reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

Ostatnia edycja:
reklama
Martuś,zaraz przeczytam.

edit. to się nazywa expressssssssss poród. Męża bym ubiła z nerwów.

Ostatnia edycja:
hallo!

głowa mnie boli jak cholera...

dziecko nawet w końcu dziś dało pospać, bo wtała o 7.30 i chyba z z tego, że tak długo spałam to mam ból głowy. najgorsze, że już 2 tabletki wzięłam i 3 kawy wypiłam i nic nie przechodzi.

Marzenko może to od kawy Cie boli, 3 kawy to ja bym chodziła jak bomba zegarowa :)

ja zawsze sporo kawy piłam... a z bólem już się obudziłam. przed chwilą przeczytałam ulotkę leku na kaszel, który wczoraj kupiłam i wieczorem sobie zaaplikowałam i tam w efektach ubocznych jest właśnie m.in. ból głowy... pewnie to stąd... więcej już ani jednej tabletki tego nie wezmę.

Witam.
Martuś przeczytałam szokkk chyba bym na zawał padła w takiej sytuacji:szok:
Mnie głowa też boli jak przegnę kawy i to raczej przy 4 :-Dczyli do 3 mogę pić spokojnie:tak:
Marzenko Natasza zaczęła spać to Filipos postanowił wcześniej wstawać, co by siostra do szkoły nie zaspała:dry:...czy On zawsze musi coś od niej zgapić:confused:.
A muszę się pochwalić jak się Filipa zapytam jak się nazywa to mówi imię i nazwisko,mówi ile ma lat,jak się rodzice nazywają, jak dziadkowie,tylko jak się pytam gdzie mieszka to mówi w domu:-Dmusimy nad tym poćwiczyć...
P.S. JEST WIOSNA JUPIIIII:-)[url=http://emotikona.pl/emotikony/][/URL]

Ostatnia edycja:
Kasia wiesz, że chwalenie się jest nie na miejscu:-p:-p:-p??? wiesz, prawda:-p:-p:-p??? tylko co niektórzy mogą się chwalić:-D:-D:-D!

edit

z tego wszystkiego nie napisałm to co miałam napisać:-D:-D:-D

po pierwsze to gratulacje!
a po drugie - dobrze Ci tak, że się nie wyspałaś:-D:-D:-D!!! dlaczego sama mam cierpieć:-D:-D:-D to o której wstaliście??? mnie za karę boli głowa i już mnie aż mdli... i chyba stąd moje złośliwiości dziś. to może lepiej wyłączę kompa...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
:-D:-D:-D
Kasiu, super!!!! Filipek jest niesamowity!!! :tak:

Marzenko, to kiepsko z tą głową. :no::no: idziesz dziś do pracy czy masz chociaż wolne?

Sylwia szkoda że masz tak mało czasu na pisanie. :-(

reklama
Marzenko 6/20 3 dni z rzędu,jeden dzień ok ale 3 przegięcie z Jego strony...
a Ty masz karę za wyspanie się:-p:-pnie wolno spać tyle bo główka boli.....

Do góry