monika1977
Fanka BB :)
Hej laseczki!!!
Co do picia to zostało Ci KARMI.Martuś kiedyś nam mówiła,że u niej w szpitalu położne kazały pic.
Joluś, fajnie,że się pojawiłaś.
Widzę,że lecicie do Pl. W tym roku tez robicie sobie takie długie wakacje jak w zeszłym? Jak tam Twoje serducho?
Zdolne te Twoje dziewczynki.
Gugla,ja też chce zobaczyć Twoje dzieło szydełkowe. Ja jestem totalne beztalencie do takich rzeczy.
Malinko, a dlaczego koniecznie musiało być body? Taka masz spódnice,że nic innego nie pasowało?
Kasiu, jak po weselu? Wybawiłaś się? Czy babcia żyje po weekendowej opiece nad Fisiem?Rozmawiałaś z Wiktorynką?
Martuś, co tam u Was po weekendzie?
Andzia,hellol. Na ból głowy najlepszy..... Znasz to powiedzenie?
Tak MNiki, chodziło nam o frekwencje.hej laseczki:-)
Moni,kasia-a z czego mam być zadowolona?????coś tam pisałyście?czy macie na myśli frekwencje na forum???bo zielona jestem.Musze przyznać że jak teraz weszłam to banana mam na buzi niezłegowreszcie jest co podczytać.Fakt że brakuje pare dziewczyn no ale co zrobić!i tak super że jest nas tyle.
[/COLOR]
Co do picia to zostało Ci KARMI.Martuś kiedyś nam mówiła,że u niej w szpitalu położne kazały pic.
Joluś, fajnie,że się pojawiłaś.
Widzę,że lecicie do Pl. W tym roku tez robicie sobie takie długie wakacje jak w zeszłym? Jak tam Twoje serducho?
Zdolne te Twoje dziewczynki.
Gugla,ja też chce zobaczyć Twoje dzieło szydełkowe. Ja jestem totalne beztalencie do takich rzeczy.
Malinko, a dlaczego koniecznie musiało być body? Taka masz spódnice,że nic innego nie pasowało?
Kasiu, jak po weselu? Wybawiłaś się? Czy babcia żyje po weekendowej opiece nad Fisiem?Rozmawiałaś z Wiktorynką?
Martuś, co tam u Was po weekendzie?
Andzia,hellol. Na ból głowy najlepszy..... Znasz to powiedzenie?
Ostatnia edycja: