reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

roksi a może odpuść jej w ogóle na jakiś czas?, miesiąc, dwa?
Ja tak miałam z Wojtkiem , dałam spokój na cztery miesiące prawie. Wróciłam do tematu jakoś tak w październiku czy listopadzie. I poszło błyskawicznie.Zaczął wreszcie wołać . Jak biega bez pieluchy to woła na nocnik. Szkoda , że to zima bo bym wogóle cały czas go puszczała bez piecluchy, a tak to się boje, że się zmoczy, a tu zimno jak gdzieś wychodzimy.No a jak pielucha na pupie to nie woła.

A tak btw jak u dzieciaków z kupami? Robią też na nocnik? Wojtek niestety kupę tylko w pieluchę..a na dodatek tak je kocha, że nie chce sobie dać pieluchy zdjąć potem. Masakra normalnie.

Ja też tak miałam, odpuściłam na 4mies chyba i potem przez wakacje się udało oduczyć. Z kupką jak wiecie, bo pisałam, było gorzej, bo Krzyś uwielbiał robić do pieluchy, ale daliśmy i z tym radę, ale musiało przyjść samo od siebie.
Dziś za nami następny sukces, Krzyś podczas kąpieli dał sobie spokojnie umyć głowę, nawet położył się w wodzie z główką i przez to woda nie lała się do oczek.... A potem miał frajdę z tej zabawy i tylko bawił się mocząc głowę w wodzie... zadziwia mnie ten mój smyk

reklama
Witam:tak:
u nas mycie włosów przebiega bez problemów:tak:
my dziś sami siedzimy w domu ale jak to bywa u nas jeszcze może ktoś zadzwonić;-)

Dziewczyny Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku!!!!

Najpiękniejszych myśli, czynów i ludzi w 2010 roku!!!

dla wszystkich od madzika z rodziną

My idziemy na imprezę taneczną z dwiema innymi parami, pierwsza noc bez Zosi...

My robimy dla Ignasia dyskotekę przedszkolaka,będzie jeszcze 5 letnia dziewczynka od znajomych, którzy idą na impreze. Mamy szampan piccolo i kolorowe kanapki a m szuka jakiejś muzy ;-) WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU DZIEWCZYNY!

Witajcie w ostatnim dniu tego roku.

Widzę, że prawie wszystkie gdzieś się bawicie w większych czy mniejszych grupach :). Ja idę ze znajomymi na zorganizowaną imprezę ale jakoś wyjątkowo mi się nie chce .... Podobno jak się nie chce gdzieś iść to jest fajnie. Może się to sprawdzi...

Bawcie się dobrze w domach i na imprezach :).

Załączniki

• ___2010.jpg
    ___2010.jpg
    48,4 KB · Wyświetleń: 21
Witam w Nowym Roku:tak:
poszliśmy spać o 3 a Natalka przed 1:szok: znajomych dzieci popadały o 21 a moja obejrzała pokaz sztucznych ogni i dopiero poszła spać:baffled: myślałam że pośpi chociaż do 9 a tu przed 8 przyszła do nas:baffled:

reklama
Hello :-)

My w końcu poszliśmy do tych znajomych, bo teściowa zrezygnowała z wyjścia. Było wesoło :tak:

Karol wczoraj zabił mnie tekstem: "Mama, chcę już tego dzidziusia. Wyjmij go!" :-D

Życzę wam wszystkim i rodzinkom wszystkiego najlepszego w Nowym Roku :tak:

Do góry