reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Wiecie co? Ja mam jeszcze kreskę na brzuchu. Co prawda jest ledwo widoczna, ale jest :tak:.

ja juz od dawna nie mam tej kreski i w koncu tez nie widac juz tak rozstepow..uff :rolleyes:
dlugo byly bardzo widoczne i sie przejmowalam ale w koncu zblakly i teraz tylko widac troszke wglebienia w skorze, ale nie jest to juz takie straszne ;-)nawet stwierdzilam, ze kupie sobie stroj 2-czesciowy na plaze, a jeszcze kilka miesiecy nie bylo o tym absolutnie mowy :rofl2: wiec zle nie jest :-p

do tego od wczoraj lykam sobie bodymax, zeby byc pelna wigoru i checi do zycia :-D zobaczymy czy mi pomoze :-p

Właśnie mi się Piotruś przewrócił, upadł na buzię, czoło spuchnięte, a z noska polała się krew :-( Moja mama mówi, żeby się wstrzymać i nie jechać do szpitala, tylko obserwować.. A ja się tak boję o niego :-(
Co Wy byście zrobiły??

witam sie po pracy :happy:

ale mi sie chce spac, rany boskie :szok:

Oj, przydałoby mi się ;-) Ile to cudo kosztuje?? :-)

wiesz co na stronie bodymax opakowanie 30szt. niby ma kosztowac 29zl, a najbardziej ekonomiczne jest opakowanie 200szt. ktore kosztuje 99zl. A wczoraj w mojej aptece znalazlam promocje gdzie te 200szt. kosztuje 85zl, a ja az tyle nie chcialam i zapytalam czy maja mniejsze opakowanie. A pani odpowiedziala, ze nie, ale sprzeda mi po prostu listek, w ktorym bedzie te 30 sztuk i zaplacilam za to 17,50, bo liczy od tej promocyjnej ceny ;-)

Właśnie mi się Piotruś przewrócił, upadł na buzię, czoło spuchnięte, a z noska polała się krew :-( Moja mama mówi, żeby się wstrzymać i nie jechać do szpitala, tylko obserwować.. A ja się tak boję o niego :-(
Co Wy byście zrobiły??

A to spuchniecie to guz czy jednak cos innego?

witam was kochane babki....wskoczyłam na trochę bo zaraz zmykam na jazdę -pojutrze mam egzamin na prawo jazdy -to nic że 5 z kolei ale liczę że w końcu zdam!chociaż to graniczy z cudem ha ha ha.Mały znowu chory nie ma goraczki ale lekarz stwirdził ze ma angine zapisał antybiotyk ale ja nie dałam bo nie chce go więcej tym faszerować -zobacze co się będzie działo jak będzie goraczkował to ewentualnie sie pokuszę.wychodzą mu zęby z góry 4 na raz-koszmar.Ale jest w miarę spokojny.

reklama
Do góry