reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Mój piesek chory, cos wymiotuje :-(

Madzik u nas był kaszel nocny, okazało się, że to suche powietrze i roztocza.

U nas nadal noce z małymi pobudkami.

reklama
Madzik, z jednej strony marzę o tym żeby sie pozbyć brzucha i wszystkich dolegliwości (myślę sobie co zjem po porodzie :-D) no i żeby zobaczyć Adasia :-), a z drugiej strony boję się jak to będzie z dwójką urwisów :eek:. Poza tym wolałabym żeby na wiosnę się wykluł jednak ;-)

Madzik dla mnie wymioty u dziecka brzmią zawsze bardzo poważnie:-(
a Zosi może coś po prostu "stanęło" na żołądku, a jak zwymiotowała - to jej przeszło:tak:

Roksi masz superowe dziewczyny:-D

Aiwyls wiesz, ja mam taki kaszel jak zasypiam, dosłownie sie duszę, może tez mam za sucho w pokoju? do laryngologa idę już kolejny miesiąc:zawstydzona/y:

Madzik lekarz się ze mnie smieje, że przy kolejnym dziecku będzie lepiej, a przy kolejnym, to juz w ogóle będzie spoko:-D:-D:-D

jak fajnie że jutro piątek:rofl2:

Mdzikm nie wiem jak to jest ale śpi:-D jest tak, że nieraz się obudzi na jedzonko:confused2: ale więcej jest tych nocy przespanych:tak:
Trzeba się Zosi spytać jaki jest sekret jej cudownego ozdrowienia:-D

Blu ja to tylko siedziałam i myślałam o tym ,czy dziewczyny będą podobne do siebie, jak Majcia będzie wyglądać:-) na początku wydawało mi się, że są identyczne ale teraz widzę różnice:tak:

ja dziś w domu mam mały remoncik malujemy dzieciom mebelki wsio zich pokoju jest w dużym :szok::szok::szok::szok::szok::szok:co za bałągan ale efekt kolorowego pokoju warty bałaganu :))))

my po kontroli baki zdrowe ale poniedziałek mają jeszcze w domu posiedziec

ja ide na inny sklep na weekend pomóc ciesze sie b mi godzin dojdzie a bidny ten luty w godzinach byłby hehehheh :))))

Maks dziś etz cała noc przespał jak miłooooo

hej...
ja ostatnio prawie w ogóle nie siedzę w necie :p
agatulka super, że szkraby już dochodzą do siebie... ;)
Ewelina u nas też pada, ale zaliczyliśmy spacer, bo nie padało, dopiero popołudniu zaczęło ;-)

reklama
hej:-)
to pochwaliłam nocami przespanymi:confused2: poszłam spać po północy, Pszczółka o godz. 2 jadła, o godz. 3 płakała Natalka a o godz.7 wstały obie:confused2: a my dziś idziemy na parapetówkę do znajomych a ja chodzę na rzęsach za zmęczenia:confused2: może uda mi się dziś pospać godzinę :sorry:

Aiwyls zdrówka życzę!

Do góry