reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
hej dziewczyny:-)
No unas dziś już bynajmniej słońce wygląda zza chmur troszke wieje ale bynajmniej mogłyśmy pobiegać po ogródku,oczywiście musiałam z Niki sie pohuśtać,a że mamy dwie hustawki to też musiałam:-)

Marta-kurcze to pogoda do pozazdroszczenia u Was:tak:też bym chciała żeby spowrotem było ciepełko:tak:Mówisz że tęskno Ci za tamtymi momentami:-)Ja się czasem kłade w tym czasie jak Niki ma drzemke ale to tak śpie a raczej leże bo całkiem tak twardo nie śpie bo u Nicol cały czas gra muzyczka.Puszczam jej bo akurat ma okno na warsztat a jak oni tam trzaskają to tak niesłyszy tego.

Moni-byliśmy razem na krytym basenie tak 15 km mamy,ale autem to momencik,jednak ja niepływałam lenia miałam jak niewiem co .M pływał z Niki potem ją ładnie wykąpał i ubrał a ja siedziałam i odpoczywałam:tak:.Gdyby nie ta daremna pogoda to wybralibyśmy się u nas na miejscu -wyremontowali nam odkryty basen jest super zjeżdzalnia i wogóle,fakt żeszcze tam nie byłam ale słyszałam że jest super!

Kasica-no to fajnie że Ci się urlpok zacznie:tak:odpoczniesz,a czym Ty się zajmujesz bo ja nawet nie wiem.Senność powiadasz mnie najbardziej w dzień męczy a wieczorem nie kłade się wcześniej bo mi się nie chce.Widze po focte że włoski zapuszczasz?

malinka-kciukasy jutro będą zaciśnięte:tak:napewno będzie ok zobaczysz!

Czekam aż m skonczy prace dziś sobota to tylko do 14:tak:potem zjemy na szybko lazanie i jedziemy do OPola pochodzić po centrum ,mała zażyczyła sobie że chce do basenu z piłkami:tak:bardzo jej się podoba wariacja tam z dziećmi ,fakt że zazwyczaj starsze się tam dzieci bawią ,ale Niki daje rade albo m albo ja z nią tam wchodzimy.Ja też chętnie pobiegam po sklepach,aż mnie korci żeby coś do ubrania kupić uniwersalnego malenstwu:tak:pobiegam po h&M może będą jakieś obniżki.Ale już bym chciała płeć znać ,no ale trzeba nadal czekać.Miłego weekendu laseczki:-)

MNiki ja na razie mam tylko wózek bo był w okazyjnej cenie taki jak mi się podoba i wszystko na jednym stelażu Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://www.aukcie.sk/kafe/upload/item195855/01-ABC-design-Rodeo2.JPG w takiej kolorystyce też + czarny fotelik.
Przez pierwszy tydzień zbytnio nie odpocznę bo mamy remont łazienki, o w takich kolorach:
Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://pliki.dekordia.pl/DOMINO/aranzacje_TAMIZA/TAMIZA-1--2-4518_c530_260.jpg + dodatki będą Virginia
A załapałam robotkę u M w firmie, jestem odpowiedzialna za prace biura u nas w Żyrardowie. Co prawda ostatni miesiąc w domku, ale po urlopie bede w biurze na 2-2,5h.

Ostatnia edycja:
kasica-fajny te wózio:tak:podoba mi się!my nie musimy kupować bo mamy wózek po Nicol,fakt że fioletowy,jak będzie chłopak to będzie musiał jeździć w fioletowym:-)a Wam nie został po Sance?łazienka też b.ladna niebieski to moj ulubiony kolor.My będziemy robić remont łazienki po zimie,mam nadzieje że w styczniu coby zdążyć przed narodzinami maleństwa.M nie mówi dokładnie kiedy ale mam nadziej że się wyrobimy ,właściwie z 2-óch łazienek robimy jedną.Będzie więcej miejsca ,a teraz mam tak śmiesznie że z kuchni wchodzi się do łazienki jest tylko zrobione wejście ale nie ma drzwi i to mi przeszkadza,więc zamurujemy to wejście wywalimy ściane i zamiast dwóch będzie jedna większa.To fajnie Ci się udało z tą pracą:tak:Widze że nie macie lekko z Sanką,nasza dzi s była grzeczna w sklepach ,jak narazie to nierobi strasznych akcji że to chce i koniec,czasem coś tam chce zrobi maślane oczka powie do taty pare razy prosze prosze i tata ulegnie i kupi:tak:ja kupiłam 3pary bidy i spioszki dla maleństwa takie w miare uniwersalne ale mi sprawiło przyjemność:-)jedne są typowo dziewczęce różowe ale tak mi się podobały i niemogłam się oprzeć.Fajnie jak bedzie znana płeć bo wtedy można szaleć na zakupach:-)

Dobrej spokojnej nocy laseczki:tak:
pS.mamamatysia odezwij się !!!!co tam u Was?

MNiki mi wózki zostały po Sance, ale stwierdziłam, że wszystko będzie po siostrze to niech wózek będzie nowy ;-) no i zależało mi abym wszystko miała na stelażu. Przy małej miałam samą gondole, potem wózek 2w1 (spacerówka-gondola), ale był strasznie ciążki i Cybexa - parasolkę. a teraz wszystko razem, a będę kursować z małą no bo Sasanka chodzić będzie dalej do klubiku.

Łazienkę to nam zależy też aby zrobić przed porodem, potem jeszcze czeka nas wymiana kuchenki, zakup zmywarki i nowe linoleum do kuchni :/ Ciekawe czy damy rade, nie tyle finansowo co czasowo....

Miłego dzionka dziewczyny ;-)

ja tylko z informacją, że się pięknie udało :-D mam wyczekanego mgr fizjoterapii, praca wybroniona na 5 :rofl2:
a teraz idę pić z radości :-D:-D:-D

Malinko - MEGA GRATULACJE!!!!!!!!!!!
champagne.jpg
congrats_3.gif

reklama
Do góry