reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

dziewczyny właśnie wstała moja córcia i ma czerwone oczko i jej łzawi:szok: trze oczko co chwilkę, nie wiem co zrobić przemyłam jej czystą wodą

reklama
Witajcie :-)

jeśli chodzi o muzykę to ja puszczam Natalce Muzyke Bobasa Raimonda Lap i kołysanki które śpiewa Grzegorz Turnał i Magda Umer:-) Muzyke Bobasa słuchalam też w III trymestrze ciaży:-)
Czy można to skądś ściągnąć?? :-)

Ja czasem puszczam piosenki dla dzieci - mam ich mnóstwo - taka praca ;-):-) Ale nie zauważyłam, żeby się mały jakoś fascynował ;-)

roksi - ale wspomnienia :tak::-)

a tak w ogóle to dzień dobry
ja od 7 na nogach bo szykuje jutrzejszy obiadek niby na 9 mosób a burdel w kuchni jakbym wesele robiła:-)
Wika śpi sobie słodko wiec ja moge popisac na bb, a pogoda u nas sie robi ładna wiec niedługo wyci.agam meża na spacerek:-)szokda tylko ze od poniedziałku znów do pracy:sick::sick:

Kochane mamy, idzie jesień i mam problem, bo nasza Martynka rozkopuje się w nocy z kocyka. Próbowałam wkładać ją do śpiworka, ale kręci sie wtedy całą noc, bo nie może przewrócić sie na boczek itp. Dziś wstawałam kilka razy w nocy i znów miała zimne rączki. W czym kładziecie do snu swoje pociechy?

Marcóweczki, a czy Wasze pociechy już siedzą? Moja córeczka, jak ją złapie za raczki, to siada. Nie chce już leżeć, ale boje sie ją przemęczać.

Witajcie :-)

Czy można to skądś ściągnąć?? :-)

Ja czasem puszczam piosenki dla dzieci - mam ich mnóstwo - taka praca ;-):-) Ale nie zauważyłam, żeby się mały jakoś fascynował ;-)

roksi - ale wspomnienia :tak::-)

malaga możesz wszystko ściągnąć z sieci :tak: np. przez e'mule lub jakiegoś torrenta :-)

My wróciliśmy z miasta...czapki nadal brak :-D

Kochane mamy, idzie jesień i mam problem, bo nasza Martynka rozkopuje się w nocy z kocyka. Próbowałam wkładać ją do śpiworka, ale kręci sie wtedy całą noc, bo nie może przewrócić sie na boczek itp. Dziś wstawałam kilka razy w nocy i znów miała zimne rączki. W czym kładziecie do snu swoje pociechy?

Ja zaczęłam przykrywać ją kołderką od kiedy zrobiło się tak lodowato w domu :baffled:

ja tez przykrywam Wikę kołderką, i krance wpycham miedzy materaz a szczebelki to wtedy jak sie przekreca to sie nie odkopuje, a siedzi sama przy podparciu, tylko tak na troche ja sadzamy ale woli łazić po podłodze na brzuchu

reklama
przetarłam małej to oczko herbatką i widze jakby była poprawa:tak: ale jak tylko mała zaczyna trzeć oczko to znów jej łzawi:-(

moja spi w śpiworku ale nie jest zby gruby więc dodatkowo przykrywam ją, słyszałam że jest taka pościel na suwaczki, gdzie można złączyć prześcieradło z kołderką:tak:

Do góry