reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Głowa mnie boli :confused2::confused2::confused2: godnie "oblałam" tytuł :-D trzeba się jakoś do pracy ogarnąć :cool2: A wiecie, młody i mąż pojechali ze mną na obronę ? Gucio zniósł fantastycznie drogę- mimo, że musiał tak jak my wstać o 3 nad ranem to wcale nie marudził,cale (prawie) 3 godz drogi grzecznie oglądał książeczkę i samochody, aż byłam w szoku :sorry:no a na uczelni oczywiście zrobił furorę :-D
Idę na MEGA kawę !!! ale wcześniej wypiję wiadro wody :oo2::rolleyes2::unsure:

gratulacje malinko !!! to jak teraz mamy sie do ciebie zwracać ? pani mgr.malinko ??;-);-);-);-)

gdzie to lato powędrowało , u nas od piątku leje i leje i siedzimy w domu jak te .....:wściekła/y:

andzia-nam się dziś udało wyjść na dwór ,deszcz nie padał teraz zato jakieś 30 minut leje solidnie.Wczoraj też lałotakże wyszliśmy tyle co do auta i z auta do restauracji.Teść nas zaprosił na obiad,także miałam labe i nie musiałam gotować.

Moni-mnie też dziś m wpieniał,miałam zły dzień dziś jakiś taki humorzasty ,Niki mnie też denerwowała no i potem nawet zdażyło mi się poryczeć bez powodu.Już mi chormony szaleją a gdzie tam reszta.

Dziś przyszła moja sukienka,zamówiłam sobie na 50-tke taty,ma w tym miesiącu,no i musze jakoś wyglądać:tak:ładna podoba mi sie tyle że niepomyślałam że w białym będe wyglądać jak słonica no ale co tam ,mam nadzieje że pogoda nam dopisze.Miłego wieczoru laseczki:tak:

EXPRESOWO! SUKIENKI Maxi DLUGA Sukienka Suknia L (1662514476) - Aukcje internetowe Allegro

no ładna kiecuszka , mi sie z ciążową kojarzy :) my wczoraj też wyszliśmy :) - a bawiliśmy sie tak

Załączniki

• 100_6589.jpg
    100_6589.jpg
    40,9 KB · Wyświetleń: 53
andzia-to jest normalna sukienka ,ale może posłużyć jako ciążowa.To Oskarek miał radoche same kałuże po których można biegać istny raj:tak:U nas odziwo dziś niepadało,dzień jakiś nudny bo troszke w domku a potem pojechałam do rodziców,nawet załapałam się na placki ziemniaczane:-)
A co tu tak pustu znów cisza ,no laseczki pisać pisać co tam u Was jak dzionek minął.

Witam :) a ja lubię taką pogodę :tak: przynajmniej w pracy można wytrzymać jak wszyscy na urlopach :confused2: no i Gutek uwielbia kałuże, zawsze wraca z mokrymi portkami :-D

o kurczę andzia ale leje!!

Malinko, ja też lubię taką pogodę (oby nie 2 miesiące bez przerwy :dry: ) - dlatego że tłumy ludzi znikają. :tak: i lubię zapach deszczu :tak:

Mamo niki - wiesz co ty gadasz z tą "słonicą"! sukienka fajna, ale ja się obawiam tego materiału...

reklama
Malinka-pewnie deszcz się przyda ,tyle że u nas ostatnią jest go zadużo!odziwo wczoraj i dziś nie pada ale jesttak szaro i buro przezco coraz bardziej chce mi się spać.

Marta-materiał wydaje się przyjemny w dotylu -jest taki rozciągliwy lajkra czy coś,zapewne ubiore ją tylko raz na tą impeze:-)no ewentualnie może potem w jakąś niedizele.A czemu obawiasz się tego materiału???Nic zmykam podrzemać musze kożystać jak mała śpi,obiad mam już gotowy lazania więc moge leniuchować.Jak mała wstanie to zjemy obiad i musze wkoczyc na miasto do sklepu bo wędlina nam się skonczyła.Miłego dzionka laseczki!

Do góry