reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌼🌸Marcowe kreski 🌸🌼 wiosenne kwiaty rozkwitają, a nasze testy dwie kreseczki dają

O kurcze ale ten czas leci, wydawało mi się że dopiero co zaczęłaś 😅 a jak się czujesz? Hormony szaleją czy bez zmian? 😄
U kogoś to zawsze leci😅 mi się jakoś ten cykl dłuży, może dlatego, że okres miałam dłużej niż zazwyczaj🤔
Szef irytuje mnie mocniej niż zwykle, ale nie mam pojęcia czy to akurat sprawka moich hormonków😆 czuję jajniki i podbrzusze, ale lekko.

A Ty stresujesz przed zabiegiem? 😬
To już jutro🫣 jesteś już w szpitalu?

reklama
U mnie zrobione wszystko, co mozna, bo chyba wiecej z męża nie wycisne, mało tego ja poprostu w te dni moge dzień po dniu a mąż niestety nie. Więc dziś na pewno nic, moze jutro jeszcze popraweczka będzie.
Mimo to, sądzę że problem jest u mnie więc myslę, że w normalnym przypadku ten seks starczyłby. Poprzednia trojka powstala na zasadzie "mam ogromną ochotę na sex więc to dziś robimy dziecko" i starczyło aż się posrało.

Załączniki

• Screenshot_20240313_072044_Flo.jpg
    Screenshot_20240313_072044_Flo.jpg
    97,2 KB · Wyświetleń: 81
12 dni po rozstrzygnie✊✊
Bardzo liczyłam na dzisiejszy test, bo akurat mój lekarz dzisiaj przyjmuje i mam wolne więc mogłabym się wtrynić na wizytę... A tak to dopiero za tydzień. No nic, spodziewałam się że to za wcześnie. Po 11 zrobię następny test i jak będzie cokolwiek to na betę skoczę może.

U kogoś to zawsze leci😅 mi się jakoś ten cykl dłuży, może dlatego, że okres miałam dłużej niż zazwyczaj🤔
Szef irytuje mnie mocniej niż zwykle, ale nie mam pojęcia czy to akurat sprawka moich hormonków😆 czuję jajniki i podbrzusze, ale lekko.

A Ty stresujesz przed zabiegiem? 😬
To już jutro🫣 jesteś już w szpitalu?
To dobrze, że nie czujesz jakiejś wielkiej różnicy :D a same zastrzyki? Przyzwyczaiłaś się? 😅

Ja jutro jadę do szpitala, a sam zabieg w piątek, @fckathy zle Ci podałam datę to możesz w wolnej chwili zmienić na 15.03 🙈 a stresu o dziwo nie ma. Przepracowałam sobie to w głowie i stwierdziłam że po pierwsze będę w szpitalu pod opieką lekarzy, dla których to codzienność więc cokolwiek by się miało dziać to mi pomogą. A po drugie, nawet jakby miał wyjść jakikolwiek najgorszy scenariusz, niedrożne jajowody, cokolwiek to przynajmniej będziemy wiedzieli na czym stoimy i będzie wiadomo czy jest sens działać dalej czy pozostaje ivf ☺️

Bardzo liczyłam na dzisiejszy test, bo akurat mój lekarz dzisiaj przyjmuje i mam wolne więc mogłabym się wtrynić na wizytę... A tak to dopiero za tydzień. No nic, spodziewałam się że to za wcześnie. Po 11 zrobię następny test i jak będzie cokolwiek to na betę skoczę może.
Jest jeszcze czas 🤞🏻 ale żeby to mąż dojrzał cienia, a Ty nie to już next level 😅

reklama
Dziewczyny, a tak pytanie z innej beczki. Moja przyjaciółka zaczęła diagnostykę niepłodności. Pierwsze badania i leki już za nią. No i właśnie tu jest problem. Brała leki przez 3 miesiące, wczoraj zrobiła badania kontrolne i prolaktyna jej spadła, jest poniżej normy a testosteron bardzo mocno poszedł w górę. Co to może znaczyć? Wydaje mi się, że może mieć PCOS, ma bardzo nieregularne cykle więc mniej więcej by się zgadzało

Do góry