reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Hello
a ja jestem na necie, ale szukamy pracy dla M:nerd: ja na lapitopi szukam wysyłam linka na gg i M wysyła:-D hehe siedzimy w jednym pokoju a na gg gadamy:-D już chce wiosne, bo dzieci w domu fiksują, wczoraj chłopaki byli na podwórku lepić bałwana, takiego ogromnego zrobili, sąsiedzi mieli radochę :-)

reklama
hej

Roksi, zasada nr 1 nigdy nie chwal maluchów:-D:-D:-D, ja zawsze tak mam że jak tylko Piotrka pochwalę, że przespi noc - kolejną mam z głowy:eek::eek::eek:

ale brzydko nie chce mi się wyjść na dwór:no:

Soppana fajne pogadychy z M:-D

owocnych poszukiwań

My się też nie wyspaliśmy, bo Karol najpierw się obudził z płaczem, a potem znowu się obudził i przyleciał do nas. Jakoś kiepsko nam się śpi we trójkę... A poza tym ostatnio wróciło spanie w dzień i potem jest szaleństwo wieczorem :wściekła/y:.

Soppana, życzę powodzenia :tak:

Jakoś kiepsko nam się śpi we trójkę..
a w czwórkę? ;-) Ignaś na szczęście przychodzi dopiero ok 5-6 ,więc jako tako śpimy:-)
dziś obudził się raz ok 2, nakryłam go i spał dalej, teraz kombinuje nad uszyciem jakiegoś śpiwora lub coś w rodzaju prześcieradła połączonego zamkiem z kołderką:tak:
Michaśka jak się naje o 22, to śpi do 5, więc luz, gorzej że budzi się zaraz jak tylko ja wstanę:eek: muszę się zmobilizować by nauczyć ją spać inaczej jak z buzią na mojej piersi:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

blue a nie dasz rady przetrzymać go z tym spaniem albo kłaść go chociaż wcześniej?
Wolałabym go przetrzymać, ale jak mi dziecko mówi że chce spać, to co mam zrobić :sorry:. Wczoraj spał nawet dość wcześnie - od ok 12:30 do 14:00, a wieczorem zasnął o 21:30.

a w czwórkę? ;-) Ignaś na szczęście przychodzi dopiero ok 5-6 ,więc jako tako śpimy:-)
We czwórkę to już w ogóle... :szok:
Dzisiaj na szczęście młody nie przyszedł. Obudził się raz, ale go uśpiłam w jego łóżku i dopiero rano przyleciał :tak:

hej...
u nas dzis już -1!!
blue, no to ładnie Ci poszedł spac...a może wyjściem byłoby kładzenie się z nim, ale wcześniej, dużo wcześniej, niż 15.00?

reklama
Do góry