reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

Martuś, mnie też denerwuje Twój suwaczek. Nie wiem ile ma mala Mi.

Paulinko , no to teraz już będzie lepiej. Przeszliście kryzys wiec nie może być inaczej.
Chodź na balkon ulepić bałwanka.

reklama
ech jak fajnie.. :-)
Malinko, cieszę się że "czujesz się jak szesnastka" :-) i wyglądasz też jak szesnastka. :-)

a kupiłabym coś, popostu. więc szukam czegoś co by się przydało, :-p
na razie oglądam pościel.

Monia, - mnie też denerwuje mój suwaczek. muszę zrobić z nimi porządek.

Paulinko , no to teraz już będzie lepiej. Przeszliście kryzys wiec nie może być inaczej.
Chodź na balkon ulepić bałwanka.
No było ciężko, bardzo ciężko- ale przeszliśmy ten kryzys i teraz będzie już tylko lepiej :tak: teraz to chyba musisz iść ze mną drugi raz na balkonik ;-)
zakochana 16 powiadasz,a zdradź jak to zrobiłaś przyda mi się:sorry:
terapia działa cuda, :rofl2:
Kasiu, na stare malżenstwa to nie działa:-). W waszym przypadku musisz dać staremu młotkiem w łeb i wtedy będzie mu lepiej:-D.
:-D:-D:-D:-D:-D:-D
ech jak fajnie.. :-)
Malinko, cieszę się że "czujesz się jak szesnastka" :-) i wyglądasz też jak szesnastka. :-)

a kupiłabym coś, popostu. więc szukam czegoś co by się przydało, :-p
na razie oglądam pościel.
wow, dzięki, i faktycznie mój nastrój udziela się też na zewnątrz, muszę nieskromnie przyznać, że dość mocno wzięłam się za siebie :tak:i nie chodzi tu o dietę ale tak ogólnie :sorry:

biszkopcik już w piekarniku :cool2: teraz fajka, pomyję naczynia i może spokojnie usiądę :confused2:

reklama
hej laseczki:-)

Moni,kasia-a z czego mam być zadowolona?????coś tam pisałyście?czy macie na myśli frekwencje na forum???bo zielona jestem.Musze przyznać że jak teraz weszłam to banana mam na buzi niezłego:-Dwreszcie jest co podczytać.Fakt że brakuje pare dziewczyn no ale co zrobić!i tak super że jest nas tyle.

A my z młodą same ,Tomek niedobry nas zostawił i pojechał w góry na 3dniowe spotkanie w męskim gronie wędkarzy .Jakieś tam spotkanie z jego forum.A my same jak te dupy na weekend.Dziś mama wpadła i śpi dziś u mnie ,jutro jedzie do domu to aż tak mi się nie nudzi.Wykorzystałam moment i posprzątałam całą chate i mam spokój ze sprzątaniem.

Marta-kurna jakoś tak mi migusiem Twoja ciąża przeleciała a moja bedzie się dłużyć,mogło by być 5-mcy i w zupełności by starczyło;-)a tak trzeba 9 masakra.Już nie moge się doczekać wtorku jak zobacze fasolke na usg-ale bym się zdziwiła jakby były 2 albo 5:szok:

kurcze chetnie bym z Wami cośik wypiła ale niestety odpada:no:ale zawsze moge usiąść ze szklaneczką mleka:-D

Do góry