reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Głowa mnie boli :confused2::confused2::confused2: godnie "oblałam" tytuł :-D trzeba się jakoś do pracy ogarnąć :cool2: A wiecie, młody i mąż pojechali ze mną na obronę ? Gucio zniósł fantastycznie drogę- mimo, że musiał tak jak my wstać o 3 nad ranem to wcale nie marudził,cale (prawie) 3 godz drogi grzecznie oglądał książeczkę i samochody, aż byłam w szoku :sorry:no a na uczelni oczywiście zrobił furorę :-D
Idę na MEGA kawę !!! ale wcześniej wypiję wiadro wody :oo2::rolleyes2::unsure:

gratulacje malinko !!! to jak teraz mamy sie do ciebie zwracać ? pani mgr.malinko ??;-);-);-);-)

gdzie to lato powędrowało , u nas od piątku leje i leje i siedzimy w domu jak te .....:wściekła/y:

andzia-nam się dziś udało wyjść na dwór ,deszcz nie padał teraz zato jakieś 30 minut leje solidnie.Wczoraj też lałotakże wyszliśmy tyle co do auta i z auta do restauracji.Teść nas zaprosił na obiad,także miałam labe i nie musiałam gotować.

Moni-mnie też dziś m wpieniał,miałam zły dzień dziś jakiś taki humorzasty ,Niki mnie też denerwowała no i potem nawet zdażyło mi się poryczeć bez powodu.Już mi chormony szaleją a gdzie tam reszta.

Dziś przyszła moja sukienka,zamówiłam sobie na 50-tke taty,ma w tym miesiącu,no i musze jakoś wyglądać:tak:ładna podoba mi sie tyle że niepomyślałam że w białym będe wyglądać jak słonica no ale co tam ,mam nadzieje że pogoda nam dopisze.Miłego wieczoru laseczki:tak:

EXPRESOWO! SUKIENKI Maxi DLUGA Sukienka Suknia L (1662514476) - Aukcje internetowe Allegro

no ładna kiecuszka , mi sie z ciążową kojarzy :) my wczoraj też wyszliśmy :) - a bawiliśmy sie tak

Załączniki

• 100_6589.jpg
    100_6589.jpg
    40,9 KB · Wyświetleń: 48
andzia-to jest normalna sukienka ,ale może posłużyć jako ciążowa.To Oskarek miał radoche same kałuże po których można biegać istny raj:tak:U nas odziwo dziś niepadało,dzień jakiś nudny bo troszke w domku a potem pojechałam do rodziców,nawet załapałam się na placki ziemniaczane:-)
A co tu tak pustu znów cisza ,no laseczki pisać pisać co tam u Was jak dzionek minął.

Witam :) a ja lubię taką pogodę :tak: przynajmniej w pracy można wytrzymać jak wszyscy na urlopach :confused2: no i Gutek uwielbia kałuże, zawsze wraca z mokrymi portkami :-D

o kurczę andzia ale leje!!

Malinko, ja też lubię taką pogodę (oby nie 2 miesiące bez przerwy :dry: ) - dlatego że tłumy ludzi znikają. :tak: i lubię zapach deszczu :tak:

Mamo niki - wiesz co ty gadasz z tą "słonicą"! sukienka fajna, ale ja się obawiam tego materiału...

reklama
Malinka-pewnie deszcz się przyda ,tyle że u nas ostatnią jest go zadużo!odziwo wczoraj i dziś nie pada ale jesttak szaro i buro przezco coraz bardziej chce mi się spać.

Marta-materiał wydaje się przyjemny w dotylu -jest taki rozciągliwy lajkra czy coś,zapewne ubiore ją tylko raz na tą impeze:-)no ewentualnie może potem w jakąś niedizele.A czemu obawiasz się tego materiału???Nic zmykam podrzemać musze kożystać jak mała śpi,obiad mam już gotowy lazania więc moge leniuchować.Jak mała wstanie to zjemy obiad i musze wkoczyc na miasto do sklepu bo wędlina nam się skonczyła.Miłego dzionka laseczki!

Do góry