reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

Heejjj kobiety..:-))

A juz myslalm ze nasze forum umarlo??!
A tu prosze dzis Mama Niki mi pisze ze jestescie..:tak:..No to od razu wyszukalam mamy majowe i o to zagladam..:tak:
Podczytalam ostatnie strony i pwiem ze tesknilam za Wami..

Ide teraz poogladac foteczki maluchow...:-)

reklama
mamaNiki, oj znam ten bol...kurcze jak to jest,ze najbardziej ma sie ochote wypic piwko czy jakiegos drineczka akurat wtedy jak nie mozna :-D ostatni raz mialam taka ochote jak karmilam Szymona :-D teraz tez mam nadzieje karmic cycem,wiec jeszcze kuupa czasu zanim z czystym sumieniem bede mogla sie napic czegos z procentem :-D
a chcialabys wiecej niz jedna fasolke? :-D mi sie marzyly blizniaki :p a bedzie corcia,co mnie bardzo cieszy, fanie tak parke miec :) bedzie obronce-starszego brata :-)

dziewczyny, ktoras tu narzekala na pogode,ze niby tylko 17 stopni....to na pocieszenie u mnie od wczoraj 10 stopni raptem i deszcze :p i nie zapowiadaja nic lepszego na najblizsze dni..ehhh.....

a ja sie wzielam za szydelko :-D i postanowilam ambitnie zrobic narzute na lozko do Szymka do pokoju :) ciekawe tylko co mi wyjdzie :p mam nadzieje,ze nie bedzie wygladalo jak jeden wielki rzyg :-D

dobrej nocy :)

Witam z rana :tak:

MNiki- tak chodziło zapewne o "małą" frekwencję i kilka nastukanych stron ;-) To mówisz, że chłop wybył na weekend :-D przynajmniej trochę spokoju co ? Też mi ciąża Marty minęła szybciutko ale to też dlatego, że dłuuugo mnie nie było :zawstydzona/y:

Gugula- szydełko ? Jezu, podziwiam- koniecznie się pochwal jak skończysz :tak:

Jola- WOW- miło Cię widzieć :tak: Pisz co u was, jak dziewczynki ? Widziałam zdjęcia na nk- rosną ślicznotki :tak:

A ja dziś wybieram się na długaśne zakupy- muszę kupić buty na obronę, i białą bluzkę-białe bluzki mam ale muszę kupić koniecznie body a póki co nigdzie nie mogę znaleźć :confused2: widziałam na allegro jakiś czas temu ale teraz to nawet nie będę ryzykować czy mi do soboty przyślą :sorry:
Biszkopcik wyszedł cudo- mąż wrócił z nocki i nie omieszkał zjeść sporego kawałka- no w końcu dobra żona się zrobiłam :-D

heeeej!. :-)

jak miło napisać z rana. :-)

mamo Niki, wam moja ciąża szybko zleciała, a mi się dłuuuuuuuużyła że szok!, też uważam że wystarczyło by 6 no 7 miesięcy góra. :tak: ;-)

to ja trzymam kciuki za bliźniaki. ;-)

gugula, mi też się marzyły bliźniaki - teraz za ostanim razem, ale się nie udało. :sorry:

Malinko, super się czyta twoje posty, od razu "czuć" że lepiej ci się żyje - "dobra żono". :-p

Marta-oj wierzę wierzę że Ci się ciągło,ale tak jak pisałaś o ciąży to mi to jakoś tak szybko zleciało,ale to chyba normalne że czyjaś ciąża szybko leci:tak:no ja Cu dam bliźniaki;-)ja tam chce jedną "Lenke"bądź "Nadie"-pozdrowienia dla Roxy!!!!!!!!

Mama pojechała jakieś 3godzinki temu do domu,ja wykąpałam młodą zrobiłam kolacyjke i położyłam spać,no i teraz mi się nudzi .No i musze przyznać że już mi się tęskni za mężem,tam mam jeden dzień go niewidze i już tęsknie:zawstydzona/y:ale chyba tak się ma jak sie kocha:tak:troszke taki weekend do bani bo siedzimy same w domu no ale pocieszam się tym ,że jak m wróci to nam to zrekompensuje.Teraz na pocieszenie zamówiłam sobie pizze i właśnie czekam:tak:a zaniose troszke teściowi żebym przypadkiem sama całej pizzy niewciągła:-D
Jak już się pośile to musze umyć moje"sznurówki"mycie głowy jest teraz troszke skąplikowane,musze usiąść sobie w wannie i myć głowe bo inaczej było by głowe podnieść,jednak jak warkoczyki są mokre to głowa troszke ciężka.

Gugula-święta prawda że jak niemożna to bardzo się chce ,ja mam straszną ochote na piwko -przy Nicol też tak miałam,a teraz lato ciepło to się bardzo chce!oj podziwiam Cię z tymi szydełkowymi robótkami:tak:ja potrafie tylko na drutach coś tam zrobić.

Nic uciekam miłego weekendu kochane:tak:

Mamo Niki, bardzo mi się podoba imię Lena. :tak:
mi też jak mój M. wyjeżdża nawet na 1 dzień to mi smutno. :sorry2: więc rozumiem, ale jak mówisz - wróci i ci to zrekompensuje. kochany ten twój mąż. :tak: :-)

a myśmy dzis się spalili na słońcu strasznie! mimo kremów. :dry:

my to przynajmniej przy naszych 10 stopniach sie nie spieczemy :-D

Mama NIki, mi to sie nieraz marzy tutaj wlasnie tak sobie zamowic pizze,a tu dupa....nie dosc,ze najblizsza pizzerie mamy 30 km stad,to i tak nie dowoza :p no i kupa kasy...ehh...ale juz tylko 2 tygodnie i w Polsce sobie odbije :p moja siostra to sie nadziwic nie moze,ze ja jak jestem w pl to bym najchetenij zarla pizze albo inne fastfoody :-D ale musze sobie odbic :p

a my dzis po poludniu bylismy u tesciow,bo ojciec kielbase robil,i moj chlop oczywiscie nie mogl przepuscic takiej okazji :-) jak wrocilismy po 21 pare minut, to 21:15 mlody juz spal w lozeczku, taki byl padniety :-D polozylam go bez pieluchy,zobaczymy co bedzie :) cos mi dzis szwankowal,bo 2 razy narobil kupsko w gacie :p ale pewnie jeszcze nie raz i nie dwa sie zdarzy,tymbardziej,ze ciagle nie wola,wiec jak przegapie,to wali w majty :p :-)

Martus...zazdroszcze sloneczka...:tak:
U nas tez dzis w miare bylo...cieplo ale tak burzowo caly czas..No ale nie padalo..

Jak tam nowy czlonek rodziny? Mikolaj i Maja musza byc szczesliwi:-)
A jak malutka Meg?

Mamo Niki...pizza powiadzasz...:-)..Ja tam od tygodnia wogole nie mam ochoty na jedzenie...
Juz widze Cie oczyma wyobrazni jak siedziesz i myjesz te swoje sznureczki..:-p
Lena sliczne imie...A co stalo sie z Twoim ulubionym imieniem Amelia..;-)?

Gugula...my sie chyba jeszcze nie znamy...:-)
Witam sie wiec...
Widze ze tez lecisz do Polski sobie odbic lato..;-) Ja lece 5-tego i mam nadzieje ze bedzie upalnie!!!
U mnie male spia w nocy w majteczkach treningowych bo o ile Alicji od lutego nie zdazylo sie ani razu zrobic o tyle Amelia czasem jeszcze zaliczy wpadke..A mnie sie nie usmiecha prac ciagle poscieli..no i protektora na materac nie mamy...
No ale w dzien dziewczyny od lutego obsluguja sie same...Nawet same sie podcieraja, podciagaja majteczki. Tylko mamusie wolaja do wytarcia dupki jak jest na rzeczy ciezsza sprawa..;-)
Wogole male zaczely mi sie same ubierac...same zaloza majteczki spodniczke, spodenki czy legginsy...I tak sie nauczyly ze rozpoznaja przod od tylu po metce...A jak ktoras widzi ze druga zle zaklada to rzyczy "śleeee, śleeeee":-D
Z bluzeczka jeszcze maja problem bo nie potrafia wlozyc drugiej reki w rekaw jak juz przeciagna ja przez glowe...

Malinko...oj jak dobrze slyszec ze u Ciebie wszytko super...:tak: Oby juz tak zawsze bylo!!
Jak tam zakupki? Kupilas te body?

A u nas bez zmian...dziewczyny rosna choc dla mnie nadl jeszcze takie male sa..;-)
Dopiero zaczely rozkrecac sie z mowieniem wiec teraz codziennie zaskakuja mnie nowymi slowkami...
Ale mysle ze jak bedziemy w Polsce to rozkreca sie na dobre...:tak:

Ostatnia edycja:
Malinko, super się czyta twoje posty, od razu "czuć" że lepiej ci się żyje - "dobra żono". :-p
Przecież ja zawsze byłam dobrą żoną, tylko niedocenioną he he he ;-)

MNiki- mi też imię Lena bardzo się podoba, ale jak dla mnie obecnie jest zbyt popularne, a ja oczywiście lubię stare, i mało spotykane :sorry:

Joluś- body kupiłam ale nigdy więcej nie chce tego przeżywać :eek: normalnie w całym Toruniu nie ma bluzek wizytowych body :szok: w jednym jedynym sklepie znalazłam, zwykłą białą- trochę mała ale na bezdechu dam rade ;-)
Ale Twoje dziewczyny zdolniachy :szok: same przy sobie już tyle robią, muszę tego mojego trochę pogonić ;-)

reklama
Andzia,mój Tomek jest bardzo samodzielny w tych rzeczach które nie powinien.Czasami zastanawiam się co tam za robaczki mu się w głowie zaległy:baffled::-D.Często widzę Cię na innym wątku. Od początku powstania czytam Franiowy wątek :tak:..

:-)a no wcześniaczki są przesłodkie ale niestety niekarzdy ma tyle szczęścia co mój oskar ale Franio i inne bąbelki dają rade !!

A mnie dziś zatkało jaktu zajrzałam , normalnie niewiem co to sie porobiło ale niech sie dzieje jak najczęściej!!!!!!!!!:-D:tak:

nasz długi wekend był do bani pogoda popsuła wszystkie plany ,mąż marudził , synuś rozrabiał a mnie głowa od tego wszystkiego rozbolała i nawet gożdzikowa niepomogła ;-) ,.

Do góry