reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Agutku a nie masz wrażenia że z taką wielką będzie się córci ciężko przykrywać:baffled: boja tą małą umie sama sie przykryć i nie wiem czy by sobie z dużą tak poradziła:no: kołdrę bym kupiła taką standardową bo później będą cyrki z dokupieniem poszwy:baffled:

reklama
myślę, że z przykrywaniem nie będzie problemu, bo u nas w sypialni nie raz ją znajduję lężącą pod naszą 2-metrową kołdrą :-D

a co do szerokości to najbardziej uniwersalne to 160x200cm, ale wg mnie taka kołdra za szeroka
najlepsza byłaby 140x200cm ale wybór pościeli zaczyna się zawężać...często wg mnie te dziecięce w tym wymiarze są brzydkie :dry:
a Ikea ma 150x200cm i nikt nie robi w tym wymiarze kołder ani pościeli więc trzeba u nich kupować wtedy wszystko...a do tego oni mają do tych pościeli takie małe poduszki, nie w standardzie 70x80cm i to też mi się nie podoba...a podobają mi się ich pościelki dla dzieci no i nie wiem już sama co zrobić :dry:

chyba będę musiała kupić tę 160x200 i już....bo najbardziej standardowa

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no chyba tak 160na 200 będzie najlepsza:tak: ja jeszcze poczekam:tak:
a z ikea tez mi się pościele nie podobają mam wrażenie że sprane są:sorry2: najbardziej lubię feretti ale oni mają tylko małe rozmiary:baffled:

Moja dzisiaj wcale w dzień nie spałą z powodu wizyty dziadków. :baffled:

Elahar ja Cie oddam kilka kilogramow,wez proszę:tak:

elahlar ja tez oddam kiloski

Przyjmuję chętnie :tak::tak:

My właśnie kupiliśmy kanapę rozkładaną o wymiarach 160x200 i też muszę dokupić pościel do niej. W końcu nie będę wisieć na brzegu łóżka tylko wyśpię się jak człowiek bo Madzia co kilka dni ląduję u nas w łóżku i trzeba się rozsunąć na boki.

Witam śniegowo:-)

i znów dużo do popisania:tak:córa pozwoli?

Faktycznie bulwersująca sprawa z porwaniem noworodka. Patrzę jednak na ten problem z tej strony co roksi.
Kobieta po poronieniu, właściwie młoda diewczyna, bez pomocy i wsparcia, teraz proces, sąd - biedna jest, juz ma życie spaprane:-(
a lęk tamtej matki, oczywiście niewyobrażalny, dziecko w niebezpieczeństwie.
Trudna sytuacja.

roksi/agutekco Wy takie wybredne?:confused:mnóstwo pościeli jest;-)

bluewczoraj odebrałam fotelik. Wygląda jak nowy:szok:, nasz to już mocno zużyty:sorry2:
Dzięki:-)

milokukobieta wulkan:blink::blink::blink:

agnesprzymierzam się do bio CLA, ale po urodzinach dopiero:-Dbo zamierzam poszaleć ciasteczkowo;-) na dzień dzisiejszy planuję upiec torta i dwa placki:tak:
a żeby to bio zadziałało to trzeba ćwiczyć i ograniczyć jedzenie, nie ma że łykniesz i schudniesz - niestety:dry:

a jeszcze Wam pokażę jakie drzwi kupiliśmy Sklep: Nowość - Drzwi Impuls

złoty dąb, taki prezent na Walentynki, 3 tys.:dry:

reklama
ja mam 08S4 kolor buk:tak: madzikm a szyba jest jakaś hartowana taka że np przeciąg jej nie wybije:confused::confused:

jest bardzo gruba, są też drzwi praktycznie z całą szybą więc musi być solidna;-)
a te Twoja nam się tez bardzo podobały ale gość powiedział, że już wycofali z produkcji:confused: więc zdecydowaliśmy się na te

a ile czekałaś?? nam powiedzieli 8 tyg....na szczęście nie wstrzymuje nam to robót

Ostatnia edycja:
Do góry