reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
hej:tak:
widziałam wczoraj na tvp info dantejskie sceny pod przedszkolami prywatnymi:szok: rodzice ustawiali się wieczorem już w kolejkach by dzisiaj zapisać dziecko:szok: muszę zadzwonić do naszego przedszkola i upewnić się czy na 100% rodzeństwa mają pierwszeństwo:confused: znając życie pewnie już nie ma miejsc na 2012 ale nie wiem czy Majcie nie dam do 4 latków bo ona jest z końca roku:baffled: zobaczymy jak będzie jej szło z nocnikowaniem;-)

Ja mam na służbowym tel blueconnecta i pakiet 500MB :p więc sobie śmigam :-) zwłaszcza jak karmie to czytam BB :-) mam też gg w telefonie :-D Myśle, że to od sieci zależy i od ustawień telefonu

hej

Roksi, a nie były to czasami relacje z Bydgoszczy:confused:, bo u nas w kolejce do przedszkola była i telewizja i radio:szok:
M stał od 3 w nocy i był 47:wściekła/y:, czyli załapalismy sie na listę rezerwową:no::baffled:,
ja do niego dołączyłam z termosem herbaty o 6-tej:tak:
no nic spróbujemy znowu w marcu, tym razem do publiczanego;-)

Ewelina, ja obdzwoniłam kilka niepublicznych i w niektórych miejsca były. To chyba tylko to jedno było tak oblegane. Ja licze na publiczne, bo nie wiem gdzie bedziemy mieszkali, planujemy przeprowadzkę na wiosne i chce żeby było w miare blisko

Ewelina, na błoniu w jednym i na bartodziejach, na pomorskiej pani kazała decydować się dziś,bo ludzie pytają :-/Ale nie zapisałam,bo nie bede potem pół miasta wozić autobusem :-(

reklama
Ewelina nie wiem z jakiego miasta była relacja ale ludzie stali jakby w czasach komuny rzucili papier toaletowy:szok::szok: podziwiam Twojego m w taki mróz stać:szok:

Do góry