reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

mamo niki gratulacje!! ja pamietam ta sennosc,masakra....a teraz to juz spac powoli nie noge :p wieczorem leze w lozku i sie wierce jak glupia...a rano za to jestem nieprzytomna :-D

my mamy tez taki samochodzik dla mlodego, tylko wlasnie do odpychania,a nie na akumulator...i powiem,ze mlody dostal pierwszy taki na roczek,teraz ma juz dwa- jeden na dwor, jeden po domu...i nie wyobraza sobie wyjscia na spacer bez autka :-D
teraz dostal na urodzinki od babci rowerek 3 kolowy,ale jakos nie przypadl mu do gustu...ja sie czaje na laufrada (rowerek biegowy) i jak zobacze gdzies na zywo w sklepie to musze mlodego przymeirzyc,czy mu przypasuje to mu kupimy :)

wiecie jak sie ciesze,ze juz za tydzien wyruszamy do Polski :-) juz mnie dobija pogoda tutejsza, kurde, od 2 miesiecy zimno i pada, slonecznych dni od poczatku maja to moze lacznie bylo tydzien... i do tego zimno tu jak cholera :/

reklama
hej majóweczki:-)
Moni -niesądze żeby mój m był chętny do wklejania takich fotek więc sobie odpuszcze,zobaczysz fotki jak maleństwo bedzie już na świecie:tak:
Autka fajne ,ale mój tata chciał takie duże autko nawet są takie ala jiipy ale ja niechciał am.

Dziś byliśmy wieczorkiem na basenie -taka daremna dziś pogoda jedynie z rana było ładnie słonecznie a potem to lało strasznie.Burza była taka paskudna aż dudniło tak trzaskało,szok.Także mała przedchwilą padła jak kawka ,mam nadzieje że prześpi całą noc bez przebudzeń.

tsarina-no to gratki:tak:fajnie że zerkłaś :tak:

gugula-ty to już masz z górki ,już bliżej niż dalej a ja jeszcze tyle przedemną,oby szybko zleciało!!!A ta senność jest dobijająca a dziś przy tej pogodzie to masakra.Mam nadzieje że jak będziesz w Pl to pogoda dopisze:tak:

Miłego wieczorku ide coś wszamać bo już mnie głód dopadł!!!

hej majóweczki:-)
Co tu takie pustki?czyżby u Was też taka dobijająca pogoda jak u mnie?
Dziś gorzej niż wczoraj bo cały dzień pada,także nosa poza dom nie można wyszczubić,mokro zimno i nudno:no:właśnie zrobilam sobie kawe -której miałam niepić ale spanie dziś mi tak dokucza że masakra.Miałam sobie pospać po 12 jak Niki ma dżemke ale młoda jak nazłość spała tylko godzinke-m trzaskał na warsztacie i ją obudził,no i niepospałam sobie.Nic zmykam pić kawke a wy coś naskrobcie coby było co poczytać:tak:miłego dzionka

Gugula, ja też myślałam o takim rowerku. Muszę Tomiego na niego wsadzić i zobaczyć co on na to.
Pogoda u Was marna ale u nas tez kiepsko. Najprawdziwsza zimna jesień:baffled:.

Tsarina, fajnie ,że się odezwałaś :tak:. Gratuluje książki. Niestety link mi się nie otwiera i nie mogę zobaczyć:dry:.
Jak tam Iza?

MNiki, jak ja Wam zazdroszczę baseniku. Czy Ty też się kąpiesz?

Kasica, dobrze,że zdrówko w miarę.
Oplata za klubik powaliła mnie na łopatki.Matko tyle kasy za parę godzin:baffled:.

Jolcia,wpadnij i zapodaj jakieś fajne przepisy dla maluchów. Zbrakło mi już pomysłów na jedzonko.

Malinko,powodzenia!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Gugula my się nie znamy jeszcze Witaj ;-) u nas teraz też 10 stopni, pada i jest blee

Tsarinia gratki książki dla M Chyba będę musiała na nią zapolować

MNiki oj jak mi sie marzy basen, na razie to M z młodą wyrzucę w tygodniu

Moni mój koszt Cię powalił?? To Cie pociesz, że jest najniższym wśród dziewczyn korzystających z tego typu placówek, tych co ja znam

A ja od dziś mam urlop do 17 się bycze, potem jeszcze reszta miesiąca i sierpień w pracy i szykuje się na pojawienie bąbla - zleci ;-) Na razie mam bardzo intensywny bunt dwulatka z Sasanką :dry: wszystko co tylko zobaczy to jest "kupić" a jak rodzice nie chcą to jest ryk :zawstydzona/y: troche głupio tak na środku sklepu :sorry2: ale co począć. Dziś to już pobiła siebie, w empiku:
S: "Ja ce do sklepu"
J: "Jesteśmy w sklepie"
S: "To nie sklep, ja ce do sklepu"

Jak poszliśmy do Pepco to wszytko było kupić, my jej układanki pokazujemy a ona nie książkę. Stanęło oczywiście na naszym bo książek ma full i później wyrwała mi układankę i było "Moje, oddaj" :confused: Zazwyczaj jej krzyk kończy się tym, że nie dostaje nic... może zacznie to skutkować, bo na razie to do sklepu z nią iśćto wstyd...

dzięki za odp. o samochodach. :tak:

Kasica, u nas też bunt 2 latka! także rozumiem i współczuję.

mamo niki to super żę się dobrze czujesz. :tak: a senność doskonale pamiętam. ja przy mojej dwójce miałam jeszcze tyle szczęścia że Mikołaj był w szkole, a Maja byla jeszcze mała i długą miała drzemkę w ciągu dnia - więc ja zawsze też wtedy spałam. .... Ach jakie to były piękne czasy...... rozmarzyłam się.....:rolleyes::rolleyes:

ja się poddaję w życiu tych zdjęć nie uda mi się wrzucić. :no::no::no: za dużo na głowie..... :dry:
ale kupiłam sobie śliczną pościel. :tak: :-)

Ja tylko na moment by się usprawiedliwić. Wracam w poniedziałek do żywych. Póki co siedzę z nosem w książkach, w niedziele sądny dzień, proszę o mocne kciuki :-)

Monika- dziękuję kochana za pamięć :*

M&m's ja to mam nadzieje że ten bunt we wrześniu się skończy :cool2:

MNiki ja tam senność na początku to miałam z Sanką większą, a teraz to bardziej od jakiś kilku tygodni

Malinko kciuki będą :tak: Powodzenia

Znowu za oknem do d... a my mamy iść na rynek po zakupy :eek: Nie chce mi sie..., ale trzeba.

Miłego dzionka

reklama
Dzizas a u nas żar leje się z nieba. Nie ma jeszcze 10tej, a już skwarzy. A ja muszę iść na pocztę :dry: . potem już tylko będę się wylegiwać w ogródku i basenie z dziećmi. :tak:

Do góry