reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

:-)hej kochane

Marta -nie wiedziałam że macie rybki-ja za panny miałam akwarium takie 200l było co robić a czyszczenie zajmowało mi kupe czasu.Oj to dzieći będą nie pocieszone jak rybki nie wyzdrowieją,oby wyzdrowiały.

Monia-oj to masz
co robić,sprzątanie domku no i jeszcze pichcenie w kuchni,nasz Niki też strasznie lubi lego.Narazie kupujemy jej duplo ,a pierwsze było to dla maluchów lego Primo takie duże. Ostatnio wybrała sobie w smyku lego z kubusiem no i tatuś musiał kupić cena 168zł a jak już bylismy w domku kukłam na allegro i te same szło dostać już za 115zł z przesyłką:no:Właśnie m dzwonił bo jest w Gliwicach i znów młodej kupił jakieś lego -tym razem jakieś małe.

Wrzucam obiecane fotki,plac zabaw taki normalny i jeszcze w pełni nie skonczony bo jeszcze bedzie na podeście taki domek i piaskownica ,narazie ziemia zatwarda i nie idzie konstrukcji wbić,więc na reszte muśimy poczekać.Wczoraj popołudniu wyszło słonko i się rozpogodziło więc można było wyskoczyć za domek:)mama wpadła na kawke to miałam labe:tak:Dziś znów brzydko i pochmurno:no:Wieczorkiem jedziemy na 18-stke wieki nie byłam na takiej imprezie!!!a jutro czeka nas wypad do Krościeńka ale krótki bo w niedziele w nocy wracamy ale zawsze to coś no i zmiana powietrza jest:-)

Załączniki

• IMGP6296hustu.jpg
    IMGP6296hustu.jpg
    43,7 KB · Wyświetleń: 56
  • IMGP6297hust2.jpg
    IMGP6297hust2.jpg
    39,3 KB · Wyświetleń: 62
  • IMGP6298kolka i babcia.jpg
    IMGP6298kolka i babcia.jpg
    30,3 KB · Wyświetleń: 69
reklama
hej,

Mamo Niki, na 18-tke??!!! wow - :-D też wieki nie byłam na takiej imprezie - następna to chyba mnie czeka dopiero za 12 lat. :-D ;-)

fajny plac zabaw - taki już duży - długo posłuży. No i najważniejsze że Nicol zadowolona. :tak:

Martus ,jak Twoje pływające stworzonka? Przypomniało mi się,że u mojej siostry jakiś czas temu rybka chorowała. Więc co robić jak zdechnie żeby mała nie płakała. Sis dzwoni jakie mam pomysły. Kazałam jej kupić w sklepie taką samą i postawić na szafie żeby mała nie widziała. Stara zdechła nowa zajęła miejsce i obyło się bez płaczu:-D.

MNiki, dobrze,że kupiliście taką dużą zjeżdżalnie. My mamy taką małą u mojej mamy i niestety nie ma już takiej frajdy ze zjeżdżania.
U nas duplo się nie przyjęły. Mam jedna paczuszek ale Tomi woli te malutkie braciszka.

Co do Twojego M to mi się zapala lampka. Za bardzo na mój gust rozpuszcza małą.My też tak rozpuszczaliśmy Mikołaja i ciężko potem było mu wytłumaczyć dlaczego teraz nie dostanie tego czego właśnie chce.Dzięki Bogu wyszedł na ludzi teraz rozumie,że nie można mieć ciągle nowych zabawek lub tego co zobaczy w sklepie.No ale co poradzić jak tatuś zakochany w córeczce:-D.

ja już nie wiem jak sie nazywam, takich sobie zaległości narobiłam... ale nie zapomniałam o moich Dzielnych Majówkach, które znosza trudy i znoje dnia codziennego, więc podzielę sie z Wami tym, co ostatnio nurtuje mnie i moich znajomych....
w mysl zasady, że posłańca się nie bije...
debatujcie....

Witaj

MamaNiki mam takie same huśtawki tylko wiadomo 2 i wyższe drabinki tylko dokupię taką samą zjeżdżalnie :tak:Dobrej imprazki;-)
Martuś mamy rybki i też kiedyś chorowały na ospę:-Ddostały jakieś tam krople ale nie każda przeżyła...

Ale u nas dzisiaj paskudnie pada cały dzień,i siedzimy w domu :-(

hej,

noc koszmarna - szkoda gadać. :dry:

Rybki o dziwo jeszcze pływają. Zobaczymy jak dalej.
Co do smucenia się, to dzieci się przejmują - szczególnie Mikołaj, ale mi chyba zawsze bardziej przykro jest. Szczególnie żę mam jakieś swoje ulubione....

ja zaraz przejdę się z Mają do miasta, bo mamy ochotę na babeczki. :-)

m&m's a to ty jeszcze sie trzymasz w kupie ? dzidzia niepcha sie na świat ? :)
babeczki to i ja bym zjadła , albo szarlotke jakąś .... a w domu tylko kinder czekolada :)

mamo niki super plac zabaw bedzie , zazdrościm trochu . no ale takie są przywileje mieszkania w domkach z ogromnym ogrodem , a my blokowe mole :) możemy tylko pomarzyć :)

jednak zmiana planów u pana solenizanta się w domku rozchorowali i impreza przełożona na za tydzień.Teraz biegam i pakuje torbe bo jedziemy dziś o18 do Krościeńka:-):tak:już się ciesze na wyjazd zmiane powietrza itd.Mam nadzieje że pogoda dopisze ,choć moment temu rozmawiałam z właścicielką willi to stwierdziła że jest ciepło.

Moni -rozpieszcza i dość mocno!!!pewnie jak solidnie narozrabia to tatusiowi minie:tak:niby jedną tylko mamy ale też mu tłuke do głowy żeby przystepował-bo mała będąc w sklepie potrafi już sobie wybrać i zażyczyć co chce:szok:Nic uciekam bo młoda wypakowuwuje moi z torby to co już zdążyłam zapakować.Odezwe się z Krościeńka laptopa biore z sobą obowiązkowo:tak:papa

reklama
Tsarina, cóż moge powiedziec na temat tej oferty???????? Chyba tylko,że dla mnie to ogłoszenie jest przeterminowane:-D.
Martuś,mi możesz kupić rogalik:-)i.
Kasiu, a u nas nie pada ale jest duży wiatr:tak:.
MNiki, nie przejdzie mu to na bank. Ja mojego M do tej pory muszę opierdzielać bo tylko by kupowała kupował i kupowa:baffled:ł.

Andzia,jak u was z jedzeniem? Pisałaś,że jest poprawa. Mały dał się namówić na domowe jedzonko?

Jolu,odezwij się bo dawno nic nie pisałaś.Co tam u waszej czwórki?

Ostatnia edycja:
Do góry