reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Zdrówka dla Natalki i Wiktorii:tak:

Ja się boje o mojego małego, bo M totalnie rozłożony przez grypę:no:, ma zakaz zblizania sie do Piotrusia, dotykania go i całowania:crazy: itp.

Co do nocniczka, to noszę się z zamiarem jego kupna:laugh2:

reklama
Ewelinko, ja też jeszcze nie mam nocniczka i Laura nawet nie wie co to :-D
zdrówka dla wszystkich marcowych chorowitków, trzymam kciuki za powrót do zdrowia :tak:
u nas dzisiaj było troche lepiej, Laurka już tak nie marudziła, ale nie chciała kolacji... wypiła troche mleka reszta to cyc,
teraz narazie śpi

Justine, skoro Laurka pije mleczko z butelki, to chce jescze cycusia:tak:, mój nie może sie przekonać do butelkowego mleka:no:, cycuch z niego straszny, przed chwilą obudził się z płaczem, nie mogłam go uspokoić, więc wyjęłam cycusia i podjadł troszkę:-D, od razu mu się zrobiło lepiej, a chcę go odstawić powoli od piersi:dry:

my się meldujemy po wizycie u lekarza i mamy ostre zapalenie gardła i Wiktoria dostała pierwszy w swoim krótkim zyciu antybiotyk. Idę ją położyć bo ledwo patrzy na oczka. Godzine czekaliśmy aż nas lekarz przyjmie- przegięcie w tej służbie zdrowia.
Natalce życzymy zdrówka dużo.

Ewelina z Bydgoszczy Odp: Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim
Justine, skoro Laurka pije mleczko z butelki, to chce jescze cycusia:tak:, mój nie może sie przekonać do butelkowego mleka:no:, cycuch z niego straszny, przed chwilą obudził się z płaczem, nie mogłam go uspokoić, więc wyjęłam cycusia i podjadł troszkę:-D, od razu mu się zrobiło lepiej, a chcę go odstawić powoli od piersi

dobrze macie pozazdrościć ....mój mały znowu dziś nic niejadł....i wogóle dostał jakieś pryszczyki na siusiaku? co to?

W ogóle powiedzcie kobietki jak wy to robicie, ze w żółtym polu przytaczacie kogoś tekst -ja próbuje i nie idzie
Jest kilka sposobów:
1. jeśli chcesz zacytowac całą wypowiedź to przy tej wypowiedzi u dołu naciskasz "Odp" i potem coś piszesz, a u dołu zaznaczasz ptaszka;-) przy "zacytować wiadomość podczas odpowiedzi?" (Nie wiem czy jasno napisałam)

Jest kilka sposobów:
1. jeśli chcesz zacytowac całą wypowiedź to przy tej wypowiedzi u dołu naciskasz "Odp" i potem coś piszesz, a u dołu zaznaczasz ptaszka;-) przy "zacytować wiadomość podczas odpowiedzi?" (Nie wiem czy jasno napisałam)
2. Jeśli kilka wypowiedzi to zaznaczasz je naciskając przy tych wypowiedziach (u dołu po prawej stronie) +, a potem na samym dole po lewej stronie naciskasz "Odpowiedz"
3. A jak chcesz zacytować kawałek jednej wypowiedzi to naciskasz "cytuj" (przycisk jet pod każdą wypowiedzią, po prawej stronie)

Mam nadzieje, że nie zagmatwałam :-)

reklama
Agusieńko chętnie bym Ci jeszcze pomogła z tym siusiakiem, ale to nie moja działka :-D

Aga22 co u Was słychać? Nie odzywasz się ostatnio :-(

Do góry