 mi się jakoś ten cykl dłuży, może dlatego, że okres miałam dłużej niż zazwyczaj🤔
Szef irytuje mnie mocniej niż zwykle, ale nie mam pojęcia czy to akurat sprawka moich hormonków😆 czuję jajniki i podbrzusze, ale lekko.

A Ty stresujesz przed zabiegiem? 😬
To już jutro🫣 jesteś już w szpitalu?
To dobrze, że nie czujesz jakiejś wielkiej różnicy :D a same zastrzyki? Przyzwyczaiłaś się? 😅

Ja jutro jadę do szpitala, a sam zabieg w piątek, @fckathy zle Ci podałam datę to możesz w wolnej chwili zmienić na 15.03 🙈 a stresu o dziwo nie ma. Przepracowałam sobie to w głowie i stwierdziłam że po pierwsze będę w szpitalu pod opieką lekarzy, dla których to codzienność więc cokolwiek by się miało dziać to mi pomogą. A po drugie, nawet jakby miał wyjść jakikolwiek najgorszy scenariusz, niedrożne jajowody, cokolwiek to przynajmniej będziemy wiedzieli na czym stoimy i będzie wiadomo czy jest sens działać dalej czy pozostaje ivf ☺️

Bardzo liczyłam na dzisiejszy test, bo akurat mój lekarz dzisiaj przyjmuje i mam wolne więc mogłabym się wtrynić na wizytę... A tak to dopiero za tydzień. No nic, spodziewałam się że to za wcześnie. Po 11 zrobię następny test i jak będzie cokolwiek to na betę skoczę może.
Jest jeszcze czas 🤞🏻 ale żeby to mąż dojrzał cienia, a Ty nie to już next level 😅

reklama
Dziewczyny, a tak pytanie z innej beczki. Moja przyjaciółka zaczęła diagnostykę niepłodności. Pierwsze badania i leki już za nią. No i właśnie tu jest problem. Brała leki przez 3 miesiące, wczoraj zrobiła badania kontrolne i prolaktyna jej spadła, jest poniżej normy a testosteron bardzo mocno poszedł w górę. Co to może znaczyć? Wydaje mi się, że może mieć PCOS, ma bardzo nieregularne cykle więc mniej więcej by się zgadzało

Do góry