reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

moja były tańsze niż na tej stronie bo w sumie za ta cenę miałam skrzydło i ościeżnicę (chodzi mi o futrynę i te listewki maskujące) ja mam szybę hartowaną i nawet sprzedawca w sklepie walną pięścią z całej siły i nic sie nie stało:tak:
Madzikm na pewno musi być mega gruba szyba:tak: więc ciężka do zbicia;-) bardzo mi się podobają:tak:

też dlugo czekałam ja zamawiałam na koniec grudnia i pamiętam że wprowadziliśmy sie po 10 stycznia i mieszkaliśmy jeszcze miesiąc bez drzwi (futryny były a czekaliśmy na skrzydła)

reklama
Cześć:-))
Moje dziecko już kolejny raz nie śpi w dzień:szok: Czy tylko moje tak ma? Wieczorem też nie chce spać, mało je (to akurat żadna nowość) a mimo to ma tyle energii.

hej:-)
jeśli cię to pocieszy to u nas tak samo, coraz rzadziej pada w dzień :-(

wczoraj byliśmy w knajpce, fajnie było, taka cisza :happy:
co do pościeli - uwielbiam korę
co do CLA - tak jak pisze madzik, samo nie zniknie :crazy: a szkoda ...
madzik, roksi, drzwi super a powiedzcie czy one mają fakturę drewna czy takie śliskie są? chodzi mi o to czy są błyszczące czy mają delikatne żłobienia?

moje kilogramy bardzo mnie polubiły :crazy::crazy::crazy: i opuścić mnie nie chcą za żadne skarby i niezależnie co im robię :baffled:

Fredzik moje są matowe:tak: ale wyżłobień nie mają:no:
madzikm ma takie wypasione a ja mam takie tańsze:tak: babka w sklepie powiedziała nam że "tańsze czy droższe jednakowa tektura! jedynie drewniane drzwi można inwestować" w sumie jestem zadowolona z nich:tak:

ja mam z tej firmy Classen - stolarka - drzwi wewnętrzne, drzwi MDF, orzech, wiśnia, klon
pamiętam że u nas w Praktiker też były:tak:

Ostatnia edycja:
dzień dobry

Sandi żeby tak można było przerzucić trochę kilogramów to ja bym chętnie przyjęła :-) bo jestem na etapie nabierania wagi :-D A poważnie, zważyłam się niedawno, mam niedowagę i postanowiłam przytyć. Zaczęłam od pączków z czekoladą i budyniem z orzechami na II śniadanie w pracy :-D
u mnie jedzenie pączków nie pomaga. nadal mam niedowagę. ale to nie znaczy że nie mam kompleksów. skóra mojego brzucha jest o 2 rozmiary za duża, poza tym mam pociążową przepuklinę kresy białej (ale za żadne skarby nie pójde pod nóż :no:)

jeśli chodzi o pościel to też przymierzam sie do kupna większej i takiej "dorosłej " poduchy bo młoda na razie ma taka niemowlęcą, płaską:zawstydzona/y:

moja też ma ciągle tę niemowlęcą poduszkę

może kiedyś w końcu wybiorę się u nas do sklepu i coś wreszcie wybiorę :rolleyes2:

ewa, fredzik u nas to samo. Najpierw myślałam, że to zmiana sposobu usypiania tak na Wojtka podziałała, że nie chce zasypiać w ciągu dnia. Ale teraz widzę, że jak jednak padnie w ciągu dnia to potem mamy śpiewy i szaleństwa w łóżku do 22.00. Wole więc, żeby w dzień nie spał, pada wtedy o 20 i jest spokój.

reklama
Witam
moja nie wytrzymałaby bez spania do wieczora:no: drzemkę ma taka ok 1,5-2 godzin:tak:
odkryliśmy przyczyny histerii kąpielowych;-) moja córa zawsze stała w wannie a woda leciała z prysznica lub siedziała w misce i woda leciała z prysznica:tak: okazało się że teraz nie lubi prysznica i woda musi lecieć z kranu:tak:

Do góry