Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Brałam, mam odstawioną, ale też sobie myślę czy to nie po wizycie jakiś stary skrzepik bo mnie badal wziernikiem, albo może po prostu coś z warg sromowych. Będę obserwowała, mam tez jakieś zapalenie bo dostałam globulkia jakaś luteine dopochwową bierzesz?
No a dwa ja mam bardzo wrażliwa szyjkę plus biorę acardBrałam, mam odstawioną, ale też sobie myślę czy to nie po wizycie jakiś stary skrzepik bo mnie badal wziernikiem, albo może po prostu coś z warg sromowych. Będę obserwowała, mam tez jakieś zapalenie bo dostałam globulki
Już dzisiaj robiłam 3 razy a to uczucie nie mija tylko że ja myślałam że to w późniejszej ciąży się pojawia jak jest większe dziecko a nie już terazmi na samiutenkim początku kuzynka powiedziała: zobaczysz będzie ci się wydawało że chcesz kupę, ale to tylko takie uczucie będzie.
Więc pewnie o tym mówiła.
Wyglądaj spoko. Jeszcze w nich nie chodziłam ale jak przymierzyłam to są wygodne. Rozmiar normalnie jak nosiszteż się nad nimi zastanawiałam. Śmiało możesz polecić? A jak rozmiarowo, kupiłaś swój czy inny, rozciągliwe są?
a ten ból jajnika? lekarz powiedział na usg że jest okej, a mnie cały czas on boli. Wcześniej mnie tylko bolało jak siadałam a od wczoraj cały czas po prostu.mi na samiutenkim początku kuzynka powiedziała: zobaczysz będzie ci się wydawało że chcesz kupę, ale to tylko takie uczucie będzie.
Więc pewnie o tym mówiła.
Pierwsze posiedzenie po CC to dopiero miódNo zaparcia to jest problem ciążowy masakra ,mnie tak jelita skręcają aż w podbrzusze ból idzie i dopiero mogę iść na WC bo tak to normalnie to już dawno się nie załatwiłam w sensie dzwojeczki, a po porodzie to dopiero pierwsze posiedzenie jest urokliwe ...