reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌼🌸Marcowe kreski 🌸🌼 wiosenne kwiaty rozkwitają, a nasze testy dwie kreseczki dają

reklama
Cześć dziewczyny ❤️chciałabym do Was dołączyć - poczytuję Was od jakieś czasu ale jakoś nie miałam odwagi napisać - ale w końcu poczułam że będzie mi raźniej z Wami oficjalnie 🥹 staramy się z mężem o drugie dziecko, z pierwszą córeczką (3l) udało się w pierwszym cyklu, teraz 8 cykl i niestety cisza :( maz robił badania nasienia w listopadzie i wyszły niestety średnie… dziś idzie powtórzyć , żeby zobaczyć czy cos się ruszyło na lepsze bo wprowadzeniu zmian do swojego stylu życia. Mam nadzieję że mogę ze Mogę tu zostać z Wami❤️ proszę wpisać mnie na testowanie 21.03🤞🏻 pozdrawiam i życzę miłego dnia😌

Cześć dziewczyny ❤️chciałabym do Was dołączyć - poczytuję Was od jakieś czasu ale jakoś nie miałam odwagi napisać - ale w końcu poczułam że będzie mi raźniej z Wami oficjalnie 🥹 staramy się z mężem o drugie dziecko, z pierwszą córeczką (3l) udało się w pierwszym cyklu, teraz 8 cykl i niestety cisza :( maz robił badania nasienia w listopadzie i wyszły niestety średnie… dziś idzie powtórzyć , żeby zobaczyć czy cos się ruszyło na lepsze bo wprowadzeniu zmian do swojego stylu życia. Mam nadzieję że mogę ze Mogę tu zostać z Wami❤️ proszę wpisać mnie na testowanie 21.03🤞🏻 pozdrawiam i życzę miłego dnia😌
Witamy Skye, powodzenia :)
Ja tez sie staram o drugie i moj synek ma 4 latka w w kwietniu

Hej ☺️ u nas też staramy się o rodzeństwo, też 8 cykl 🤞 wierzę, że wiosną przylecą bociany 😃

Dobrze wiedzieć, że jest tu równolatka, od razu poczułam się młodziej 😁 u mnie jest tak, że zachodzę w ciążę naturalnie ale z utrzymaniem jest problem. Mam jedno dziecko, staram się o rodzeństwo. Teraz marzec jest szóstym miesiącem starań, w tym czasie ta ciąża jest już 3, niestety dwie poprzednie biochemiczne. Dlatego czekam z niecierpliwością na środę, bo dzisiejszy wynik niewiele mi daje 🤷
Widzę, że mamy prawie identyczną sytuację 🙈 cieszysz się tym wynikiem ? Czy masz dużo dystansu ?
Ja zamówiłam właśnie 20 testów 😂 żeby było co robić od piątku. Zobaczymy na ile cykli wystarczą

reklama
Do góry