reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Zdrówka dla Natalki i Wiktorii:tak:

Ja się boje o mojego małego, bo M totalnie rozłożony przez grypę:no:, ma zakaz zblizania sie do Piotrusia, dotykania go i całowania:crazy: itp.

Co do nocniczka, to noszę się z zamiarem jego kupna:laugh2:

reklama
Ewelinko, ja też jeszcze nie mam nocniczka i Laura nawet nie wie co to :-D
zdrówka dla wszystkich marcowych chorowitków, trzymam kciuki za powrót do zdrowia :tak:
u nas dzisiaj było troche lepiej, Laurka już tak nie marudziła, ale nie chciała kolacji... wypiła troche mleka reszta to cyc,
teraz narazie śpi

Justine, skoro Laurka pije mleczko z butelki, to chce jescze cycusia:tak:, mój nie może sie przekonać do butelkowego mleka:no:, cycuch z niego straszny, przed chwilą obudził się z płaczem, nie mogłam go uspokoić, więc wyjęłam cycusia i podjadł troszkę:-D, od razu mu się zrobiło lepiej, a chcę go odstawić powoli od piersi:dry:

my się meldujemy po wizycie u lekarza i mamy ostre zapalenie gardła i Wiktoria dostała pierwszy w swoim krótkim zyciu antybiotyk. Idę ją położyć bo ledwo patrzy na oczka. Godzine czekaliśmy aż nas lekarz przyjmie- przegięcie w tej służbie zdrowia.
Natalce życzymy zdrówka dużo.

Ewelina z Bydgoszczy Odp: Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim
Justine, skoro Laurka pije mleczko z butelki, to chce jescze cycusia:tak:, mój nie może sie przekonać do butelkowego mleka:no:, cycuch z niego straszny, przed chwilą obudził się z płaczem, nie mogłam go uspokoić, więc wyjęłam cycusia i podjadł troszkę:-D, od razu mu się zrobiło lepiej, a chcę go odstawić powoli od piersi

dobrze macie pozazdrościć ....mój mały znowu dziś nic niejadł....i wogóle dostał jakieś pryszczyki na siusiaku? co to?

W ogóle powiedzcie kobietki jak wy to robicie, ze w żółtym polu przytaczacie kogoś tekst -ja próbuje i nie idzie
Jest kilka sposobów:
1. jeśli chcesz zacytowac całą wypowiedź to przy tej wypowiedzi u dołu naciskasz "Odp" i potem coś piszesz, a u dołu zaznaczasz ptaszka;-) przy "zacytować wiadomość podczas odpowiedzi?" (Nie wiem czy jasno napisałam)

Jest kilka sposobów:
1. jeśli chcesz zacytowac całą wypowiedź to przy tej wypowiedzi u dołu naciskasz "Odp" i potem coś piszesz, a u dołu zaznaczasz ptaszka;-) przy "zacytować wiadomość podczas odpowiedzi?" (Nie wiem czy jasno napisałam)
2. Jeśli kilka wypowiedzi to zaznaczasz je naciskając przy tych wypowiedziach (u dołu po prawej stronie) +, a potem na samym dole po lewej stronie naciskasz "Odpowiedz"
3. A jak chcesz zacytować kawałek jednej wypowiedzi to naciskasz "cytuj" (przycisk jet pod każdą wypowiedzią, po prawej stronie)

Mam nadzieje, że nie zagmatwałam :-)

reklama
Agusieńko chętnie bym Ci jeszcze pomogła z tym siusiakiem, ale to nie moja działka :-D

Aga22 co u Was słychać? Nie odzywasz się ostatnio :-(

Do góry