reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

betonowe:confused:
nie odnoszę takiego wrazenia, a Piotrus chetnie w nich chodzi i ich nie zdejmuje, co robił z innymi:tak:;-),
no może sie troszeczkę róznią, bo my mamy na rzepy;-)
My mamy teraz podobne buciki, tylko innej firmy. A kupiliśmy te Nemo, bo była wyprzedaż, ale są o wiele sztywniejsze od tamtych. Podeszwa się w ogóle nie zgina. W piątek zapytałam rehabilitantkę, czy powinniśmy zakładać Karolowi tego typu buty i powiedziała, że absolutnie nie. Dlatego je sprzedaję.

reklama
dzień dobry

pochwal się jaka ta kanapa, bo my też się przymierzamy:-) łóżko mamy szerokie na 140 cm i trochę nam ciasno w trójkę;-)a co będzie potem;-)
I:confused:

Kanapę kupiliśmy taką w miarę prostą bo większość które nam się podobały były niestety za miękkie i do spania nie nadawały by się na dłuższą metę. Na początku stwierdziłam, że kupiliśmy za szeroką ale po kilku nocach z Madzią zmieniłam zdanie.

hej :-)ja po pracy...i dzis znow smigam :crazy::-(..

Roksi - skory w utrzymaniu rewelka:tak: choc faktycznie mozna sie w lecie przykleic :-p

i jak pisze jmm gołym ciałem na skórze = brak komfortu:-D

, a gołym ciałam siadać tez nie radzę:-D, mozna się przykleić:-)
żeby nie było że ja sie goła po czyjeś kanapie kulałam prostuję:-D: latem byłam u znajomego na imprezie (w krótkich spodenkach:-p) i cały czas sie przyklejałam, normalnie wysiedzieć nie mogłam:baffled:. Poza tym kanapa raczej straszyła niż zdobiła salon bo była bardzo popękana i poprzebarwiana (szczególnie w miejscach gdzie opiera sie np. ręce):tak:
madzikm zazdroszcze z tym przedszkolem:tak:
Podzcie mi czy Wasze pociechy też robią sie takie niegrzeczne? Laura potrafi być okropna, zwłaszcza na ulicy, jak nie chce z nią wejść do jakiegoś sklepu rzuca sie na ziemie i krzyczy :baffled: , ucieka ze sklepu, mam nadzieje że z tego wyrośnie bo wstyd z nią wychodzić

jmm - no mojej tez sie nieraz zdarzy tak zrobic :dry:a co do kanapy to moze nie mieli z prawdziwej skory.

moja po domu biega głównie na boso, tzn w rajstopkach
czasami też w kapciach, takich zetpola, ale najbardziej lubi bez :tak:

JMM potrafi odstawic histerię, zdarza się :-p ale coraz częściej grzecznie chodzi za rączkę, normalnie marzyłam o tym :-)

reklama
JMM potrafi odstawic histerię, zdarza się :-p ale coraz częściej grzecznie chodzi za rączkę, normalnie marzyłam o tym :-)

Ja dalej marzę o tym .Moja niestety za rączkę nie chce chodzić a tekst "gonimy" albo "uciekamy mamusi" to często słyszę :baffled: Oczywiście córcia jaja sobie z mamy robi bo lubi jak się ją goni bo ma dobrą zabawę.:-D

Do góry