reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

mamo niki gratulacje!! ja pamietam ta sennosc,masakra....a teraz to juz spac powoli nie noge :p wieczorem leze w lozku i sie wierce jak glupia...a rano za to jestem nieprzytomna :-D

my mamy tez taki samochodzik dla mlodego, tylko wlasnie do odpychania,a nie na akumulator...i powiem,ze mlody dostal pierwszy taki na roczek,teraz ma juz dwa- jeden na dwor, jeden po domu...i nie wyobraza sobie wyjscia na spacer bez autka :-D
teraz dostal na urodzinki od babci rowerek 3 kolowy,ale jakos nie przypadl mu do gustu...ja sie czaje na laufrada (rowerek biegowy) i jak zobacze gdzies na zywo w sklepie to musze mlodego przymeirzyc,czy mu przypasuje to mu kupimy :)

wiecie jak sie ciesze,ze juz za tydzien wyruszamy do Polski :-) juz mnie dobija pogoda tutejsza, kurde, od 2 miesiecy zimno i pada, slonecznych dni od poczatku maja to moze lacznie bylo tydzien... i do tego zimno tu jak cholera :/

reklama
hej majóweczki:-)
Moni -niesądze żeby mój m był chętny do wklejania takich fotek więc sobie odpuszcze,zobaczysz fotki jak maleństwo bedzie już na świecie:tak:
Autka fajne ,ale mój tata chciał takie duże autko nawet są takie ala jiipy ale ja niechciał am.

Dziś byliśmy wieczorkiem na basenie -taka daremna dziś pogoda jedynie z rana było ładnie słonecznie a potem to lało strasznie.Burza była taka paskudna aż dudniło tak trzaskało,szok.Także mała przedchwilą padła jak kawka ,mam nadzieje że prześpi całą noc bez przebudzeń.

tsarina-no to gratki:tak:fajnie że zerkłaś :tak:

gugula-ty to już masz z górki ,już bliżej niż dalej a ja jeszcze tyle przedemną,oby szybko zleciało!!!A ta senność jest dobijająca a dziś przy tej pogodzie to masakra.Mam nadzieje że jak będziesz w Pl to pogoda dopisze:tak:

Miłego wieczorku ide coś wszamać bo już mnie głód dopadł!!!

hej majóweczki:-)
Co tu takie pustki?czyżby u Was też taka dobijająca pogoda jak u mnie?
Dziś gorzej niż wczoraj bo cały dzień pada,także nosa poza dom nie można wyszczubić,mokro zimno i nudno:no:właśnie zrobilam sobie kawe -której miałam niepić ale spanie dziś mi tak dokucza że masakra.Miałam sobie pospać po 12 jak Niki ma dżemke ale młoda jak nazłość spała tylko godzinke-m trzaskał na warsztacie i ją obudził,no i niepospałam sobie.Nic zmykam pić kawke a wy coś naskrobcie coby było co poczytać:tak:miłego dzionka

Gugula, ja też myślałam o takim rowerku. Muszę Tomiego na niego wsadzić i zobaczyć co on na to.
Pogoda u Was marna ale u nas tez kiepsko. Najprawdziwsza zimna jesień:baffled:.

Tsarina, fajnie ,że się odezwałaś :tak:. Gratuluje książki. Niestety link mi się nie otwiera i nie mogę zobaczyć:dry:.
Jak tam Iza?

MNiki, jak ja Wam zazdroszczę baseniku. Czy Ty też się kąpiesz?

Kasica, dobrze,że zdrówko w miarę.
Oplata za klubik powaliła mnie na łopatki.Matko tyle kasy za parę godzin:baffled:.

Jolcia,wpadnij i zapodaj jakieś fajne przepisy dla maluchów. Zbrakło mi już pomysłów na jedzonko.

Malinko,powodzenia!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Gugula my się nie znamy jeszcze Witaj ;-) u nas teraz też 10 stopni, pada i jest blee

Tsarinia gratki książki dla M Chyba będę musiała na nią zapolować

MNiki oj jak mi sie marzy basen, na razie to M z młodą wyrzucę w tygodniu

Moni mój koszt Cię powalił?? To Cie pociesz, że jest najniższym wśród dziewczyn korzystających z tego typu placówek, tych co ja znam

A ja od dziś mam urlop do 17 się bycze, potem jeszcze reszta miesiąca i sierpień w pracy i szykuje się na pojawienie bąbla - zleci ;-) Na razie mam bardzo intensywny bunt dwulatka z Sasanką :dry: wszystko co tylko zobaczy to jest "kupić" a jak rodzice nie chcą to jest ryk :zawstydzona/y: troche głupio tak na środku sklepu :sorry2: ale co począć. Dziś to już pobiła siebie, w empiku:
S: "Ja ce do sklepu"
J: "Jesteśmy w sklepie"
S: "To nie sklep, ja ce do sklepu"

Jak poszliśmy do Pepco to wszytko było kupić, my jej układanki pokazujemy a ona nie książkę. Stanęło oczywiście na naszym bo książek ma full i później wyrwała mi układankę i było "Moje, oddaj" :confused: Zazwyczaj jej krzyk kończy się tym, że nie dostaje nic... może zacznie to skutkować, bo na razie to do sklepu z nią iśćto wstyd...

dzięki za odp. o samochodach. :tak:

Kasica, u nas też bunt 2 latka! także rozumiem i współczuję.

mamo niki to super żę się dobrze czujesz. :tak: a senność doskonale pamiętam. ja przy mojej dwójce miałam jeszcze tyle szczęścia że Mikołaj był w szkole, a Maja byla jeszcze mała i długą miała drzemkę w ciągu dnia - więc ja zawsze też wtedy spałam. .... Ach jakie to były piękne czasy...... rozmarzyłam się.....:rolleyes::rolleyes:

ja się poddaję w życiu tych zdjęć nie uda mi się wrzucić. :no::no::no: za dużo na głowie..... :dry:
ale kupiłam sobie śliczną pościel. :tak: :-)

Ja tylko na moment by się usprawiedliwić. Wracam w poniedziałek do żywych. Póki co siedzę z nosem w książkach, w niedziele sądny dzień, proszę o mocne kciuki :-)

Monika- dziękuję kochana za pamięć :*

M&m's ja to mam nadzieje że ten bunt we wrześniu się skończy :cool2:

MNiki ja tam senność na początku to miałam z Sanką większą, a teraz to bardziej od jakiś kilku tygodni

Malinko kciuki będą :tak: Powodzenia

Znowu za oknem do d... a my mamy iść na rynek po zakupy :eek: Nie chce mi sie..., ale trzeba.

Miłego dzionka

reklama
Dzizas a u nas żar leje się z nieba. Nie ma jeszcze 10tej, a już skwarzy. A ja muszę iść na pocztę :dry: . potem już tylko będę się wylegiwać w ogródku i basenie z dziećmi. :tak:

Do góry