reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Magdajucha też myślałam o przekarmieniu, tata je karmił wg zaleceń, sama już nie wiem.
Razem naliczyliśmy ponad 40 ryb

Ech to czekanie, ja zawsze czekałam na wizyty, dziś poszłam o pół godziny później i okazało się, ża akurat dziś uwinął się szybciej i już go nie było.
Współczuję upadku, dobrze, że tylko tak się skończyło.

Mam dziś ochotę na seans pod kołderką, jest coś godnego polecenia ?

reklama
cześć kobietki....
nadrobiłam od wczoraj ;-)
A może je przekarmiliście?
Dziś miałam wizytę u neurochirurga, i wizyta w miare ok, tylko pan dr przyszedł zamiast o 9 to o 9.30:wściekła/y: a ja tam już kwitłam od 8, bo mi tak kazali przyjechać, bo to była pierwsza wizyta itp....wizyta ok, dał mi skierowanie na kontrolny tomograf, żeby stwierdzić czy potrzebne są dalsze wizyty w poradni....
I wszystko byłoby fajnie, gdyby nie mały wypadek.... chyba potknęłam sie na schodach (albo miałam napad padaczkowy) i poleciałam ze schodów trochę się obijając, na szczęście nic groźnego, tylko parę obdartych skórek itp....

ulalala dobrze że tylko obicie kolan i łokci

u nas szpital na całego do Makska dołaczyła dzis o 4 w nocy Zuza mega wielka gorączka i bół brzuszka bidulki 2 mąz został w domu musi i tak szukac nowej pracy wiec powysyła cv przy okazji i mi pomoże jutro przy meblach tzn renowacji mmay farbę taką wodną nie śmierdzącą i wpierw trza papierem jeszcze poszorować

Aiwyls my z nowości tylko bajki widzieliśmy

hej:-)
ja na razie dołączam do grona "niewyraźnych" nie mogłam dziś wstać rano:confused2: zimno mi strasznie chodź temperatury nie mam:no: czuję gardło i stawy:confused2: a to wszytko zasługa przemokniętych butów:angry: miałam lodowate stopy a palce czerwone jak lakier na paznokciach:zawstydzona/y:

Hej :-)

Agatulka to się wam dzieci pochorowały. Szybkiego powrotu do zdrówka.

U nas był wczoraj ból brzuszka, musiałam masować córeczce brzusio.

Bajki u mnie to też norma, mimo, że staram sie ograniczać jak mogę, podsuwając malowanki.

Roksi
u mnie przemoknięte buty to już norma, dlatego jeżdze teraz autobuskami.
Polecam oscilococinum, mnie zaraz postawił na nogi

Czy wam tez chce się spać tak jak mi ?
Mam chwile spokoju, dziecię śpi, mogłabym położyć się, ale obawiam się, że mogę zaspać do doktora. To by było - zaspała na wieczorną wizytę :rofl2:

reklama
Madzik, co u was, jak Zosia?

zdrówka dla Maksa i Zuzi:tak:,

mnie Piotrek też oświadczył, że go boli gardło i sma nie wiem, co o tym mysleć:eek:, niby nie czerwone, ale może to początek:confused2:, dziwne też ze zaczęło go boleć w porze pójścia do łóżka:crazy:, nie wiem czy już pędzić do lekarza, bo nie wiem,co przy okazji tam złapie:sorry:

Magda jak kolanko, uważaj na siebie:tak:

Do góry