reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌼🌸Marcowe kreski 🌸🌼 wiosenne kwiaty rozkwitają, a nasze testy dwie kreseczki dają

reklama
A ja uwaga uwaga... Nie mam żadnego testu w domu. Miałam zamówić, ale w końcu tego nie zrobiłam. Nie wierzę w ten cykl, nawet nie chce mi się sprawdzać kiedy mam owulkę bo i tak nie mam czasu ani siły na seksy...

Także @fckathy przepisz mnie proszę na ławeczkę, bo w cuda nie wierzę.

Czuję się fatalnie, od kilku dni mam jakieś dziwne ataki dreszczy, uczucie jakbym miała gorączkę - ale temperatura jest okej. Trzęsę się z zimna w normalnych temperaturach 😵‍💫😵‍💫 Dłonie i stopy non stop zimne. Nie mam pojęcia co się dzieje... Napisałam nawet dzisiaj na czacie do internisty z pytaniem do kogo mam się z tym zgłosić, to kazała tylko zrobić CRP i morfologię a jeśli się nie poprawi to wizyta stacjonarna. Ale ja nawet nie mam kiedy iść na badania bo to trzeba zrobić na czczo a rano to ja jestem w pracy 🫠🫠
No właśnie mnie tak wczoraj dopadlo zimno dreszcze, napady gorąca i tak chwila na zmianę, ból calego ciała, mięśni, kości, stawy, najbardziej plecy, jakby ktoś skakał mi po nich.
Wczoraj przespalam cały dzień. Po negatywnym teście wzielam na noc polopirynę, ani razu goraczki nie miałam, nie mam też kataru, nie kaszlę nic a czułam się chora, rozbita i jakbym miała😑
Dzisiaj czuję się lepiej, temperatura w pochwie nadal wysoka 37,12 ale wiadomo, że z powodu choroby.

Proszę o ławeczkę, bo okres nie wiadomo kiedy chyba 3, ale nie wiadomo.

Witam Was oficjalnie 1 marca😜 nie wiem jak u Was ale u mnie leje deszcz, aura sprzyja tylko temu, żeby zostać w domu pod kocykiem- a ja już zameldowałam się w pracy.
Miłego dnia dla Was i dobrego początku tego miesiąca😉

@Charlotte9 wszystkiego najlepszego! Dużo zdrówka, spełnienia marzeń i żeby od dzisiaj wszystko szło po Twojemu!🤩
Happy Birthday Mice GIF by Mouse

Witam Was oficjalnie 1 marca😜 nie wiem jak u Was ale u mnie leje deszcz, aura sprzyja tylko temu, żeby zostać w domu pod kocykiem- a ja już zameldowałam się w pracy.
Miłego dnia dla Was i dobrego początku tego miesiąca😉

@Charlotte9 wszystkiego najlepszego! Dużo zdrówka, spełnienia marzeń i żeby od dzisiaj wszystko szło po Twojemu!🤩
Happy Birthday Mice GIF by Mouse
Heja w marcu! U nas też pogoda nie zachęca do wyjścia na zewnątrz 😝 dzisiaj mam urlop i musiałabym na jakieś zakupy jechać 🙈
U mnie dzisiaj 7dpo, trzymam się twardo, żeby nie testować 🙈
@Charlotte9 wszystkiego dobrego! 🥳 zdrowia, pomyślności, spełnienia marzeń 😁

reklama
Do góry