reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Martuś, mnie też denerwuje Twój suwaczek. Nie wiem ile ma mala Mi.

Paulinko , no to teraz już będzie lepiej. Przeszliście kryzys wiec nie może być inaczej.
Chodź na balkon ulepić bałwanka.

reklama
ech jak fajnie.. :-)
Malinko, cieszę się że "czujesz się jak szesnastka" :-) i wyglądasz też jak szesnastka. :-)

a kupiłabym coś, popostu. więc szukam czegoś co by się przydało, :-p
na razie oglądam pościel.

Monia, - mnie też denerwuje mój suwaczek. muszę zrobić z nimi porządek.

Paulinko , no to teraz już będzie lepiej. Przeszliście kryzys wiec nie może być inaczej.
Chodź na balkon ulepić bałwanka.
No było ciężko, bardzo ciężko- ale przeszliśmy ten kryzys i teraz będzie już tylko lepiej :tak: teraz to chyba musisz iść ze mną drugi raz na balkonik ;-)
zakochana 16 powiadasz,a zdradź jak to zrobiłaś przyda mi się:sorry:
terapia działa cuda, :rofl2:
Kasiu, na stare malżenstwa to nie działa:-). W waszym przypadku musisz dać staremu młotkiem w łeb i wtedy będzie mu lepiej:-D.
:-D:-D:-D:-D:-D:-D
ech jak fajnie.. :-)
Malinko, cieszę się że "czujesz się jak szesnastka" :-) i wyglądasz też jak szesnastka. :-)

a kupiłabym coś, popostu. więc szukam czegoś co by się przydało, :-p
na razie oglądam pościel.
wow, dzięki, i faktycznie mój nastrój udziela się też na zewnątrz, muszę nieskromnie przyznać, że dość mocno wzięłam się za siebie :tak:i nie chodzi tu o dietę ale tak ogólnie :sorry:

biszkopcik już w piekarniku :cool2: teraz fajka, pomyję naczynia i może spokojnie usiądę :confused2:

reklama
hej laseczki:-)

Moni,kasia-a z czego mam być zadowolona?????coś tam pisałyście?czy macie na myśli frekwencje na forum???bo zielona jestem.Musze przyznać że jak teraz weszłam to banana mam na buzi niezłego:-Dwreszcie jest co podczytać.Fakt że brakuje pare dziewczyn no ale co zrobić!i tak super że jest nas tyle.

A my z młodą same ,Tomek niedobry nas zostawił i pojechał w góry na 3dniowe spotkanie w męskim gronie wędkarzy .Jakieś tam spotkanie z jego forum.A my same jak te dupy na weekend.Dziś mama wpadła i śpi dziś u mnie ,jutro jedzie do domu to aż tak mi się nie nudzi.Wykorzystałam moment i posprzątałam całą chate i mam spokój ze sprzątaniem.

Marta-kurna jakoś tak mi migusiem Twoja ciąża przeleciała a moja bedzie się dłużyć,mogło by być 5-mcy i w zupełności by starczyło;-)a tak trzeba 9 masakra.Już nie moge się doczekać wtorku jak zobacze fasolke na usg-ale bym się zdziwiła jakby były 2 albo 5:szok:

kurcze chetnie bym z Wami cośik wypiła ale niestety odpada:no:ale zawsze moge usiąść ze szklaneczką mleka:-D

Do góry