reklama
przejrzałam kilka ostatnich wątków i chciałam dodać że Ignasiowi od jakiś 2 tygodni też często łzawi oczko i pani okulistka stwiedziła że to nic takiego,że pewnie trze paluszkami a paluszki czesto brudne i to stąd:-)
A
Agutek
Gość
witam nową marcóweczkę :-)
Moje dziecko jest dziś megamarudne, a do tego nie chce zasypiać w łóżeczku - to efekt opieki babci....nie umie sobie poradzić z usypianiem małej inaczej niż na naszym łóżku i młoda teraz tylko tak chce spać
Moje dziecko jest dziś megamarudne, a do tego nie chce zasypiać w łóżeczku - to efekt opieki babci....nie umie sobie poradzić z usypianiem małej inaczej niż na naszym łóżku i młoda teraz tylko tak chce spać
Ja nie przywiązuje wagi do tego gdzie zasypia mały,ale zawsze kłade go do łóżeczka wieczorem, daje misia, butle i zapalam zielona lampke i puszczam muzyczke (klasyczną) to takie nasze rytuały. W dzień śpi nawet u taty na brzuchu (ubielbia tak
pozdrawiam
pozdrawiam
A
Agutek
Gość
Ja pilnuję tego, żeby nauczona była, że do spania jest jej łóżeczko...bardzo nie chciałabym aby spała z nami. Już rozmawiałam z teściową i podkreśliłam jej, że mamy teraz problem. Chyba będzie powoli próbowała kłaść małą w łóżeczku...
Lajla83
Fanka BB :)
ja tez tego przestrzegam spanie tylko w łóżeczkuJa pilnuję tego, żeby nauczona była, że do spania jest jej łóżeczko...bardzo nie chciałabym aby spała z nami. Już rozmawiałam z teściową i podkreśliłam jej, że mamy teraz problem. Chyba będzie powoli próbowała kłaść małą w łóżeczku...
Agutku dzisiaj 2 seria skazanego:-)
Witam:-)witam serdecznie
Mój synek też jest z tych marcowych i mam nadzieje że znajdę tu dobre rady i takowymi się podzielę
jeśli chodzi o oczko to już wszystko wporzątku:-) ale miałam stracha jak to mama
A
Agutek
Gość
Agutku dzisiaj 2 seria skazanego:-)
Wiem i mam wlaśnie dylemat co oglądać..."Skazanego..." czy "Taniec..."
Lajla83
ja skazanego... nagrywam a oglądam taniec... i później gotowe...:-) jutro włącze wieczorem żelazko i zabiore się do prasowania a przy okazji obejrze skazanegoWiem i mam wlaśnie dylemat co oglądać..."Skazanego..." czy "Taniec..."
reklama
Ewelina z Bydgoszczy
Witam,
ja tylko na chwilkę przywitać się:-),
jestem padnięta po tym wypadzie nad morze,
ale fajnie było, bo pogoda dopisała, dopiero dziś zaczęło padać, ale za to przespacerowaliśmy się po Starówce;-).
Jutro więcej opowiem
idziemy spać
pa,pa
ja tylko na chwilkę przywitać się:-),
jestem padnięta po tym wypadzie nad morze,
ale fajnie było, bo pogoda dopisała, dopiero dziś zaczęło padać, ale za to przespacerowaliśmy się po Starówce;-).
Jutro więcej opowiem
idziemy spać
pa,pa