reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Czy Wasze dzieci są żółte od zupek? Bo moje tak :tak:.
jeśli w zupkach jest marchew lub buraczki to może sie karnacja lekko zmienić:tak:
moja jest cała żółta zaraz po zjedzeniu zupki, ;-):-D:-D:-D
moja mama za każdym razem jak małej ją daje mówi że to wygląda jakby Laura jada...kupke :szok:
Dołączam do życzeń :tak::-)
ja też ja też :tak::-p:-p:-p
Jeju ale mnie ścięło to przez tę pogodę a takie mialam ambitne plany - prasowanie, zrobienie na jutro zupki dla Malego...

i nie wyrobiłabym się rano z zawożen
na mnie też czeka sterta do prasowania i nie chce mi sie strasznie :baffled:
u nas ładna pogoda ale nie miałam czasu wyjść dwa razy z ałą tak jak zawsze. mam zapieprz bo w sobote chrzciny :szok:

reklama
dzień dobry:-)
u nas znów pogoda beznajdziejna:wściekła/y: narazie nie pada ale strasznie wieje:szok:
chyba czeka nas 3 dzień siedzenia w domu:oo2:

całuski dla Mateuszka

hej!

u mnie też paskudnie już któryś dzień z rzędu ale na spacer wychodzimy. Nie wyobrażam sobie siedzenia w domu, poza tym lepiej dla dziecka być na polu przy każdej temperaturze

obiadki ugotowane??? ja już tak dlatego teraz czas relaksu

hej!

u mnie też paskudnie już któryś dzień z rzędu ale na spacer wychodzimy. Nie wyobrażam sobie siedzenia w domu, poza tym lepiej dla dziecka być na polu przy każdej temperaturze

obiadki ugotowane??? ja już tak dlatego teraz czas relaksu
u nas przez dwa dni non stop lało:szok: dzisiaj też delikatnie pada:wściekła/y:

Witajcie już weekendowo :-)

Roksi23 u nas tez pada i to wcale nie delikatnie ... paskudnie jest, z domu się nie chce wychodzić a w domu też zimno, brrr.

Jedyna optymistyczna dla mnie rzecz to to, że w przyszłym tyg. mam urlop i może się wyśpię na ile Młody pozwoli ale za to bedziemy po raz pierwszy tylko we dwoje przez 3 dni bo mąż wyjeżdża :-(.

To moje dziecko ma jakies dziwne zwyczaje - po zmianie pieluchy zaraz robi kupke do nowej :confused:.Normalnie złośliwiec z niego :dry:.

Heyah :cool2:

U nas zanosi się na deszcz, ciśnienie dupowate i czuję się przymulona....Jestem zmęczona i niesamowicie się cieszę, że mamy weekend i 2 dni wolnego :-)
Dzisiaj zaspałam 1,5 h :sorry: Mam nadzieję więc, że odpocznę trochę zanim znowu od poniedziałku rozpocznie się bieganina :dry:

Do tego w przyszłą sobotę są chrzciny a ja do tej pory nie mam pojęcia co zaserwuję gościom...że już nie wspomnę o przygotowaniu tych potraw :szok:

Czapki na chrzciny dla małej nadal nie mam :angry: Czy któraś może wie jaka pogoda będzie za tydzień? Może ładna i ciepła?:-p:laugh2: Zamawiam taką ;-):laugh2:

Aaaa...i wypłata na koncie...w końcu normalna i bardzo mnie ucieszyła :-D:-D:-D Tylko nie mam czasu jej wydawać ;-)

witam wszystkie mamusie. Mój synio za 10 dni bedzie miał pół roczku, ma już 2 zęby na dole i mam nadzieję że na czas jakiś spokój bo gryzie wszystko co ma w zasięgu ( dziś gazete) pozdrawiam

reklama
Do góry