reklama
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Madzik, z jednej strony marzę o tym żeby sie pozbyć brzucha i wszystkich dolegliwości (myślę sobie co zjem po porodzie ) no i żeby zobaczyć Adasia :-), a z drugiej strony boję się jak to będzie z dwójką urwisów . Poza tym wolałabym żeby na wiosnę się wykluł jednak ;-)
Ewelina z Bydgoszczy
Fanka BB :)
Madzik dla mnie wymioty u dziecka brzmią zawsze bardzo poważnie:-(
a Zosi może coś po prostu "stanęło" na żołądku, a jak zwymiotowała - to jej przeszło
Roksi masz superowe dziewczyny
Aiwyls wiesz, ja mam taki kaszel jak zasypiam, dosłownie sie duszę, może tez mam za sucho w pokoju? do laryngologa idę już kolejny miesiąc
Madzik lekarz się ze mnie smieje, że przy kolejnym dziecku będzie lepiej, a przy kolejnym, to juz w ogóle będzie spoko
jak fajnie że jutro piątek
a Zosi może coś po prostu "stanęło" na żołądku, a jak zwymiotowała - to jej przeszło
Roksi masz superowe dziewczyny
Aiwyls wiesz, ja mam taki kaszel jak zasypiam, dosłownie sie duszę, może tez mam za sucho w pokoju? do laryngologa idę już kolejny miesiąc
Madzik lekarz się ze mnie smieje, że przy kolejnym dziecku będzie lepiej, a przy kolejnym, to juz w ogóle będzie spoko
jak fajnie że jutro piątek
Lajla83
Mdzikm nie wiem jak to jest ale śpi jest tak, że nieraz się obudzi na jedzonko ale więcej jest tych nocy przespanych
Trzeba się Zosi spytać jaki jest sekret jej cudownego ozdrowienia
Blu ja to tylko siedziałam i myślałam o tym ,czy dziewczyny będą podobne do siebie, jak Majcia będzie wyglądać:-) na początku wydawało mi się, że są identyczne ale teraz widzę różnice
Trzeba się Zosi spytać jaki jest sekret jej cudownego ozdrowienia
Blu ja to tylko siedziałam i myślałam o tym ,czy dziewczyny będą podobne do siebie, jak Majcia będzie wyglądać:-) na początku wydawało mi się, że są identyczne ale teraz widzę różnice
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
A gdzie są wszyscy?
agatulka25
Mamusia Zuzi i Maksa
ja dziś w domu mam mały remoncik malujemy dzieciom mebelki wsio zich pokoju jest w dużym co za bałągan ale efekt kolorowego pokoju warty bałaganu )))
my po kontroli baki zdrowe ale poniedziałek mają jeszcze w domu posiedziec
ja ide na inny sklep na weekend pomóc ciesze sie b mi godzin dojdzie a bidny ten luty w godzinach byłby hehehheh )))
Maks dziś etz cała noc przespał jak miłooooo
my po kontroli baki zdrowe ale poniedziałek mają jeszcze w domu posiedziec
ja ide na inny sklep na weekend pomóc ciesze sie b mi godzin dojdzie a bidny ten luty w godzinach byłby hehehheh )))
Maks dziś etz cała noc przespał jak miłooooo
Ewelina z Bydgoszczy
agatulka koniecznie pokaz nam pokoik
uff, jak dobrze ze maluchy zdrowe, a ty?
u nas deszcz pada, co za paskudna pogoda sie zrobiła
uff, jak dobrze ze maluchy zdrowe, a ty?
u nas deszcz pada, co za paskudna pogoda sie zrobiła
magdajucha
mamunia Krzysiunia
hej...
ja ostatnio prawie w ogóle nie siedzę w necie
agatulka super, że szkraby już dochodzą do siebie...
Ewelina u nas też pada, ale zaliczyliśmy spacer, bo nie padało, dopiero popołudniu zaczęło ;-)
ja ostatnio prawie w ogóle nie siedzę w necie
agatulka super, że szkraby już dochodzą do siebie...
Ewelina u nas też pada, ale zaliczyliśmy spacer, bo nie padało, dopiero popołudniu zaczęło ;-)
reklama
Lajla83
hej:-)
to pochwaliłam nocami przespanymi poszłam spać po północy, Pszczółka o godz. 2 jadła, o godz. 3 płakała Natalka a o godz.7 wstały obie a my dziś idziemy na parapetówkę do znajomych a ja chodzę na rzęsach za zmęczenia może uda mi się dziś pospać godzinę
Aiwyls zdrówka życzę!
to pochwaliłam nocami przespanymi poszłam spać po północy, Pszczółka o godz. 2 jadła, o godz. 3 płakała Natalka a o godz.7 wstały obie a my dziś idziemy na parapetówkę do znajomych a ja chodzę na rzęsach za zmęczenia może uda mi się dziś pospać godzinę
Aiwyls zdrówka życzę!