reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

o mamo niki, wlaśnie - ja też chcę zobaczyć te sprzęty!! :tak:

Kasiu - ja też miałam zanim dzieci się urodziły - ale mialam 2 tylko. :-D

Marzenko, no nie wiem, jakoś tak. :-) po pierwsze chcemy na M, po dugie takie anglojezyczne żeby łatwiej dziecku było, bo my tutaj już zostaniemy, no i jakoś tak nie możemy znaleźć takiego "pewniaka".
a dodatkowo ja cały czas mam gdzieś jeszcze to ziarnko niepewności, czy to aby na pewno dziewczynka.

reklama
Martuś - domyślam się, że chcesz coś anglojęzycznego, ale mimo wszystko ja bym postawiła na coś badziej międzynarodowego. Żeby jednak było i anglo i polskie równocześnie.

a imion to ja miałam całe mnóstwo! raczej selekcję robiłam i odrzucałam kolejne. fakt na "M" to już gorzej. no i skoro nie może być Marzena to ja stawiam na Monikę!

jutro postaram się cyknąć fotke i wam wstawie:-)

No niestety musimy wstawać do młodej,budzi się różnie i woła mamo mleko.Także na zmiane raz ja dreptam a raz m no i robimy jej to meko i przy okazji zmieniamy pampersa.

Marta-mam nadzieje że i tym razem teściowa będzie pomocna:tak:ciężka sprawa z tym imieniem.

Siedze właśnie z drinkiem m mi już 3-ci dzień podrząd serwuje-niebieski likier bols z wódką cytrynką i spritem -mniam pycha jeszcze troszke to się uzależnie;-):-D

Mamo Niki - bosze jak Ty dajesz radę? nie wyobrażam sobie mleka Nati jeszcze dawać! i jeszcze pampersa zmieniać w nocy??? szok!!!

Mamo niki, a może by ją spróbować wodą oszukać?

bo Maja to wiem że z przyzwyczajenia by tak robiła, a nie z głodu.
Ostatnio mieliśmy taką sytuację że się obudzila w nocy dosłownie 3 razy i przyszła do nas do łóżka, i po 3 nocach się przyzwyczaiła!! i moim zdaniem zaczęla się wybudzać i przychodzić żęby z nami spać a nie ze "strachów" nocnych.
i kolejne noce (2) już odprowadzałam ją do niej do łóżka (a przyznam że i 3 - 5 razy musiałam) i od tamtej pory znowu jest normalnie.

dziewczyny nie wiem czy juz słyszałyście, ale ::::::www.petycje.pl::::::Ratujcie 5-letniego Szymona katowanego przez matk! a tu dla tych o mocnych nerwach YouTube - Kanał użytkownika RatujcieSzymona
straszne... Marta nie słuchaj!!!
słyszałam o tym normalnie mnie krew zalewa jak słysze coś takiego jakbym ją dorwała to bym jej zęby wybiła :)
Kasiu gratuluje takiego zdolnego synka jestem pod wrażeniem Kamil by powiedział jamil mamo tata tam :) hehe wszyscy wiedza o co chodzi nie :)

Kamil by powiedział jamil mamo tata tam :) hehe wszyscy wiedza o co chodzi nie :)

to i tak dobrze! Nati albo by powiedziała "ne ne ne!" albo "ooo fajnie!" i to wsjo!

hallo majóweczki!

jaka pogoda u Was? bo u mnie w ten piękny wiosenny poranek sypie śnieg!!! buuuu!!!

Natasza wstała o 6.30! Kasiu - o której u Was pobudka dziś? Ale jak dla mnie 6.30 już może być. Lepsze to niż punktualnie 6.00!!! Zobaczymy co jutro przyniesie dzień...

reklama
hej dziewczyny:-)

Marta -musze ponownie spróbować bo kiedyś chciałam jej daś herbatke to nie dała się oszukać:no:musiało być mleko i koniec.Wydaje mi się że już zaduża na drugą flache,pierwszą dostaje o 20 do spania.Dziś spróbuje

Marzenko-a u nas jak nazłość pada,nich to szlag....kurcze a dziś chciałam z małą iść testować plac zabaw a tu dupa,teraz wiem czemu mi się tak rano wstać nie chciało.Mam nadzieje że cały dzień nie będzie padać.Może mi sie uda wytepić te jej nocne pobutki.

Do góry