reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

blu pewnie rozkręcisz się w pierwszych dniach marca;-) z drugą ciążą niby szybciej;-) ale znam dziewczynę, co drugie urodziła 10 dni po terminie, poród wywołany:confused2:

reklama
Hej mamuśki ja neistety tez zostałam zarazona
we wtorek w pracy byłam juz z gorączką i czułam ze zaraz zemdleje ale jakos przeżyłam
dziś pojechałam tylko zawięśc męża L4 i cały dzien w łózeczku leże ledwo żyje
maluchy juz zdrowieją

wybaczcie ale głowa peka i nei dam rady dzis nic pisać pozdrawiam was nadrobie jak ból głowy odejdzie

Agatula zdrówka;-)

Blu masz racje, poczekaj do wiosny:tak::-)

a u nas to wczoraj - to była ściema:-D, mały przespał noc, bez chrapania, kaszlu, rano wesoły jak skowronek;-)
a juz nawet o tym nie piszę, bo to nudne, ale mój Piotrek nadal budzi się w nocy:szok::eek:, potrafi nawet kilka razy:angry:, ostatnio to pewnie przez odwyk:rofl2:

Madzik hallo,gdzie jesteś:confused2:,

Hej

Oczy, moje oczy :no: patrzeć nie moge na slepia, bolą.

Blue to niewiele juz ci zostało.

Ewelina to jednak ściemniał :-D na szczeście

Agatulka szybkiego powrotu do zdrówka zycze.

hej, wybaczcie moją nieobecność, ale u nas znów zawirowania życiowe:wściekła/y:
Ewelina, ja chodzę do lekarza tylko w ostateczności, pewnie dlatego że w przeciwieństwie do Ciebie mam beznadziejne lekarki!
Ignaś najczęściej symuluje ból nóżki jak chce żeby go nieść:-D a czasem mówi że go boli gardło i każe sobie psikać tantum verde:eek: ale już schowałam i powiedziałam że nie ma :tak:
a z tym budzeniem to możemy sobie rękę podać, myślę, że u nas to są emocje, często we śnie przeżywa to co się działo w dzień, ostatnio nałogowo oglądał bajkę tomek i przyjaciele (o pociągach) i potem krzyczał w nocy, że się wali wieża ciśnień:szok::eek:
probujemy go jakoś wyciszać przed snem, ale akurat wtedy jest zamieszanie związane z kąpielą a zaraz po on zasypia
Agatulka, zdrówka dla całej waszej rodzinki:tak:

Soppana, mój tez uwielbia pociągi:-D, często z nianią robią wycieczki na dworzec, tak jak Wy;-), żeby popatrzeć na pociągi:tak:

kupiłam z gazetą Alwina i wiewiórki, mały oszalał na ich punkcie:tak:,własnie skończylismy oglądać:eek: i mały poszedł spać, tzn próbuje zasnąć:rofl2:

kolorowych snów kochani:-)

hej:-)
moja na szczęście przesypia całe noce:tak:
dziś mam święto narodowe w domu -śpią właśnie obie:-) dziwne uczucie ciszy:szok:

madzikm, sandi gdzie was wcięło:-p

reklama
Witka!

Dzięki za troskę kochaniutkie:-)

roksi to niesamowite, ża Maja w tym wieku całe noce przesypia:szok: uczyłaś ją czy tak sama? ile zjada na noc? no w ciężkim szoku jestem:szok:

soppana pisz o zawirowaniach w podziemiach:tak:

ewelina myślałam, że jak wrócisz do pracy to minie Ci panikowatość:sorry: ale chyba taka jesteś po prostu:sorry: oj nastresujesz się;-)
pytałaś o Zosię....babcia ją odebrała z przedszkola po telefonie dyrektorki, że jest chora, wyglądała kiepsko, ale już w drodze do domu, kiedy to kazała sobie nakupić w sklepie kredek i pisaków nastąpiło ozdrowienie:rofl2: jak wpadłam po nią zdenerwowana co się dzieje to ta tańczyła u babci w najlepsze najedzona jak bąk:rofl2: najdziwniejsza choroba w życiu.
Dziś idę ją osłuchać bo tak kaszle - tylko w czasie snu- że aż ją dusi.

blue a jak z cierpliwością na końcówce?:sorry:

aaa! najgorsze to się zastanawiać kiedy jest dobey czas na drugie dziecko:-p osiwieć można:rofl2:

Do góry