reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

o mamo niki, wlaśnie - ja też chcę zobaczyć te sprzęty!! :tak:

Kasiu - ja też miałam zanim dzieci się urodziły - ale mialam 2 tylko. :-D

Marzenko, no nie wiem, jakoś tak. :-) po pierwsze chcemy na M, po dugie takie anglojezyczne żeby łatwiej dziecku było, bo my tutaj już zostaniemy, no i jakoś tak nie możemy znaleźć takiego "pewniaka".
a dodatkowo ja cały czas mam gdzieś jeszcze to ziarnko niepewności, czy to aby na pewno dziewczynka.

reklama
Martuś - domyślam się, że chcesz coś anglojęzycznego, ale mimo wszystko ja bym postawiła na coś badziej międzynarodowego. Żeby jednak było i anglo i polskie równocześnie.

a imion to ja miałam całe mnóstwo! raczej selekcję robiłam i odrzucałam kolejne. fakt na "M" to już gorzej. no i skoro nie może być Marzena to ja stawiam na Monikę!

jutro postaram się cyknąć fotke i wam wstawie:-)

No niestety musimy wstawać do młodej,budzi się różnie i woła mamo mleko.Także na zmiane raz ja dreptam a raz m no i robimy jej to meko i przy okazji zmieniamy pampersa.

Marta-mam nadzieje że i tym razem teściowa będzie pomocna:tak:ciężka sprawa z tym imieniem.

Siedze właśnie z drinkiem m mi już 3-ci dzień podrząd serwuje-niebieski likier bols z wódką cytrynką i spritem -mniam pycha jeszcze troszke to się uzależnie;-):-D

Mamo Niki - bosze jak Ty dajesz radę? nie wyobrażam sobie mleka Nati jeszcze dawać! i jeszcze pampersa zmieniać w nocy??? szok!!!

Mamo niki, a może by ją spróbować wodą oszukać?

bo Maja to wiem że z przyzwyczajenia by tak robiła, a nie z głodu.
Ostatnio mieliśmy taką sytuację że się obudzila w nocy dosłownie 3 razy i przyszła do nas do łóżka, i po 3 nocach się przyzwyczaiła!! i moim zdaniem zaczęla się wybudzać i przychodzić żęby z nami spać a nie ze "strachów" nocnych.
i kolejne noce (2) już odprowadzałam ją do niej do łóżka (a przyznam że i 3 - 5 razy musiałam) i od tamtej pory znowu jest normalnie.

dziewczyny nie wiem czy juz słyszałyście, ale ::::::www.petycje.pl::::::Ratujcie 5-letniego Szymona katowanego przez matk! a tu dla tych o mocnych nerwach YouTube - Kanał użytkownika RatujcieSzymona
straszne... Marta nie słuchaj!!!
słyszałam o tym normalnie mnie krew zalewa jak słysze coś takiego jakbym ją dorwała to bym jej zęby wybiła :)
Kasiu gratuluje takiego zdolnego synka jestem pod wrażeniem Kamil by powiedział jamil mamo tata tam :) hehe wszyscy wiedza o co chodzi nie :)

Kamil by powiedział jamil mamo tata tam :) hehe wszyscy wiedza o co chodzi nie :)

to i tak dobrze! Nati albo by powiedziała "ne ne ne!" albo "ooo fajnie!" i to wsjo!

hallo majóweczki!

jaka pogoda u Was? bo u mnie w ten piękny wiosenny poranek sypie śnieg!!! buuuu!!!

Natasza wstała o 6.30! Kasiu - o której u Was pobudka dziś? Ale jak dla mnie 6.30 już może być. Lepsze to niż punktualnie 6.00!!! Zobaczymy co jutro przyniesie dzień...

reklama
hej dziewczyny:-)

Marta -musze ponownie spróbować bo kiedyś chciałam jej daś herbatke to nie dała się oszukać:no:musiało być mleko i koniec.Wydaje mi się że już zaduża na drugą flache,pierwszą dostaje o 20 do spania.Dziś spróbuje

Marzenko-a u nas jak nazłość pada,nich to szlag....kurcze a dziś chciałam z małą iść testować plac zabaw a tu dupa,teraz wiem czemu mi się tak rano wstać nie chciało.Mam nadzieje że cały dzień nie będzie padać.Może mi sie uda wytepić te jej nocne pobutki.

Do góry