reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

no to i ja się witam w nowym roku. Krzyś poszedł przed 22 spać, ale jak strzelali petardami to isę zbudził i poszedł przed 1 spać, pooglądał jak ludzie puszczali petardy i jest kolorowo i dopiero poszedł, a pospał też krótko, bo do 8. Zbudziło go siusiu ;-)
Wszystkiego najlepszego w nowym roku ;-)

reklama
Wszystkiego najlepszego w nowym roku 2010

myśmy mieli imprezę w domu 4,5 parki a dzieci u babci
niestety o 5 rano po 1h spania teściowa zadzwoniła ze Maks płacze wiec poszłam po niego ale już zasnął wiec przebudzilam i go zgarnełam do 9 spaliśmy

co do siusiania i kupek u nas już spokój wsio na nocnik a nieraz jak humor Maks ma to podsuwa sobie wiadro z proszkiem (10 kg) i siada na kibelek

dziś idę na 15 do pracy buuu

Witam w nowym roku:tak::-) My dziś bylismy na zakupach w realu bo pampki były po 40 zł i przy okazji trzeba było spiżarnie uzupełnić;-) a teraz zmykam bo młoda woła "cy ca cy ca":-D

Hej :-)

Kupiłam dziś Karolowi witaminy w żelkach i tran cytrynowy. Tran wypił, ale chyba mu nie posmakował :-(. Ciekawe czy jutro będzie chciał... Na szczęscie żelki mu smakują. Takie:

128867

Dzień dobry :-) wczoraj mieliśmy kolęde i nie dość,że Ignaś mówił na księdza "ksiądz MATEUSZ" to jeszcze przeżegnał się mówiąc "... i Ducha Świętego MIKOŁAJA" :-) strasznie to księdza rozbawiło :-) A dziś walczymy z kupą,bo od wczoraj nie chce zrobić :-(

hej:-)
ja dziś pospałam do 8:tak: N zaczęła mnie atakować pilotem bo chciała "Reksia":baffled: Pszczółka jeszcze spała także ucięłam sobie jeszcze 30minut snu:sorry2:

mam pytanko czy wasze dzieci piją jeszcze mleko modyfikowane:confused: bo tak się zastawiam czy poranną szklankę mleka nie zamienić na kakao:confused:

reklama
Hej!

Wierzyć mi się nie chce, że koniec tej laby:no:
jutro otrzeźwieję bo do pracy na 7.30, ale tylko 2 tyg.;-)

roksi Zosia pije jeszcze rano i wieczorem mleko modyf. z bidona i będę podawać tak długo jak będzie chciała pić;-)
no i pojawił się jakiś plan na wczoraj?;-)
aa! mam sypialnię w takich kolorach ja Ty, gdzie kupowałaś pościel/narzutę? u siebie czy może na allegro?

soppana to trafił Wam się ksiądz z poczuciem humoru:-D u nas porażka...Zosia namalowała księdzu obrazek, wycięła ładnie a ten zignorował i zostawił na stole:baffled:

blueZosia też nie przepada za tranem, ale jedną łyżeczkę da radę wypić;-)

kaskada u nas kupa już ponad pół roku na nocnik, chcę ją nauczyć na ubikację żeby nie czyścić nocnika:-p ale musi sobie wygodnie posiedzieć:-D
Pamiętam, jak fajnie spędzaliście Święta rok temu, byliście w Krakowie, tylko nie pamiętam w który dzień, otwarte były wtedy restauracje?

Do góry