reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Ostatnia edycja:
reklama
Martuś,zaraz przeczytam.

edit. to się nazywa expressssssssss poród. Męża bym ubiła z nerwów.

Ostatnia edycja:
hallo!

głowa mnie boli jak cholera...

dziecko nawet w końcu dziś dało pospać, bo wtała o 7.30 i chyba z z tego, że tak długo spałam to mam ból głowy. najgorsze, że już 2 tabletki wzięłam i 3 kawy wypiłam i nic nie przechodzi.

Marzenko może to od kawy Cie boli, 3 kawy to ja bym chodziła jak bomba zegarowa :)

ja zawsze sporo kawy piłam... a z bólem już się obudziłam. przed chwilą przeczytałam ulotkę leku na kaszel, który wczoraj kupiłam i wieczorem sobie zaaplikowałam i tam w efektach ubocznych jest właśnie m.in. ból głowy... pewnie to stąd... więcej już ani jednej tabletki tego nie wezmę.

Witam.
Martuś przeczytałam szokkk chyba bym na zawał padła w takiej sytuacji:szok:
Mnie głowa też boli jak przegnę kawy i to raczej przy 4 :-Dczyli do 3 mogę pić spokojnie:tak:
Marzenko Natasza zaczęła spać to Filipos postanowił wcześniej wstawać, co by siostra do szkoły nie zaspała:dry:...czy On zawsze musi coś od niej zgapić:confused:.
A muszę się pochwalić jak się Filipa zapytam jak się nazywa to mówi imię i nazwisko,mówi ile ma lat,jak się rodzice nazywają, jak dziadkowie,tylko jak się pytam gdzie mieszka to mówi w domu:-Dmusimy nad tym poćwiczyć...
P.S. JEST WIOSNA JUPIIIII:-)[url=http://emotikona.pl/emotikony/][/URL]

Ostatnia edycja:
Kasia wiesz, że chwalenie się jest nie na miejscu:-p:-p:-p??? wiesz, prawda:-p:-p:-p??? tylko co niektórzy mogą się chwalić:-D:-D:-D!

edit

z tego wszystkiego nie napisałm to co miałam napisać:-D:-D:-D

po pierwsze to gratulacje!
a po drugie - dobrze Ci tak, że się nie wyspałaś:-D:-D:-D!!! dlaczego sama mam cierpieć:-D:-D:-D to o której wstaliście??? mnie za karę boli głowa i już mnie aż mdli... i chyba stąd moje złośliwiości dziś. to może lepiej wyłączę kompa...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
:-D:-D:-D
Kasiu, super!!!! Filipek jest niesamowity!!! :tak:

Marzenko, to kiepsko z tą głową. :no::no: idziesz dziś do pracy czy masz chociaż wolne?

Sylwia szkoda że masz tak mało czasu na pisanie. :-(

reklama
Marzenko 6/20 3 dni z rzędu,jeden dzień ok ale 3 przegięcie z Jego strony...
a Ty masz karę za wyspanie się:-p:-pnie wolno spać tyle bo główka boli.....

Do góry