reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Hello
a ja jestem na necie, ale szukamy pracy dla M:nerd: ja na lapitopi szukam wysyłam linka na gg i M wysyła:-D hehe siedzimy w jednym pokoju a na gg gadamy:-D już chce wiosne, bo dzieci w domu fiksują, wczoraj chłopaki byli na podwórku lepić bałwana, takiego ogromnego zrobili, sąsiedzi mieli radochę :-)

reklama
hej

Roksi, zasada nr 1 nigdy nie chwal maluchów:-D:-D:-D, ja zawsze tak mam że jak tylko Piotrka pochwalę, że przespi noc - kolejną mam z głowy:eek::eek::eek:

ale brzydko nie chce mi się wyjść na dwór:no:

Soppana fajne pogadychy z M:-D

owocnych poszukiwań

My się też nie wyspaliśmy, bo Karol najpierw się obudził z płaczem, a potem znowu się obudził i przyleciał do nas. Jakoś kiepsko nam się śpi we trójkę... A poza tym ostatnio wróciło spanie w dzień i potem jest szaleństwo wieczorem :wściekła/y:.

Soppana, życzę powodzenia :tak:

Jakoś kiepsko nam się śpi we trójkę..
a w czwórkę? ;-) Ignaś na szczęście przychodzi dopiero ok 5-6 ,więc jako tako śpimy:-)
dziś obudził się raz ok 2, nakryłam go i spał dalej, teraz kombinuje nad uszyciem jakiegoś śpiwora lub coś w rodzaju prześcieradła połączonego zamkiem z kołderką:tak:
Michaśka jak się naje o 22, to śpi do 5, więc luz, gorzej że budzi się zaraz jak tylko ja wstanę:eek: muszę się zmobilizować by nauczyć ją spać inaczej jak z buzią na mojej piersi:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

blue a nie dasz rady przetrzymać go z tym spaniem albo kłaść go chociaż wcześniej?
Wolałabym go przetrzymać, ale jak mi dziecko mówi że chce spać, to co mam zrobić :sorry:. Wczoraj spał nawet dość wcześnie - od ok 12:30 do 14:00, a wieczorem zasnął o 21:30.

a w czwórkę? ;-) Ignaś na szczęście przychodzi dopiero ok 5-6 ,więc jako tako śpimy:-)
We czwórkę to już w ogóle... :szok:
Dzisiaj na szczęście młody nie przyszedł. Obudził się raz, ale go uśpiłam w jego łóżku i dopiero rano przyleciał :tak:

hej...
u nas dzis już -1!!
blue, no to ładnie Ci poszedł spac...a może wyjściem byłoby kładzenie się z nim, ale wcześniej, dużo wcześniej, niż 15.00?

reklama
Do góry