reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

roksi Zosia pije jeszcze rano i wieczorem mleko modyf. z bidona i będę podawać tak długo jak będzie chciała pić;-)
no i pojawił się jakiś plan na wczoraj?;-)
aa! mam sypialnię w takich kolorach ja Ty, gdzie kupowałaś pościel/narzutę? u siebie czy może na allegro?
Madzikm narzutę kupiłam przez allegro a pościel u siebie:tak:
ja mam p10 NARZUTA NARZUTY 240x260+ jaśki !!! OBNIŻONE CENY (868593155) - Aukcje internetowe Allegro
ale nie u tego sprzedawcy kupiłam

mam pościel POŚCIEL HAFTOWANA 160/200 prześcieradło +jaśki (867332240) - Aukcje internetowe Allegro
B6-04 troszkę inne mam te kwiatuszki ale tak to taka sama:tak:
szukam właśnie jakieś nowej:tak: ale największy wybór we zworach jest w wymiarze 160x200 a ja potrzebuję 200x220

Ostatnia edycja:
reklama
Hello :-)

Karol nawet wypił dzisiaj tran bez problemu. Mam nadzieję, że będzie tak dalej.

Roksi, Karol już od dawna pije zwykłe mleko. Za modyfikowane podziękował jak miał roczek, potem przez rok nie pił wcale, a teraz pije kakao, albo mleko z miodem.

Ignaś pije kasze manną na zwykłym mleku taką rzadką do picia z kubka z dzióbkiem, ostatnio rano pije czasem kawe inke, zwłaszcza jak ma dżem do chleba :-)

witam was kochane ;)

hej:-)
ja dziś pospałam do 8:tak: N zaczęła mnie atakować pilotem bo chciała "Reksia":baffled: Pszczółka jeszcze spała także ucięłam sobie jeszcze 30minut snu:sorry2:

mam pytanko czy wasze dzieci piją jeszcze mleko modyfikowane:confused: bo tak się zastawiam czy poranną szklankę mleka nie zamienić na kakao:confused:
my dziś spaliśmy do 8.30, czyli poobnie do was....
aaaa... madzikm moja mama cały rok ma na 7.30 do pracy jako vice dyr :-D także nie masz źle :p

moja pije mleko modyfikowane :tak:i tak jak Madzik bede podawac tak dlugo jak bedzie chciala je pic :tak:

co do mleka modyfikowanego, to Krzyś pije rano i wieczorem kaszkę z modyfikowanym, a w ciągu dnia jak ma ochotę na kakao to z normalnego mleka robię i mam nadzieję podawać tak do min 3 lat, czyli już niedługo, a potem to się zobaczy. W sumie to mleko, które pije Krzyś jest dość drogie, jak na te ilości mleka, które kupuje moja mama zajmująca się zakupami....

Chciałam się wam pochwalić, że mój Krzyś od wczoraj je kaszkę na modyfikowanym nie z butli, a łyżką :-D

Blu patrzę na Twój suwak i nie dowierzam że to już tyle tygodni minęło:szok: będzie relacja z postępów skurczowych;-)
Soppana mnie pobiła jeśli chodzi o relacje na żywo z porodówki:-D

Sandi coś mało rozmowna ostatnio:baffled::baffled:

reklama
Do góry