reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
hej hej,

Mamo niki - jak samopoczucie? masz mdłości?

Monia, miałam cię spytać o ten samochód co chłopcy dostali od twojego brata na święta. Używają go jeszcze? Bo M. chce kupić Mikołajowi taki, a jakoś tak nie wiem czy jest sens.

Martuś,tym autkiem to i jeszcze M będzie jeździł:-D.U nas faceci jeździli tylko troszkę im ciasno było:shocked2:.Jak macie go gdzie trzymać to fajna rzecz.
Tomcio śpi, a ja zamiast prasować to kompa włączyłam.

Moni-mam fotke fasolki,ale mam laptopa to zabardzo niepotrafię zeskanować fotki

martuś-samopoczucie ok,wcale nie mam mdłości ani nic jedynie śpiąca jestem strasznie najchętniej bym cały dzień przespała ale tak się przy Niki nie da.Dziś wogóle u nas tak deszcze leje ,burza trzaska i i momentami grad leciał.Także siedzenie w domu,mielismy z młodą wieczorem jechać na basen ale przełożymy to z emem na jutro bo dziś nam się nie chce.Naszej Niki mój tata chciał kupić takie auto ale stwierdziłam żeby niekupował bo niewiadomo czy by nim jeździła ,a i tania zabawka to nie jest.Mykam wstawiać chrupiące kąski do piekarnika:tak:dziś" pomysł na "szybciutki obiadek:tak:

Ostatnia edycja:
Mama Niki nie zdążyłam jeszcze Pogratulować,więc GRATULACJĘ,niech fasolka zdrowo i pięknie rośnie:tak::-).

My mamy mały motorek na akumulator, ale szału na Filipie on nie robi:sorry:.

reklama
Ostatnia edycja:
Do góry