elahar
mama Madzi
Madzia niech ci się ta główka szybko goi:-);-)dobrze że niegroźnie sobie rozcięła
Dziękujemy . A ja muszę to łóżko bardziej zabezpieczyć .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Madzia niech ci się ta główka szybko goi:-);-)dobrze że niegroźnie sobie rozcięła
widać że to spryciura, więc może z twoimi zabezpieczeniami też da sobie radę:-):-):-)Dziękujemy . A ja muszę to łóżko bardziej zabezpieczyć .
widać że to spryciura, więc może z twoimi zabezpieczeniami też da sobie radę:-):-):-)
Niestety obczaiła sznureczki przy osłonie i jak długo ciągnie to w końcu jej się uda rozwiązać. Teraz muszę je zawiązać na supełki i niech sobie ciągnie
Taaaaaaaaaaak, skąd ja to znam, tyle że mój juz wyczaił, jak można je w ogóle zerwać, także ja ciąglę przyszywam sznureczki;-),
powodzenia elahar:-)
No ładnie :-) Ja mam silną kobietkę i jak by je zerwała to chyba się nie zdziwię.
Moje dziecko ma jeszcze jeden dziwny nawyk Mianowicie wkłada smoka zawsze "do góry nogami". Nawet jak ja jej włoże dobrą stroną to ona wyciąga i sobie go przekręca. Czy wasze też tak robią?
Ale ten smoczek jest symetryczny, czy wyprofilowany?Moje dziecko ma jeszcze jeden dziwny nawyk Mianowicie wkłada smoka zawsze "do góry nogami". Nawet jak ja jej włoże dobrą stroną to ona wyciąga i sobie go przekręca. Czy wasze też tak robią?
u nas to samo
a ze smoczek ma ta obudowe specjalnie wyprofilowana a ona wklada odwrotnie to ten plastik ma na nosie
ja jej odwracam a ona za chwile i tak odwrotnie go wklada
Jest wyprofilowany i chyba ta odwrotna strona jej lepiej pasuje. Bo nawet na śpiąco go przekręca.Ale ten smoczek jest symetryczny, czy wyprofilowany?
niewiem czy zgryzowi szkodzi -ale córka moja przez to właśnie ma teraz problemy z wymową sz cz r itd...