reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

mioku a żebyś wiedziała, że cwaniaki...też tak myślę, że ona już czai o co chodzi ;-)

Jeśłi chodzi o zaypianie to u nas nocne się poprawiło..kładę ją do łóżeczka, a ona się bawi i w końcu sama zasypia. Za to w dzień się popsuło - ma problem z zaśnięciem, stale chce mojej obecności i w kółko podchodzę do łóżeczka i pokazuję się jej a ta marudzi, wyciąga do mnie ręce...a jak tylko wezmę ją koło siebie położę to zasypia migusiem...oczywiście zrobiło się to po tych akcjach z babcią :eek:

reklama
dzień dobry w niedzielny poranek

my niedługo idziemy do moich rodziców, dziadek chce porobić małejk zdjęcia bo on taki fotograf z zamiłowania:-) a wiecie że Wika przy teściach też ryczy jak nie ma mnie w pobliżu a z moimi rodzicami zostaje bardzo chętnie, dziwne, ale może jakieś złe emocje od nich idą. mój m łapie już stresa związanego z chrzcinami a ja ide na luzaka, wszystko załatwione to czym mam sie martwić. Ślub przezyłam to chrzciny tym bardziej:-)

agutek-daj znać jak było u teściowej. Biedna babcia chyba tez zdołowana, że wnuczka nie chce z nią zostawać:-(

hej dziewczyny
u nas slonce jeszcze za chmurami ale mam nadzieje ze w koncu sie przedrze:-)
wydaje mi sie ze moja Karola jeszcze nie ma czegos takiego ze u kogos nie chce byc gdyby kazdy dysponowal cyckiem pelnym mleka zostalaby z kazdym a tak to kurcze niestety jestem nie zastąpiona
bujam mala w foteliku i to tez juz nie pomaga kurcze nie docenialam gdy sama zasypiala

to ja się cieszę, bo ja nie mam problemów z zasypianiem Wiktorii tym nocnym oczywiście, bo w ciągu dnia jest niania. Wieczorkiem mała zasypia sama w łóżeczku i śpi do 7 rano, choć ostatnio miałam pobudkę o 4 i 5 bo smok wypadł, ale dałam smoka i było spanko dalej:-):-)

kasiu i jak zadowolona jesteś z niani? Wika nie robi żadnych problemów? spokojnie przeszła do faktu, że mamy nie ma i teraz jakaś pani się nią opiekuje?

Agutek zazdroszcze Tobie moja dalej nie spi wlasnie maz przyniosl ja z sypialni i dalej szaleje
Kurcze dziewczyny wlasnie wczoraj sie dowiedzialam ze moja kolezanka jest po raz drugi w ciazy tez bym chciala ale kurcze chyba jeszcze troszku za wczesnie byloby ciezko ale jak trzeba sobie dac rade to trzeba:-)
Jej corcia ma dwa latka

Agutek zazdroszcze Tobie moja dalej nie spi wlasnie maz przyniosl ja z sypialni i dalej szaleje
Kurcze dziewczyny wlasnie wczoraj sie dowiedzialam ze moja kolezanka jest po raz drugi w ciazy tez bym chciala ale kurcze chyba jeszcze troszku za wczesnie byloby ciezko ale jak trzeba sobie dac rade to trzeba:-)
Jej corcia ma dwa latka
Moja kuzynka ;) jest teraz w ciąży, będzie rodziła po nowym roku i między jej dziećmi będzie 2 lata różnicy. No, ale to jest jej druga wpadka, tak więc świadomie się na to nie zdecydowała. A ja już bym chciała...

reklama
Dzień Dobry:-)

Ja też już bym chciała.....ale jeszcze poczekam :-p
też bym już chciała:zawstydzona/y: ale poczekam aż Natalcia skończy 2 lata:tak:
mam nadzieję, że tak się uda, bo chyba nie chciałabym mieć różnice między dziećmi np. 8 lat:no: bo sama mam siostrę, która ma dopiero 16lat i naprawde jeszcze dobrze nie potrafimy się dogadać:no: pewnie jak będzie miała ok 20 lat, to bedziemy bardziej zżyte:tak:

Do góry