reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
hej dziewczyny:-)
No unas dziś już bynajmniej słońce wygląda zza chmur troszke wieje ale bynajmniej mogłyśmy pobiegać po ogródku,oczywiście musiałam z Niki sie pohuśtać,a że mamy dwie hustawki to też musiałam:-)

Marta-kurcze to pogoda do pozazdroszczenia u Was:tak:też bym chciała żeby spowrotem było ciepełko:tak:Mówisz że tęskno Ci za tamtymi momentami:-)Ja się czasem kłade w tym czasie jak Niki ma drzemke ale to tak śpie a raczej leże bo całkiem tak twardo nie śpie bo u Nicol cały czas gra muzyczka.Puszczam jej bo akurat ma okno na warsztat a jak oni tam trzaskają to tak niesłyszy tego.

Moni-byliśmy razem na krytym basenie tak 15 km mamy,ale autem to momencik,jednak ja niepływałam lenia miałam jak niewiem co .M pływał z Niki potem ją ładnie wykąpał i ubrał a ja siedziałam i odpoczywałam:tak:.Gdyby nie ta daremna pogoda to wybralibyśmy się u nas na miejscu -wyremontowali nam odkryty basen jest super zjeżdzalnia i wogóle,fakt żeszcze tam nie byłam ale słyszałam że jest super!

Kasica-no to fajnie że Ci się urlpok zacznie:tak:odpoczniesz,a czym Ty się zajmujesz bo ja nawet nie wiem.Senność powiadasz mnie najbardziej w dzień męczy a wieczorem nie kłade się wcześniej bo mi się nie chce.Widze po focte że włoski zapuszczasz?

malinka-kciukasy jutro będą zaciśnięte:tak:napewno będzie ok zobaczysz!

Czekam aż m skonczy prace dziś sobota to tylko do 14:tak:potem zjemy na szybko lazanie i jedziemy do OPola pochodzić po centrum ,mała zażyczyła sobie że chce do basenu z piłkami:tak:bardzo jej się podoba wariacja tam z dziećmi ,fakt że zazwyczaj starsze się tam dzieci bawią ,ale Niki daje rade albo m albo ja z nią tam wchodzimy.Ja też chętnie pobiegam po sklepach,aż mnie korci żeby coś do ubrania kupić uniwersalnego malenstwu:tak:pobiegam po h&M może będą jakieś obniżki.Ale już bym chciała płeć znać ,no ale trzeba nadal czekać.Miłego weekendu laseczki:-)

MNiki ja na razie mam tylko wózek bo był w okazyjnej cenie taki jak mi się podoba i wszystko na jednym stelażu Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://www.aukcie.sk/kafe/upload/item195855/01-ABC-design-Rodeo2.JPG w takiej kolorystyce też + czarny fotelik.
Przez pierwszy tydzień zbytnio nie odpocznę bo mamy remont łazienki, o w takich kolorach:
Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://pliki.dekordia.pl/DOMINO/aranzacje_TAMIZA/TAMIZA-1--2-4518_c530_260.jpg + dodatki będą Virginia
A załapałam robotkę u M w firmie, jestem odpowiedzialna za prace biura u nas w Żyrardowie. Co prawda ostatni miesiąc w domku, ale po urlopie bede w biurze na 2-2,5h.

Ostatnia edycja:
kasica-fajny te wózio:tak:podoba mi się!my nie musimy kupować bo mamy wózek po Nicol,fakt że fioletowy,jak będzie chłopak to będzie musiał jeździć w fioletowym:-)a Wam nie został po Sance?łazienka też b.ladna niebieski to moj ulubiony kolor.My będziemy robić remont łazienki po zimie,mam nadzieje że w styczniu coby zdążyć przed narodzinami maleństwa.M nie mówi dokładnie kiedy ale mam nadziej że się wyrobimy ,właściwie z 2-óch łazienek robimy jedną.Będzie więcej miejsca ,a teraz mam tak śmiesznie że z kuchni wchodzi się do łazienki jest tylko zrobione wejście ale nie ma drzwi i to mi przeszkadza,więc zamurujemy to wejście wywalimy ściane i zamiast dwóch będzie jedna większa.To fajnie Ci się udało z tą pracą:tak:Widze że nie macie lekko z Sanką,nasza dzi s była grzeczna w sklepach ,jak narazie to nierobi strasznych akcji że to chce i koniec,czasem coś tam chce zrobi maślane oczka powie do taty pare razy prosze prosze i tata ulegnie i kupi:tak:ja kupiłam 3pary bidy i spioszki dla maleństwa takie w miare uniwersalne ale mi sprawiło przyjemność:-)jedne są typowo dziewczęce różowe ale tak mi się podobały i niemogłam się oprzeć.Fajnie jak bedzie znana płeć bo wtedy można szaleć na zakupach:-)

Dobrej spokojnej nocy laseczki:tak:
pS.mamamatysia odezwij się !!!!co tam u Was?

MNiki mi wózki zostały po Sance, ale stwierdziłam, że wszystko będzie po siostrze to niech wózek będzie nowy ;-) no i zależało mi abym wszystko miała na stelażu. Przy małej miałam samą gondole, potem wózek 2w1 (spacerówka-gondola), ale był strasznie ciążki i Cybexa - parasolkę. a teraz wszystko razem, a będę kursować z małą no bo Sasanka chodzić będzie dalej do klubiku.

Łazienkę to nam zależy też aby zrobić przed porodem, potem jeszcze czeka nas wymiana kuchenki, zakup zmywarki i nowe linoleum do kuchni :/ Ciekawe czy damy rade, nie tyle finansowo co czasowo....

Miłego dzionka dziewczyny ;-)

ja tylko z informacją, że się pięknie udało :-D mam wyczekanego mgr fizjoterapii, praca wybroniona na 5 :rofl2:
a teraz idę pić z radości :-D:-D:-D

Malinko - MEGA GRATULACJE!!!!!!!!!!!
champagne.jpg
congrats_3.gif

reklama
Do góry