reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
My właśnie kupiliśmy kanapę rozkładaną o wymiarach 160x200 i też muszę dokupić pościel do niej. W końcu nie będę wisieć na brzegu łóżka tylko wyśpię się jak człowiek bo Madzia co kilka dni ląduję u nas w łóżku i trzeba się rozsunąć na boki.
pochwal się jaka ta kanapa, bo my też się przymierzamy:-) łóżko mamy szerokie na 140 cm i trochę nam ciasno w trójkę;-)a co będzie potem;-)
Ignasiowi wczoraj biegunka przeszła po drzemce, dałam mu tylko orasalit, ale taki był marudny już do wieczora. Dziś jest OK ale z kolei mnie głowa boli od rana i to tak wkurzająco z jednej strony:-( a tu tyle roboty:confused:

dzien dobry:-)
U nas tez lipa za spaniem w dzien ,od 5 dni Jula juz nie spi po obiadku:tak:,ale i tak idzie spac po 21:szok:
milego dnia kobitki:-)

Dziewczyny chce kupić nowy naroznik do salonu i tak się zastanawiam skóra czy materiał:confused: nie miałam nigdy skóry jak z zachowaniem czystości:confused:

Dzień dobry. Dziadkowie poszli z L na spacer, ja zabieram sie za obiad :-p
Roksi
mój przyjaciel ma w salonie skórzany wypoczynek i powiem Ci że jeśli chodzi o zachowanie czystości to oczywiście zależy w jakim kolorze jest skóra. Napewno więcej da sie z niej zetrzeć niż z jakiegokolwiek materiału ale powiem Ci że latem jak siadasz na skórze gołym ciałem...:baffled: nie ma komfortu siedzenia....:no:
Witaj Agatulka25 :-)

reklama
Do góry