reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

no to i ja się witam w nowym roku. Krzyś poszedł przed 22 spać, ale jak strzelali petardami to isę zbudził i poszedł przed 1 spać, pooglądał jak ludzie puszczali petardy i jest kolorowo i dopiero poszedł, a pospał też krótko, bo do 8. Zbudziło go siusiu ;-)
Wszystkiego najlepszego w nowym roku ;-)

reklama
Wszystkiego najlepszego w nowym roku 2010

myśmy mieli imprezę w domu 4,5 parki a dzieci u babci
niestety o 5 rano po 1h spania teściowa zadzwoniła ze Maks płacze wiec poszłam po niego ale już zasnął wiec przebudzilam i go zgarnełam do 9 spaliśmy

co do siusiania i kupek u nas już spokój wsio na nocnik a nieraz jak humor Maks ma to podsuwa sobie wiadro z proszkiem (10 kg) i siada na kibelek

dziś idę na 15 do pracy buuu

Witam w nowym roku:tak::-) My dziś bylismy na zakupach w realu bo pampki były po 40 zł i przy okazji trzeba było spiżarnie uzupełnić;-) a teraz zmykam bo młoda woła "cy ca cy ca":-D

Hej :-)

Kupiłam dziś Karolowi witaminy w żelkach i tran cytrynowy. Tran wypił, ale chyba mu nie posmakował :-(. Ciekawe czy jutro będzie chciał... Na szczęscie żelki mu smakują. Takie:

128867

Dzień dobry :-) wczoraj mieliśmy kolęde i nie dość,że Ignaś mówił na księdza "ksiądz MATEUSZ" to jeszcze przeżegnał się mówiąc "... i Ducha Świętego MIKOŁAJA" :-) strasznie to księdza rozbawiło :-) A dziś walczymy z kupą,bo od wczoraj nie chce zrobić :-(

hej:-)
ja dziś pospałam do 8:tak: N zaczęła mnie atakować pilotem bo chciała "Reksia":baffled: Pszczółka jeszcze spała także ucięłam sobie jeszcze 30minut snu:sorry2:

mam pytanko czy wasze dzieci piją jeszcze mleko modyfikowane:confused: bo tak się zastawiam czy poranną szklankę mleka nie zamienić na kakao:confused:

reklama
Hej!

Wierzyć mi się nie chce, że koniec tej laby:no:
jutro otrzeźwieję bo do pracy na 7.30, ale tylko 2 tyg.;-)

roksi Zosia pije jeszcze rano i wieczorem mleko modyf. z bidona i będę podawać tak długo jak będzie chciała pić;-)
no i pojawił się jakiś plan na wczoraj?;-)
aa! mam sypialnię w takich kolorach ja Ty, gdzie kupowałaś pościel/narzutę? u siebie czy może na allegro?

soppana to trafił Wam się ksiądz z poczuciem humoru:-D u nas porażka...Zosia namalowała księdzu obrazek, wycięła ładnie a ten zignorował i zostawił na stole:baffled:

blueZosia też nie przepada za tranem, ale jedną łyżeczkę da radę wypić;-)

kaskada u nas kupa już ponad pół roku na nocnik, chcę ją nauczyć na ubikację żeby nie czyścić nocnika:-p ale musi sobie wygodnie posiedzieć:-D
Pamiętam, jak fajnie spędzaliście Święta rok temu, byliście w Krakowie, tylko nie pamiętam w który dzień, otwarte były wtedy restauracje?

Do góry